• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

★★★Jillian Michaels 30DAY★★★Level 3

karıştı di mi =) şimdi cuma yaptım (giremedim) dün de yapayım dedim yapamadım. bi + bi - var =) birazdan yine gelicem bugün için + için heheh

bu arada ölçülerimi aldım az evvel ve bu egzersizlerden sonra başka egzersizlere geçerseniz de katılmaya karar verdim. hatta elimde işimle ilgili bi kaç proje var gelip onları da aynı ekiple yapmak isterim!!! ahahah şaka bi yana iyi ki varsınız ne güzel oldu bu çalışma :KK71::KK71::KK71:
Çok tatlısın...

Oooh ne mutlu sana...ben de yapayım diyorum ama kızım uyanıkken yapamam ya...zaten çok yorulup geriliyorum bi de o ayağıma dolaşırsa deliririm hepten :-) kendisi 21aylık...

Allah bagislasin canm :KK15: benim kız 26 aylk ben spor yaparken akilli akıllı izliyo hatta bazen otururken hadi anne kalk sen spor yap diyo:KK48: hele elinde bi abur cuburu olsun azcik almak isteyim yeme anneee sen diyettesin diyo:-)

Allah bagislasin canm :KK15: benim kız 26 aylk ben spor yaparken akilli akıllı izliyo hatta bazen otururken hadi anne kalk sen spor yap diyo:KK48: hele elinde bi abur cuburu olsun azcik almak isteyim yeme anneee sen diyettesin diyo:-)
Ayyy yerim ben onu.benim kızda benimle yapmaya kalkıyor...önüme geçiyor falan...rahat yapamıyorum...

karıştı di mi =) şimdi cuma yaptım (giremedim) dün de yapayım dedim yapamadım. bi + bi - var =) birazdan yine gelicem bugün için + için heheh

bu arada ölçülerimi aldım az evvel ve bu egzersizlerden sonra başka egzersizlere geçerseniz de katılmaya karar verdim. hatta elimde işimle ilgili bi kaç proje var gelip onları da aynı ekiple yapmak isterim!!! ahahah şaka bi yana iyi ki varsınız ne güzel oldu bu çalışma :KK71::KK71::KK71:
canım aç karnı,sabah kalkar kalkmaz alsaydın ölçülerini daha iyiydi

Yarin olcum gunu bakalim ne sonuc alicammmm .
Gaz lambasinin fitili heyecanli hissediyor

Oooh beee bitti level 1...sıkılmışdım zaten...2yi merakla bekliyorum...iyiki sizler varsınız...yoksa bırakırdım çoktan...çok yoruluyorum...bu arada hiç ölçüm yapmadım...bakalım yarın nasıl olacak...heycanlı bir gün..

Back