• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

★★★Jillian Michaels 30DAY★★★Level 3

sağlıklı güzel bir günden herkese günaydınlarrrrrr
görev tamamdır jillian yapıldı süt içildi:KK5:
@@Aynura88
@@CallanPinckney
@@dagatesi
@@deadline
@@gaz_ lambasinin_ fitili
@@melekkiz_
@@Paleland
@@peter_pan
@@Semipermeable+
@@sln71
@@tatlibikiz
@@usriyusra
@@yorgunrapunzel
@@zey zey
@@Neva2516 +
@@mkbule
@@OoOturtleOoO
@@gel_pcpc
@@mrtmuhasebe

@@Aynura88
@@CallanPinckney
@@dagatesi
@@deadline
@@melekkiz_
@@Paleland
@@peter_pan
@@Semipermeable+
@@sln71
@@tatlibikiz
@@usriyusra+
@@yorgunrapunzel
@@zey zey
@@Neva2516 +
@@mkbule
@@OoOturtleOoO
@@gel_pcpc
@@mrtmuhasebe

Dün buraya screnleyip koyduğum o yazı bugünden yeme şeklimi deyişmeye sebep oldu...artık daha fazla yağ yakmak için karbohidratı kesiyorum...tabi ben de ekmeksiz yapamayamlardanım.şimdi kahvaltı ettim bakalım tokluk durumum ne kadar devam edecek...bu sabah 62 kiloydum...hedef yeniden 58....sonuçları buradan da paylaşıcam...

Dün buraya screnleyip koyduğum o yazı bugünden yeme şeklimi deyişmeye sebep oldu...artık daha fazla yağ yakmak için karbohidratı kesiyorum...tabi ben de ekmeksiz yapamayamlardanım.şimdi kahvaltı ettim bakalım tokluk durumum ne kadar devam edecek...bu sabah 62 kiloydum...hedef yeniden 58....sonuçları buradan da paylaşıcam...
jillian ağır bır spor ona göre protein ağırlıklı beslenmek gerek zaten karbonhdrat çok az olmalı tamamen kesmemek şartıyla

aynurcum bende protein ağırlıklı bir diyet yapıyorum işin özü senin yazındaki gibi k.h ı kesmek çünkü karbonhidrat vücutta yağa dönüşüyormuş ve verilen kilolarda direk yağdan gidiyor sudan gitmiyor bende karbonhidrat puanımı günde 30-40 civarında tutarak hergün yaklaşık 400 gr kadar veriiyodum bu aralar biraz kaçamak yaptım tabi ama gerçekten işe yarıyor

aynurcum bende protein ağırlıklı bir diyet yapıyorum işin özü senin yazındaki gibi k.h ı kesmek çünkü karbonhidrat vücutta yağa dönüşüyormuş ve verilen kilolarda direk yağdan gidiyor sudan gitmiyor bende karbonhidrat puanımı günde 30-40 civarında tutarak hergün yaklaşık 400 gr kadar veriiyodum bu aralar biraz kaçamak yaptım tabi ama gerçekten işe yarıyor
Benim pek bilgim yok güzelim.30 40 puan dediyin nedirki?ne yiyorsun öğle yapıyor?

Benim pek bilgim yok güzelim.30 40 puan dediyin nedirki?ne yiyorsun öğle yapıyor?
her yiyeceğin karbonhidrat degeri varya paket arkalarında yazıyor mesela yumurta 0 karbonhidrat sütün 1 bardağı paket arkasında 10 karbonhidrat diye yazarya demekki süt 10 puan öyle hesaplayıp karbonhidratı 70 in altında tutuyosun ama proteinlerden sınırsız yiyosun yani peynir yumurta tavuk kırmızı et v.b aç kalmıyosun böylece

her yiyeceğin karbonhidrat degeri varya paket arkalarında yazıyor mesela yumurta 0 karbonhidrat sütün 1 bardağı paket arkasında 10 karbonhidrat diye yazarya demekki süt 10 puan öyle hesaplayıp karbonhidratı 70 in altında tutuyosun ama proteinlerden sınırsız yiyosun yani peynir yumurta tavuk kırmızı et v.b aç kalmıyosun böylece
Mesela ben sabah 2yumurta,5ceviz,kk peynir yedim,yanında da zencefilli limonlu su içtim,sence kaç karbonhidrat yemişim?bak 5gibi de fırında balık,lahana+yoğurt(ev yapımı) salatası yiycem...

Mesela ben sabah 2yumurta,5ceviz,kk peynir yedim,yanında da zencefilli limonlu su içtim,sence kaç karbonhidrat yemişim?bak 5gibi de fırında balık,lahana+yoğurt(ev yapımı) salatası yiycem...
yumurta 0 kh
5 ceviz 2 kh
peynir 0
zencefilli limonlu su 6 k.h
lahana 1
balık 0
yogurt 1 kase 11
toplamda 20 puan yapmış olucan süper bir liste olcak :KK76:
bak bende kahvaltımı söyliyim
yulaf kepekli 4 yumurtadan omlet 4 puan (ekmek gibi oluyo doyuruyo)
bol çay 0 puan
süt tozulu kahve 3 puan
yarım bardak süt 5 puan
12 puan yapmışım bende ama sadece kahvaltı))

yumurta 0 kh
5 ceviz 2 kh
peynir 0
lahana 1
balık 0
yogurt 1 kase 11
bol çay 0 puan
süt tozulu kahve 3 puan
yarım bardak süt 5 puan
Hahayyy benin kahvaltı puanım daha az...:p :p :p
nereden biliyorsun puanları falan?bak bi site falan veremezsen hergün yediklerimi sana hesaplatdırırın haaa...bu arada hangi takımdasın?

yumurta 0 kh
5 ceviz 2 kh
peynir 0
lahana 1
balık 0
yogurt 1 kase 11
bol çay 0 puan
süt tozulu kahve 3 puan
yarım bardak süt 5 puan
şu puanlı kalorı hesabı dietı bende öok merak edıyrm

@@Aynura88
@@CallanPinckney
@@dagatesi
@@deadline
@@melekkiz_
@@Paleland
@@peter_pan
@@Semipermeable+
@@sln71 +
@@tatlibikiz