• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

★★★Jillian Michaels 30DAY★★★Level 3

kızlar hepiniz hoşgeldiniz yeni gördüm takımlar birleşmiş;) ayrıca yeni levelimiz hayırlı olsun :-)

★Kilo 78.9/77.9/1
★Göğüs 102/100/2
★Bel 95/90/5
★Göbek 111/106/5
★Kalça 109/108/1
★Basen 107/107/
★Bacak(sağ) 69/68/1
★Bacak(sol) 68/67/1
★★TOPLAM FARK 16

kizlar hastaydim ve dun giremedim eger kabul ederseniz buda benim olculerim

★Kilo 78.9/77.9/1
★Göğüs 102/100/2
★Bel 95/90/5
★Göbek 111/106/5
★Kalça 109/108/1
★Basen 107/107/
★Bacak(sağ) 69/68/1
★Bacak(sol) 68/67/1
★★TOPLAM FARK 16

kizlar hastaydim ve dun giremedim eger kabul ederseniz buda benim olculerim
Kuzum benim sonuçlar topiğine kopyala bi zahmet

Hayır canım hadi ismini ekliyorum listeye,sonuçlar topiğine bırak sonuçlarını ve level 2yi yap,isminin önüne +yı koy...
ahh cok tesekkur ederim hemen 2 ye basliyorum simdi yapinca artimi koycam bilgilerimi de paylastim artik buradan mi pylasim yapcaz

Evet canım benim artık buradayız hep birlikde...kardeş kardeş inceliriz...
evet ben ilk 10 gunden cok memnun kalmistim insallah sonraki 20 gun cok cok cok daha guzel sonuclar elde ederiz neyse ben spora baslim da sonra kizlar ne kadar incelmis bi bakayim:KK49::KK49::KK49:

evet ben ilk 10 gunden cok memnun kalmistim insallah sonraki 20 gun cok cok cok daha guzel sonuclar elde ederiz neyse ben spora baslim da sonra kizlar ne kadar incelmis bi bakayim:KK49::KK49::KK49:
Tamam canım sporu sevmeyen ben bile yapıyorum yani...ayrıca hiiiiç korkmayın bence daha eylenceli 1den....çabuk bitiyo sanki...ben sevdim...

Tamam canım sporu sevmeyen ben bile yapıyorum yani...ayrıca hiiiiç korkmayın bence daha eylenceli 1den....çabuk bitiyo sanki...ben sevdim...
ahh esim aradi gelip sofrayi kurayim hemen aticam kendimi jillianin kollarina ben de sevdim en guzel yani coook uzun olmamasi jilliandan sonra plates yapayim diyorum ama 1 saat 1 bucuk saat sadece plates yapamam gibi geliyo bana artik simdiden yeni spor arayislarina girin derim zira gurpca yapilan bu tarz sporlar daha motive edici ve eglenceli oluyo bence

ahh esim aradi gelip sofrayi kurayim hemen aticam kendimi jillianin kollarina ben de sevdim en guzel yani coook uzun olmamasi jilliandan sonra plates yapayim diyorum ama 1 saat 1 bucuk saat sadece plates yapamam gibi geliyo bana artik simdiden yeni spor arayislarina girin derim zira gurpca yapilan bu tarz sporlar daha motive edici ve eglenceli oluyo bence
Bence ebru şallı ile skeany jeans yapalım...

Evet kızlar hayırlısıyla şu 2 ve 3ü bıtırelım zaten ben level 3 ü bıle nasıl yapcam dıye düşünğyrm felaket zor
Bı de o kadar mekık çekmeme rağmen benım mıde var. Yanı jillian bıle etkı etmedı

Evet kızlar hayırlısıyla şu 2 ve 3ü bıtırelım zaten ben level 3 ü bıle nasıl yapcam dıye düşünğyrm felaket zor
Bı de o kadar mekık çekmeme rağmen benım mıde var. Yanı jillian bıle etkı etmedı
Kuzum dur daha 2hafta oldu...bekle de sen bi sonu gör...benim de sarkık göbeyim vardı hala var ama umutsuz deyilim...

Back
X