- 7 Aralık 2013
- 949
- 1.307
- 158
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KIZLAR ÖLÇÜLER NEREYE VEİLİYOR BEN PEK GİREMEDİM NETE
Güzelim üye sayısı az kaldığı için birleştik artık.sen neden dün yapmadın bildirimini?daha önceden belirtmiş ya peri arkadaşımız dün bildirim günüydü,sonuçları etkilemese de sen ölçümlerini oraya yaz kuzum...bir de düzenli yapacak ve hergün aksatmadan +nı koyacaksan burdan level 2le devam ede bilirsin...BEN 3 GRUPTAYDIM ORADADA KİMSE YOKKK
Ayyy yapmayın kızlaaar...gözümü korkutmayın...Biraz once yaptigimda neydi yahuuu.sinava yeni alismisken birde bu hareketler xikti kollarimmmmmm
Evet kuzum...sen dün bildirimini yaptın mı?Slm arkadslar
Buradanmi devam edicez artik
Evet yapmistimEvet kuzum...sen dün bildirimini yaptın mı?
Tamam o zaman kuzum.son + eklenmiş listeyi bul kendi isminin önüne +yı koy...hadi yap bakalım sen de mi zorlanıcan....kızlar çok zorlanmış...Simdi level 2 yi indirip yapicam bittikten sonra yazarim
Öğle olması iyi ya ben de uzun süren hareketlerde sıkılırdım mesela level 1de tek dizin yere vurulduğu haraketde ve sağa sola dizleri kırarak yapılan haraketde çok sıkılırdım...Ben şu şınav pozisyonunda bacaklarina öne arkaya yapiyoruz ya orda assa kata ses gitcek diye korka korka yaptm yahuu bide bu level çok daha yorucu bemce ordan oraya ordan oraya baktm ben Ölmüşüm kadn esnemeye geçti ohhh bitti mi dedim o kadar hızlıydiki nasl bitti anlamadım ama hala yorgun hissediyorum
Ne bileyim güzelim grup rehberiniz söğlemediki hiç...tamam ya ne olucak.disiplinli şekilde devam edeceksen buyur devammm...arkadaşlar cumartesi günü sabah girdim yazdım dün annemdeydim net yoktu orada bugunde dersim vardı şimdi girdim baktım 1 pazar günü giremedim şok oldum girince ben her gün girip bildirimimi yapıyodum sporuda hiç aksatmadım ne olcak şimdi son durumda hala gruptamıyım acaba