• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

★★★Jillian Michaels 30DAY★★★Level 3

BEN 3 GRUPTAYDIM ORADADA KİMSE YOKKK
Güzelim üye sayısı az kaldığı için birleştik artık.sen neden dün yapmadın bildirimini?daha önceden belirtmiş ya peri arkadaşımız dün bildirim günüydü,sonuçları etkilemese de sen ölçümlerini oraya yaz kuzum...bir de düzenli yapacak ve hergün aksatmadan +nı koyacaksan burdan level 2le devam ede bilirsin...

Simdi level 2 yi indirip yapicam bittikten sonra yazarim

Ben şu şınav pozisyonunda bacaklarina öne arkaya yapiyoruz ya orda assa kata ses gitcek diye korka korka yaptm yahuu:KK48: bide bu level çok daha yorucu bemce ordan oraya ordan oraya baktm ben Ölmüşüm kadn esnemeye geçti ohhh bitti mi dedim o kadar hızlıydiki nasl bitti anlamadım ama hala yorgun hissediyorum :110:

Ben şu şınav pozisyonunda bacaklarina öne arkaya yapiyoruz ya orda assa kata ses gitcek diye korka korka yaptm yahuu:KK48: bide bu level çok daha yorucu bemce ordan oraya ordan oraya baktm ben Ölmüşüm kadn esnemeye geçti ohhh bitti mi dedim o kadar hızlıydiki nasl bitti anlamadım ama hala yorgun hissediyorum :110:
Öğle olması iyi ya ben de uzun süren hareketlerde sıkılırdım mesela level 1de tek dizin yere vurulduğu haraketde ve sağa sola dizleri kırarak yapılan haraketde çok sıkılırdım...

Bakarmısınız kızlar.ben hiç bilmiyordum.

Eklentiler

• 2015-01-19 18.19.04.png
    2015-01-19 18.19.04.png
    72,6 KB · Görüntüleme: 71
arkadaşlar cumartesi günü sabah girdim yazdım dün annemdeydim net yoktu orada bugunde dersim vardı şimdi girdim baktım 1 pazar günü giremedim şok oldum girince:confused: ben her gün girip bildirimimi yapıyodum sporuda hiç aksatmadım ne olcak şimdi son durumda hala gruptamıyım acaba:cry:

arkadaşlar cumartesi günü sabah girdim yazdım dün annemdeydim net yoktu orada bugunde dersim vardı şimdi girdim baktım 1 pazar günü giremedim şok oldum girince:confused: ben her gün girip bildirimimi yapıyodum sporuda hiç aksatmadım ne olcak şimdi son durumda hala gruptamıyım acaba:cry:
Ne bileyim güzelim grup rehberiniz söğlemediki hiç...tamam ya ne olucak.disiplinli şekilde devam edeceksen buyur devammm...

Back