Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/jillian-michaels-30day-sonuclar.788198/Kızlar level 2 bittikten sonraki sonuclarimiz nerde bulamıyorum
olsun canımmm...girin mutlaka...eveeet sonuna geldik. 4 gün eksikle giriyorum sonuçlarımı.
olsun canımmm...girin mutlaka...
yorumunu okurkende böyle kendimi tutamadım bende kendi adıma çok mutlu oldumgirdim aynura. valla sonuçlardan da hepinizle tanışmış olmaktan da çok mutlu oldum. harika bir ekip oldu, motivasyon eksikliğinden yapamadığımız her şey için de kapak oldu ahahah.
ne güzel canımmmm...ben de çok memnun oldum...sizinle olmaktan...ben annemlerdeyim ölçülerimi almayı unutmuşdum ama yarın alıcam inşallah...girdim aynura. valla sonuçlardan da hepinizle tanışmış olmaktan da çok mutlu oldum. harika bir ekip oldu, motivasyon eksikliğinden yapamadığımız her şey için de kapak oldu ahahah.
ben shaun t workoutları öneririm. bi dönem ben de p90x ve insanity arasında kalıp alet edevatsız çalıştırıyor diye insanity yapmaya başlamıştım. çook faydasını gördğm ama sakatlandım, bi hayli riskli yani. naçizane tavsiyem shaun t nin focus t25 i olacak. ben sanırım bu bitince oradan yürüyeceğim en azından. belli değil tabi daha pilates tarzı bi şey de bakabilirim.. t25 tanıtım videosu:
T25 e basladiniz mi merak ettim
Ben başladım canımı çıkartıyor.. Hersey kalbim için :))))T25 e basladiniz mi merak ettim
Canım bu grup çoktan kapandı.yapmıyoruz artık.sen azerimisin?iisminden dolayı sordum. Kilo mu vermek istiyorsun?Tekrar başlayacak mısınız ? benide aranıza alır mısınız ?
Yok tatlım ben Selanik Göçmeniyim :) Doğma büyüme İstanbul ama iki farklı kökenin birleşimiyim :) Melez yaniii :) Evet Ben bu zamana kadar 45 - 50 kilo arasındaydım şimdi 60 oldum. Ve ilk defa bu kilodayım göbeğimde çok fazla çıktı biran önce vermek istiyorum. Abur cuburu kestim ekmeği azalttımCanım bu grup çoktan kapandı.yapmıyoruz artık.sen azerimisin?iisminden dolayı sordum. Kilo mu vermek istiyorsun?
Peki zayıflama yarışmalarıns katılmak istermisin?istersen 7.takıma gel,ben takım kaptanıyım.birlikde eritiriz o yağları
Yok tatlım ben Selanik Göçmeniyim :) Doğma büyüme İstanbul ama iki farklı kökenin birleşimiyim :) Melez yaniii :) Evet Ben bu zamana kadar 45 - 50 kilo arasındaydım şimdi 60 oldum. Ve ilk defa bu kilodayım göbeğimde çok fazla çıktı biran önce vermek istiyorum. Abur cuburu kestim ekmeği azalttım