- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
Ah o sarkık göbek bende de var malesef hemde sadece 1 cocuk doğurup bı kadar dağıldım inşallah toparlanacakKuzum dur daha 2hafta oldu...bekle de sen bi sonu gör...benim de sarkık göbeyim vardı hala var ama umutsuz deyilim...
Al benden de o kadar.1çocuğum var ve sarkık göbüşüm,yumoş iç bacaklar...Ah o sarkık göbek bende de var malesef hemde sadece 1 cocuk doğurup bı kadar dağıldım inşallah toparlanacak
Malesf ve oğlum 3 yaşında 3 yıldır aklım Nerelerdeydi acaba diye düşünüyorum bazen taa ki 90 ı gördm o an dank etti bu genc yaşımızda hayatı kendimize boşa zindan ettik kilolar la ama yolun neresinden dönersek kârdır dimi:)Al benden de o kadar.1çocuğum var ve sarkık göbüşüm,yumoş iç bacaklar...
Maşallah herkes yapmış ilk günü@@Aynura88 +
@@CallanPinckney
@@dagatesi+
@@deadline
@@gaz_ lambasinin_ fitili+
@@melekkiz_ +
@@Paleland +
@@peter_pan +
@@Semipermeable +
@@sln71 +
@@tatlibikiz +
@@usriyusra +
@@yorgunrapunzel+
@@zey zey +
@@Neva2516 +
@@mkbule+
@@OoOturtleOoO +
@@gel_pcpc+
KIZLAR BENİ DE ALIN LEVEL 2 YE YAPTIM +
İyi yaptın kuzum.sonuçları da malum topiğe koyarsan sevinirim...ekliyorum listeye...fakat ESKİ KIZLAR BİLİR YENİ FISTIKLAR HAFTADA 1GÜN YAPMAMA İZNİ VARDIR.O DA GENEL OLARAK PAZARDIR AMA İSTEYEN ERKENDD ALA BİLİR.DİĞER GÜNLER YAPMAK ZORUNLUDUR.KIZLAR BENİ DE ALIN LEVEL 2 YE YAPTIM +
ÖLÇÜLERİMİ YAZDIM TEŞEKKÜRLERölçülerinizi yazmanız için link vermiştim, http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/jillian-michaels-30day-sonuclar.788198/ ölçülerini yazanlar ekleniyor zaten listeye zaman geçmiş de olsa. doğru yere yazmadığınız için gözden kaçtı sanırım. umarım yazarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?