Hayır canım hadi ismini ekliyorum listeye,sonuçlar topiğine bırak sonuçlarını ve level 2yi yap,isminin önüne +yı koy...ahhh gec mi kaldim yaa hastaydim ve dun giremedim siteye kacirmisim
Kuzum benim sonuçlar topiğine kopyala bi zahmet★Kilo 78.9/77.9/1
★Göğüs 102/100/2
★Bel 95/90/5
★Göbek 111/106/5
★Kalça 109/108/1
★Basen 107/107/
★Bacak(sağ) 69/68/1
★Bacak(sol) 68/67/1
★★TOPLAM FARK 16
kizlar hastaydim ve dun giremedim eger kabul ederseniz buda benim olculerim
ahh cok tesekkur ederim hemen 2 ye basliyorum simdi yapinca artimi koycam bilgilerimi de paylastim artik buradan mi pylasim yapcazHayır canım hadi ismini ekliyorum listeye,sonuçlar topiğine bırak sonuçlarını ve level 2yi yap,isminin önüne +yı koy...
Evet canım benim artık buradayız hep birlikde...kardeş kardeş inceliriz...ahh cok tesekkur ederim hemen 2 ye basliyorum simdi yapinca artimi koycam bilgilerimi de paylastim artik buradan mi pylasim yapcaz
oraya da yaptim cnm belki buraya da gerek olur diye buraya da ekledimKuzum benim sonuçlar topiğine kopyala bi zahmet
evet ben ilk 10 gunden cok memnun kalmistim insallah sonraki 20 gun cok cok cok daha guzel sonuclar elde ederiz neyse ben spora baslim da sonra kizlar ne kadar incelmis bi bakayimEvet canım benim artık buradayız hep birlikde...kardeş kardeş inceliriz...
Tamam canım sporu sevmeyen ben bile yapıyorum yani...ayrıca hiiiiç korkmayın bence daha eylenceli 1den....çabuk bitiyo sanki...ben sevdim...evet ben ilk 10 gunden cok memnun kalmistim insallah sonraki 20 gun cok cok cok daha guzel sonuclar elde ederiz neyse ben spora baslim da sonra kizlar ne kadar incelmis bi bakayim
ahh esim aradi gelip sofrayi kurayim hemen aticam kendimi jillianin kollarina ben de sevdim en guzel yani coook uzun olmamasi jilliandan sonra plates yapayim diyorum ama 1 saat 1 bucuk saat sadece plates yapamam gibi geliyo bana artik simdiden yeni spor arayislarina girin derim zira gurpca yapilan bu tarz sporlar daha motive edici ve eglenceli oluyo benceTamam canım sporu sevmeyen ben bile yapıyorum yani...ayrıca hiiiiç korkmayın bence daha eylenceli 1den....çabuk bitiyo sanki...ben sevdim...
Bence ebru şallı ile skeany jeans yapalım...ahh esim aradi gelip sofrayi kurayim hemen aticam kendimi jillianin kollarina ben de sevdim en guzel yani coook uzun olmamasi jilliandan sonra plates yapayim diyorum ama 1 saat 1 bucuk saat sadece plates yapamam gibi geliyo bana artik simdiden yeni spor arayislarina girin derim zira gurpca yapilan bu tarz sporlar daha motive edici ve eglenceli oluyo bence
bende ebru ile yapmayi dusunuyorum ama coook uzun ama takiim olarak yaparsak mecburi yapariz 3 k videosu da olabilir ben varim benim daha cok gobus sorunum var yani uyar hepsi banaBence ebru şallı ile skeany jeans yapalım...
E biz 30dakika yaparız...zaten günde 30dakika diyor...bende ebru ile yapmayi dusunuyorum ama coook uzun ama takiim olarak yaparsak mecburi yapariz 3 k videosu da olabilir ben varim benim daha cok gobus sorunum var yani uyar hepsi bana
İçindeki konuşmalarla sanırım 1 saati buluyodu ama yapalım güzel olurE biz 30dakika yaparız...zaten günde 30dakika diyor...
Kuzum dur daha 2hafta oldu...bekle de sen bi sonu gör...benim de sarkık göbeyim vardı hala var ama umutsuz deyilim...Evet kızlar hayırlısıyla şu 2 ve 3ü bıtırelım zaten ben level 3 ü bıle nasıl yapcam dıye düşünğyrm felaket zor
Bı de o kadar mekık çekmeme rağmen benım mıde var. Yanı jillian bıle etkı etmedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?