• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

★★★Jillian Michaels 30DAY★★★Level 3

Oooh beee bitti level 1...sıkılmışdım zaten...2yi merakla bekliyorum...iyiki sizler varsınız...yoksa bırakırdım çoktan...çok yoruluyorum...bu arada hiç ölçüm yapmadım...bakalım yarın nasıl olacak...heycanlı bir gün..

Valla benden de bi ohhh bende sıkılmştm level 1 den vee bende daha hiç ölcmedim çok heycanlıyım acaba kac cm incelmisim:rolleyes:

AyOTE="Aynura88, post: 38928303, member: 553072"]Geç kaldın ama kuzuuum...biz hep birlikde başladık.ve bu gün 12gün oldu...inşallah 2haftaya yeni grupları duyurucaz o zamana inşallah.hangi takımdasın?[/QUOTE]
Ay üzüldüm ama hirsliyim 8.takimdayim o zaman kendim yapsam kalan günleri level 2 ye geçince alabilir misiniz

AyOTE="Aynura88, post: 38928303, member: 553072"]Geç kaldın ama kuzuuum...biz hep birlikde başladık.ve bu gün 12gün oldu...inşallah 2haftaya yeni grupları duyurucaz o zamana inşallah.hangi takımdasın?
Ay üzüldüm ama hirsliyim 8.takimdayim o zaman kendim yapsam kalan günleri level 2 ye geçince alabilir misiniz
Ama biz pazartesiden level 2ye geçiyoruz kuzum...bak şimdi ben de üzüldüm.....

cQUOTE="sln71, post: 38930675, member: 599965"]Merhaba canım:KK15: 3 levelden oluşuyor biz birinci leveli bitirdik ikinciye geçtik her level 10 gün yapiliyo tatlm :KK60:[/QUOTE]
Merhaba canim ama videoda 30 days yaziyo bende 30 gun yapilacak sandum

Arkadaş da açıklamış sağolsun.her level 10gün yapılmalı...
kaptanım paylaştım ölçülerimi ilk ben oldum ama toplam fark istemişsin yeni gördüm ne olduğunu bilemedim yazmadım ama şimdi soracak kimse de yok buralarda haberin olsun:oops:

günaydın kızlar
bu saatte bebiş sallıyorum..dün yanlış beslendiğim için bugun tartıda 400 gr fazla cıktım :(((((
ama sonuçlarım iyi,yazacağım az sonra

kaptanım paylaştım ölçülerimi ilk ben oldum ama toplam fark istemişsin yeni gördüm ne olduğunu bilemedim yazmadım ama şimdi soracak kimse de yok buralarda haberin olsun:oops:
Farkların hepsini toplayıp toplam fark alıyorsun kuzum...

Günaydın kızlaarrr Aynuracim ölcümlerimi yazdm yanlş bişey yok demi:oops: bide ilk ben sağ sol bacagi yanlş ölçmusum oraya düzeltip yazdm

Back