Gelmişken hesaplarsın da...@Neva2516 Nevaaaaaaaaaaa nevacımmmmm 1dilim kızarmış kepekli ekmek kaç karbondur?
Dünden beridir aklımda sana yazacaktım.supersin canım...tüm ağrılarına rağmen sporunu ve bizi yarı yolda bırakmaman çok takdir ettiyim bi şey.isteyen yapar mutlaka herşekilde...@@Aynura88 +
@@dagatesi +
@@deadline
@@gaz_ lambasinin_ fitili
@@melekkiz_ +
@@Paleland +
@@peter_pan +
@@Semipermeable +
@@sln71+
@@tatlibikiz
@@ usriyusra+
@@yorgunrapunzel+
@@zey zey +
@@Neva2516 +
@@OoOturtleOoO
@@gel_pcpc
@@mrtmuhasebe
bugün dizlerime ve bileklerime "spor öncesi masaj yağı" diye bi şey sürdüm. bölgeyi ısıtıyormuş. azıcık daha rahat yapmamı sağladı sanırım. en azından spor sonrası dizlerim ağrımadı ama spor esnasında katur kutur sesler geliyor halayarın da ses gelirse bi süre ağırlıksız denicem artık napalım.
Dünden beridir aklımda sana yazacaktım.supersin canım...tüm ağrılarına rağmen sporunu ve bizi yarı yolda bırakmaman çok takdir ettiyim bi şey.isteyen yapar mutlaka herşekilde...
Sen dün yapmadın mı kııız?artlnı göremedimselam kızlar bende spor yapmaya giderken bir uğrayım dedim yaoayım geleym bir koşu
Ben 1.5litrelik tek bi su şişesiyle yapıyorum.çok ta yorulduğun söylenemez...fakat sırtım çok ağrıyo.bilemedim çok terliyorum üşüttüm mü?yoksa kaslar mı ağrıyo. Dün sırtıma hotplaster yapıştırdım.sporumu yapınca da çıkartmıycam.alev alev yanıyo sırtım.belki spor yaparken bi tanesini de göbeyime yapıştırırım yahu. ..daha çok çalışır orası. ..@@Aynura88
@@dagatesi
@@deadline
@@melekkiz_
@@Paleland
@@peter_pan +
@@Semipermeable +
@@sln71
@@tatlibikiz
@@ usriyusra+
@@yorgunrapunzel
@@zey zey
@@Neva2516
@@OoOturtleOoO
@@gel_pcpc
@@mrtmuhasebe
kaptaan <3 asıl bugün kendimi aştım, ilk defa 12den önce sporumu yaptım! bu arada ağırlıksız yaptım ve ağrım olmadı. yavaş yavaş eklicem ağırlıkları. ve diğer bir konu: 2 gündür cips ve çikolata yemiyorum! kilolu değilim ama yağlıyım anladığım kadarıyla. gitsin onlar
Benim oralar da taaa ilk levelden bu yana ağrıyor...@@Aynura88
@@dagatesi
@@deadline
@@melekkiz_ +
@@Paleland
@@peter_pan +
@@Semipermeable +
@@sln71
@@tatlibikiz
@@ usriyusra+
@@yorgunrapunzel
@@zey zey
@@Neva2516
@@OoOturtleOoO
@@gel_pcpc
@@mrtmuhasebe
dizlerimden aşağısı çok sızlıyorrr
yaptım canım artı da koymuştum sanki dur bir bakayım şüphede kaldım sen sorunca artı koymadım mı acaba diyeSen dün yapmadın mı kııız?artlnı göremedim
Ben 1.5litrelik tek bi su şişesiyle yapıyorum.çok ta yorulduğun söylenemez...fakat sırtım çok ağrıyo.bilemedim çok terliyorum üşüttüm mü?yoksa kaslar mı ağrıyo. Dün sırtıma hotplaster yapıştırdım.sporumu yapınca da çıkartmıycam.alev alev yanıyo sırtım.belki spor yaparken bi tanesini de göbeyime yapıştırırım yahu. ..daha çok çalışır orası. ..
aynura 95. sayfada melekkızdan sonra artı koymuşum ama paleland benim mesajı alıntılamamış melekkızınkini alıntılamış galiba benim artı kaynamış yada aynı anda yaptık görmedi benim paylaştığımı sanırımSen dün yapmadın mı kııız?artlnı göremedim
Tamamdır fıstığım...aynura 95. sayfada melekkızdan sonra artı koymuşum ama paleland benim mesajı alıntılamamış melekkızınkini alıntılamış galiba benim artı kaynamış yada aynı anda yaptık görmedi benim padylaştığımı sanırım
Bilemedim ki türkiyede varmı ondan böğle 1karış büyüklüyünde bantlar...ağrıyan yerlere yapıştırıyorsun oraya sıcaklık veriyor...hotplaster nedir? bel ağrısının pek çok sebebi olabilir ama benim kaslarım çok hamdı dizlerim hariç her türlü vücut ağrımın sebebini buna bağlıyorum. evde masabaşı işi yapıyorum bi de çok hareketsizdim =/ bi de şunu buldum, egzersiz de vermişler umarım işe yarar, http://nedenolur.net/bel-agrisi-nasil-gecer/
eczanelerde var sanki ısı bandı mı ne diye satılıyor birde ağrı kesici olan bantlar var kas gevşetici olan onlar ısı bandından farklı sanırsam bence eczaneye sorabilr ilaç içerikli olanını almasınBilemedim ki türkiyede varmı ondan böğle 1karış büyüklüyünde bantlar...ağrıyan yerlere yapıştırıyorsun oraya sıcaklık veriyor...
Tamamdır selinim...Aynuracim ben bugün izin kullancam canm misafirlerim var pazar yaparım:)