• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

★★★Jillian Michaels 30DAY★★★Level 3

bende de var ama ben o esmer kız gibi tam oturmatya çalışıyorum artık o nedenle hiç azalmıyor:cool: birde bazı günler bacak hareketleri yapıyorum 5 10 dk ondanda ağrılar hep benimle galiba:KK19:
Evet evet ben de aynı esmer gibi oturuyorum onda ağrılar gitmiyor.bi tek şınavı yarım yapıyorum.diğerleri tam.bi de ilk cardioda sonuna kadar dayanamıyorum.ara ara yapıyorum.

yalnız değilsin ben bugün daha yapmadığım halde dün geceden beri kolumda ve bacaklarımda ağrı var sabah yatakten çıkarken bile ağrıyorlardı birde beim 15 gün olacak alışmış olmam gerekti aslında :KK17: demekki iyi etki ediyor ben bunu buna bağladım incelme ne kadar olcak bakalım bu kadar ağrıya:KK76: birde kaptan pazar ölçeceğiz ya ölçüleri sabah ben pazartesi sabah ölçsem olur mu acaba pazar günü evde değilim sabahta:KK66: ama illa pazar ölçmemiz gerekiyorsa bir yolunu bulup ölçerim tabi mezurayla giderim gittiğm yere olmadı:KK22:
Pazar 14.00a kadar tüm bildirimler yapılmalı kuzum.sabah kalkar kalkmaz ölçersin işte...

yalnız değilsin ben bugün daha yapmadığım halde dün geceden beri kolumda ve bacaklarımda ağrı var sabah yatakten çıkarken bile ağrıyorlardı birde beim 15 gün olacak alışmış olmam gerekti aslında :KK17: demekki iyi etki ediyor ben bunu buna bağladım incelme ne kadar olcak bakalım bu kadar ağrıya:KK76: birde kaptan pazar ölçeceğiz ya ölçüleri sabah ben pazartesi sabah ölçsem olur mu acaba pazar günü evde değilim sabahta:KK66: ama illa pazar ölçmemiz gerekiyorsa bir yolunu bulup ölçerim tabi mezurayla giderim gittiğm yere olmadı:KK22:
cumartesi sabah ölç canım
birgünden bir şey olmaz

Evet evet ben de aynı esmer gibi oturuyorum onda ağrılar gitmiyor.bi tek şınavı yarım yapıyorum.diğerleri tam.bi de ilk cardioda sonuna kadar dayanamıyorum.ara ara yapıyorum.
evet bende aynen öyle şınav yarım diğerleri esmer kız gibi ondan hep bir ağrı bacaklarımın üstünde :oops:
cumartesi sabah ölç canım
birgünden bir şey olmaz
evet ya haklısın cumartesiölçeyim riske atmayım 1 günde acayip bir değişim olacak değil sonuçta teşekkür ederim:KK19:

evet bende aynen öyle şınav yarım diğerleri esmer kız gibi ondan hep bir ağrı bacaklarımın üstünde :oops:

evet ya haklısın cumartesiölçeyim riske atmayım 1 günde acayip bir değişim olacak değil sonuçta teşekkür ederim:KK19:
Yoksa biz ikizmiyiz :-) :-) :-)

Aynenn bacaklarımın üstü fena...

Yoksa biz ikizmiyiz :-) :-) :-)

Aynenn bacaklarımın üstü fena...
:KK48::KK48::KK48: ben pazarı iple çekiyorum bu kez dinlenmek için bacaklarım rahatlasın :KK66: sonuç topiği mi açıcaksın kaptan değişik olur zaten bu kadr kişinin aynı anda spor yaptığı ilk topiğz galiba:KK50:

bende de var ama ben o esmer kız gibi tam oturmatya çalışıyorum artık o nedenle hiç azalmıyor:cool: birde bazı günler bacak hareketleri yapıyorum 5 10 dk ondanda ağrılar hep benimle galiba:KK19:

Bende şınav hariç bütün haraketleri esmer kiz gibi yapıyorum ;)

10. Gün yapıldı kızlar bugün çok rahattm şunu farkettim bi yarim saat once sıvı alımını bitirirsem daha rahat yapiyorum :KK66:

evet ben de agzımı ıslatsam bile zorlanıyorum

Ben de yaptım.10günü tamamladık ama benim kas aörılarım fena.bacaklar yanıyor.özellikle üst bacaklar.bi de bu gün 1.5litrelik tek şişeyle yaptım.yerde kollar için yapılan haraketi tek şişe olduğu için öne arkaya yaptım dünden beri bugün kollarımın içi yani daha çok sarkan kısımları acayip ağrıyor.demekki oraya etki etmiş.ya bi tek benmiyim ağrıyan acaba?

yalnız değilsiniz kızlar bende de hala agrı oluyor. takımın hamlamıs insanlarıyız sanırım :D

Bak o olur canım...pazar sonuçlar açıklansın da...ayyy çok heycanlı yaaaa...bi de jillianla sonuç topiği açıcam...herkez yorumsuz kendi ölçümlerini oraya koyar....heycanlandım baya :-)

kaptancıgım kac cm inceldiğimizi mi yazacagız yoksa ölcüleri mi ? yani bence aynı listede baslangıc ölcüsü simdiki ölcü ve değişim miktarı olsa süper olur ;)

Back
X