• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

★★★Jillian Michaels 30DAY★★★Level 3

sonuçlarımı ben de yazdım sabah çıkmam gerekti bu saate kaldı inşallah geç kalmamışımdır
birer birer ölçünce normal gibi geldi de toplam farkı görünce gözlerime inanamadım
kilo fazla olunca gidecek olan da fazla tabi :)
yağ oranı fazla bende
bide bugün eski çok sevdiğim bi pantolonum vardı onun içine giremiyodum bugün rahat rahat oldu kendimi harika hissediyorum hafiflemiş hissediyorum :)

G gaz _lambasinin _fitili eğer 11e kadar bildirimini yapmazsan diskalifiye olacaksın üzgünüm...

Aman diyim malumunuz haftasonu tele ancak bakabildim.havada gzuel olunca beebgi disari cikardik orasi burasi ziyaret falan derken ancak oldu kusura bakmayin.
Umarim diger 10 gnde daha guzel sonuclar aliriz
Sonuclarina bayildim yorgunrapunzel .harika incelmissin
sonuçlarımı ben de yazdım sabah çıkmam gerekti bu saate kaldı inşallah geç kalmamışımdır
birer birer ölçünce normal gibi geldi de toplam farkı görünce gözlerime inanamadım
kilo fazla olunca gidecek olan da fazla tabi :)
yağ oranı fazla bende
bide bugün eski çok sevdiğim bi pantolonum vardı onun içine giremiyodum bugün rahat rahat oldu kendimi harika hissediyorum hafiflemiş hissediyorum :)

G gaz _lambasinin _fitili eğer 11e kadar bildirimini yapmazsan diskalifiye olacaksın üzgünüm...

Kızlar 3grup arasında en karalı bizim takım...hepiniz ne güzel bildiriminizi yaptınız.teşekkür ederim.diğer gruplarda az kişi kaldığı için gruplar birleşe bilir...

bizim takimdan hic kisi eksikligi olmadi diğer takimlarda birakan olmusmuu canim ?

Aman diyim malumunuz haftasonu tele ancak bakabildim.havada gzuel olunca beebgi disari cikardik orasi burasi ziyaret falan derken ancak oldu kusura bakmayin.
Umarim diger 10 gnde daha guzel sonuclar aliriz
Sonuclarina bayildim yorgunrapunzel .harika incelmissin
Kuzum benim bi defakı sefere erkenden mümkünse geceden bile yap...

Bizden dayko ve aeben abla bıraktı kuzum.onlardan baya gitmiş kızlar...olmazsa birleşiriz biz de ne olcak...kardeş kardeş inceliriz...

Tabi canm bizler tam gaz devam kalan sağlar bizimdir toplaşp yapalm :))))

Bizim takimdan ben biraktim zeyzey ...

Kizlar tebrik ederim cok guzel incelmissiniz , masallah ..

Kararsizim ozellikke senin icin cok sevindim :KK66:

Bizden dayko ve aeben abla bıraktı kuzum.onlardan baya gitmiş kızlar...olmazsa birleşiriz biz de ne olcak...kardeş kardeş inceliriz...

saglik olsun kizlarrr.

toplam kisi sayisina gore birlesilebilir tabiki

Back