- 24 Haziran 2015
- 6.159
- 20.201
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında en güzeli akşam çünkü her şeyi yedin bitti bi de en ağır öğün akşam ya, yedikten 2 saat sonra falan yapıyorsun yediklerini yakmana yardımcı olur :) Yani ben profesyonel değilim bana bu daha mantıklı geliyor bilmem doğru mudur
O şerefi sizlere bırakıyorum şekerler
OlamazzzzzzYarın Jillian yoookkkkk
Aslında yapılmasa iyi olur güzelim kasların dinlenmesi içinKızlar yarın jıllıan yapmıyoruz off günümüz ya başka sporda yapmamalıyız dimii ? Dinlenme sonuçta
Ben de öyle düşünüyorum abla. Bir güncük tatil hakkımızAslında yapılmasa iyi olur güzelim kasların dinlenmesi için
canım yapmıyorım yapamıyorım zaten bu arada Asli_95 canım emeklerin için çok teşekkürler yarı yolda istemeyerek bırakmak zorundayım üzgünüm dizimde sıkıntı çıkmıştı ya dr a gittim sporu yasakladı 6 aylık tedaviye başladık.kıkırdak zedelenmesi ve kıkırdakta doku ezilmesimi kaybı mı ne varmış yüzme ve yürüyüş dışında spor yasakCanım şu an agriyoken yapma spor sakin
Çok büyük geçmiş olsuncanım yapmıyorım yapamıyorım zaten bu arada Asli_95 canım emeklerin için çok teşekkürler yarı yolda istemeyerek bırakmak zorundayım üzgünüm dizimde sıkıntı çıkmıştı ya dr a gittim sporu yasakladı 6 aylık tedaviye başladık.kıkırdak zedelenmesi ve kıkırdakta doku ezilmesimi kaybı mı ne varmış yüzme ve yürüyüş dışında spor yasak
canım yapmıyorım yapamıyorım zaten bu arada Asli_95 canım emeklerin için çok teşekkürler yarı yolda istemeyerek bırakmak zorundayım üzgünüm dizimde sıkıntı çıkmıştı ya dr a gittim sporu yasakladı 6 aylık tedaviye başladık.kıkırdak zedelenmesi ve kıkırdakta doku ezilmesimi kaybı mı ne varmış yüzme ve yürüyüş dışında spor yasak