Ah o sarkık göbek bende de var malesef hemde sadece 1 cocuk doğurup bı kadar dağıldım inşallah toparlanacakKuzum dur daha 2hafta oldu...bekle de sen bi sonu gör...benim de sarkık göbeyim vardı hala var ama umutsuz deyilim...
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
★★★Jillian Michaels 30DAY★★★Level 3
- Konu Sahibi _AYNURA_
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Al benden de o kadar.1çocuğum var ve sarkık göbüşüm,yumoş iç bacaklar...Ah o sarkık göbek bende de var malesef hemde sadece 1 cocuk doğurup bı kadar dağıldım inşallah toparlanacak
Malesf ve oğlum 3 yaşında 3 yıldır aklım Nerelerdeydi acaba diye düşünüyorum bazen taa ki 90 ı gördm o an dank etti bu genc yaşımızda hayatı kendimize boşa zindan ettik kilolar la ama yolun neresinden dönersek kârdır dimi:)Al benden de o kadar.1çocuğum var ve sarkık göbüşüm,yumoş iç bacaklar...
Maşallah herkes yapmış ilk günü@@Aynura88 +
@@CallanPinckney
@@dagatesi+
@@deadline
@@gaz_ lambasinin_ fitili+
@@melekkiz_ +
@@Paleland +
@@peter_pan +
@@Semipermeable +
@@sln71 +
@@tatlibikiz +
@@usriyusra +
@@yorgunrapunzel+
@@zey zey +
@@Neva2516 +
@@mkbule+
@@OoOturtleOoO +
@@gel_pcpc+
KIZLAR BENİ DE ALIN LEVEL 2 YE YAPTIM +
ölçülerinizi yazmanız için link vermiştim, http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/jillian-michaels-30day-sonuclar.788198/ ölçülerini yazanlar ekleniyor zaten listeye zaman geçmiş de olsa. doğru yere yazmadığınız için gözden kaçtı sanırım. umarım yazarsınız.
İyi yaptın kuzum.sonuçları da malum topiğe koyarsan sevinirim...ekliyorum listeye...fakat ESKİ KIZLAR BİLİR YENİ FISTIKLAR HAFTADA 1GÜN YAPMAMA İZNİ VARDIR.O DA GENEL OLARAK PAZARDIR AMA İSTEYEN ERKENDD ALA BİLİR.DİĞER GÜNLER YAPMAK ZORUNLUDUR.KIZLAR BENİ DE ALIN LEVEL 2 YE YAPTIM +
@@Aynura88 +
@@CallanPinckney
@@dagatesi+
@@deadline
@@melekkiz_ +
@@Paleland +
@@peter_pan +
@@Semipermeable +
@@sln71 +
@@tatlibikiz +
@@usriyusra +
@@yorgunrapunzel+
@@zey zey +
@@Neva2516 +
@@mkbule+
@@OoOturtleOoO +
@@gel_pcpc+
@@mrtmuhasebe +
@@CallanPinckney
@@dagatesi+
@@deadline
@@melekkiz_ +
@@Paleland +
@@peter_pan +
@@Semipermeable +
@@sln71 +
@@tatlibikiz +
@@usriyusra +
@@yorgunrapunzel+
@@zey zey +
@@Neva2516 +
@@mkbule+
@@OoOturtleOoO +
@@gel_pcpc+
@@mrtmuhasebe +
@@Aynura88 +
@@CallanPinckney
@@dagatesi+
@@deadline+
@@melekkiz_ +
@@Paleland +
@@peter_pan +
@@Semipermeable +
@@sln71 +
@@tatlibikiz +
@@usriyusra +
@@yorgunrapunzel+
@@zey zey +
@@Neva2516 +
@@mkbule+
@@OoOturtleOoO +
@@gel_pcpc+
@@mrtmuhasebe +
@@CallanPinckney
@@dagatesi+
@@deadline+
@@melekkiz_ +
@@Paleland +
@@peter_pan +
@@Semipermeable +
@@sln71 +
@@tatlibikiz +
@@usriyusra +
@@yorgunrapunzel+
@@zey zey +
@@Neva2516 +
@@mkbule+
@@OoOturtleOoO +
@@gel_pcpc+
@@mrtmuhasebe +
bir an listede kendimi bulamadım ya önceden altlardaydim listede baya kalabalık olunca level 2yi cok zor yaptım kan ter içinde kaldım o sınav pozisyonundaki hareketler bitirdi beni ya ama o en son karın icin yapılan hareket varya birde onun benzeri sağ bacagimi kendime çekerken ses geliyor agri oldu anlamadim alistikca geçer sanırım
ÖLÇÜLERİMİ YAZDIM TEŞEKKÜRLERölçülerinizi yazmanız için link vermiştim, http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/jillian-michaels-30day-sonuclar.788198/ ölçülerini yazanlar ekleniyor zaten listeye zaman geçmiş de olsa. doğru yere yazmadığınız için gözden kaçtı sanırım. umarım yazarsınız.