- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
abla ben salı günü yapmamıştım onun için bu sabah yaptım
sağol canım seninkide çok iyi kilo vermen de öyleharikaaaa incelmişsin maşallahhhh
kaptan şimdi geldim eve toplam farkı yazmamıştım ya yazayım mı tekrar paylaşıpFarkların hepsini toplayıp toplam fark alıyorsun kuzum...
Yok tatlım ben yaparım.yeniden yapma katışıklık olmasınsağol canım seninkide çok iyi kilo vermen de öyle
kaptan şimdi geldim eve toplam farkı yazmamıştım ya yazayım mı tekrar paylaşıp
sonuçlarımı ben de yazdım sabah çıkmam gerekti bu saate kaldı inşallah geç kalmamışımdır
birer birer ölçünce normal gibi geldi de toplam farkı görünce gözlerime inanamadım
kilo fazla olunca gidecek olan da fazla tabi :)
yağ oranı fazla bende
bide bugün eski çok sevdiğim bi pantolonum vardı onun içine giremiyodum bugün rahat rahat oldu kendimi harika hissediyorum hafiflemiş hissediyorum :)
Kızlar 3grup arasında en karalı bizim takım...hepiniz ne güzel bildiriminizi yaptınız.teşekkür ederim.diğer gruplarda az kişi kaldığı için gruplar birleşe bilir...
Bizim takimdan ben biraktim zeyzey ...bizim takimdan hic kisi eksikligi olmadi diğer takimlarda birakan olmusmuu canim ?
Bizden dayko ve aeben abla bıraktı kuzum.onlardan baya gitmiş kızlar...olmazsa birleşiriz biz de ne olcak...kardeş kardeş inceliriz...bizim takimdan hic kisi eksikligi olmadi diğer takimlarda birakan olmusmuu canim ?
Kuzum benim bi defakı sefere erkenden mümkünse geceden bile yap...Aman diyim malumunuz haftasonu tele ancak bakabildim.havada gzuel olunca beebgi disari cikardik orasi burasi ziyaret falan derken ancak oldu kusura bakmayin.
Umarim diger 10 gnde daha guzel sonuclar aliriz
Sonuclarina bayildim yorgunrapunzel .harika incelmissin
Bizden dayko ve aeben abla bıraktı kuzum.onlardan baya gitmiş kızlar...olmazsa birleşiriz biz de ne olcak...kardeş kardeş inceliriz...
Bizim takimdan ben biraktim zeyzey ...
Kizlar tebrik ederim cok guzel incelmissiniz , masallah ..
Kararsizim ozellikke senin icin cok sevindim
Bizden dayko ve aeben abla bıraktı kuzum.onlardan baya gitmiş kızlar...olmazsa birleşiriz biz de ne olcak...kardeş kardeş inceliriz...
10kişi biziz,3kişi 2.grup,3grupdan da 3ü bildirim yapmış daha.olmadı 15kişi yaparız güzel güzel. ..saglik olsun kizlarrr.
toplam kisi sayisina gore birlesilebilir tabiki
10kişi biziz,3kişi 2.grup,3grupdan da 3ü bildirim yapmış daha.olmadı 15kişi yaparız güzel güzel. ..