Evet evet ben de aynı esmer gibi oturuyorum onda ağrılar gitmiyor.bi tek şınavı yarım yapıyorum.diğerleri tam.bi de ilk cardioda sonuna kadar dayanamıyorum.ara ara yapıyorum.bende de var ama ben o esmer kız gibi tam oturmatya çalışıyorum artık o nedenle hiç azalmıyorbirde bazı günler bacak hareketleri yapıyorum 5 10 dk ondanda ağrılar hep benimle galiba
Pazar 14.00a kadar tüm bildirimler yapılmalı kuzum.sabah kalkar kalkmaz ölçersin işte...yalnız değilsin ben bugün daha yapmadığım halde dün geceden beri kolumda ve bacaklarımda ağrı var sabah yatakten çıkarken bile ağrıyorlardı birde beim 15 gün olacak alışmış olmam gerekti aslındademekki iyi etki ediyor ben bunu buna bağladım incelme ne kadar olcak bakalım bu kadar ağrıya birde kaptan pazar ölçeceğiz ya ölçüleri sabah ben pazartesi sabah ölçsem olur mu acaba pazar günü evde değilim sabahta ama illa pazar ölçmemiz gerekiyorsa bir yolunu bulup ölçerim tabi mezurayla giderim gittiğm yere olmadı
Senin izin günün bugün olsun ablam...kızlar ben bugun yapamadım ...
cumartesi sabah ölç canımyalnız değilsin ben bugün daha yapmadığım halde dün geceden beri kolumda ve bacaklarımda ağrı var sabah yatakten çıkarken bile ağrıyorlardı birde beim 15 gün olacak alışmış olmam gerekti aslındademekki iyi etki ediyor ben bunu buna bağladım incelme ne kadar olcak bakalım bu kadar ağrıya birde kaptan pazar ölçeceğiz ya ölçüleri sabah ben pazartesi sabah ölçsem olur mu acaba pazar günü evde değilim sabahta ama illa pazar ölçmemiz gerekiyorsa bir yolunu bulup ölçerim tabi mezurayla giderim gittiğm yere olmadı
evet bende aynen öyle şınav yarım diğerleri esmer kız gibi ondan hep bir ağrı bacaklarımın üstündeEvet evet ben de aynı esmer gibi oturuyorum onda ağrılar gitmiyor.bi tek şınavı yarım yapıyorum.diğerleri tam.bi de ilk cardioda sonuna kadar dayanamıyorum.ara ara yapıyorum.
evet ya haklısın cumartesiölçeyim riske atmayım 1 günde acayip bir değişim olacak değil sonuçta teşekkür ederimcumartesi sabah ölç canım
birgünden bir şey olmaz
Bak o olur canım...pazar sonuçlar açıklansın da...ayyy çok heycanlı yaaaa...bi de jillianla sonuç topiği açıcam...herkez yorumsuz kendi ölçümlerini oraya koyar....heycanlandım bayacumartesi sabah ölç canım
birgünden bir şey olmaz
Yoksa biz ikizmiyizevet bende aynen öyle şınav yarım diğerleri esmer kız gibi ondan hep bir ağrı bacaklarımın üstünde
evet ya haklısın cumartesiölçeyim riske atmayım 1 günde acayip bir değişim olacak değil sonuçta teşekkür ederim
Yoksa biz ikizmiyiz
Aynenn bacaklarımın üstü fena...
aynen ben de heyecanlıyımBak o olur canım...pazar sonuçlar açıklansın da...ayyy çok heycanlı yaaaa...bi de jillianla sonuç topiği açıcam...herkez yorumsuz kendi ölçümlerini oraya koyar....heycanlandım baya
SekerPancarii
C CallanPinckney
Semipermeable +
zey zey
P peter_pan
@gaz_ lambasinin_ fitili
deadline
mucizelerprensesi
_AYNURA_
dagatesi
aeben
Günaydın kızlar...son iki gün...zey zey ve peter pan yapmamışsınız kızlar ve heberde vermemişsiniz...nu nu nu
bende de var ama ben o esmer kız gibi tam oturmatya çalışıyorum artık o nedenle hiç azalmıyorbirde bazı günler bacak hareketleri yapıyorum 5 10 dk ondanda ağrılar hep benimle galiba
10. Gün yapıldı kızlar bugün çok rahattm şunu farkettim bi yarim saat once sıvı alımını bitirirsem daha rahat yapiyorum
Ben de yaptım.10günü tamamladık ama benim kas aörılarım fena.bacaklar yanıyor.özellikle üst bacaklar.bi de bu gün 1.5litrelik tek şişeyle yaptım.yerde kollar için yapılan haraketi tek şişe olduğu için öne arkaya yaptım dünden beri bugün kollarımın içi yani daha çok sarkan kısımları acayip ağrıyor.demekki oraya etki etmiş.ya bi tek benmiyim ağrıyan acaba?
yalnız değilsin ben bugün daha yapmadığım halde dün geceden beri kolumda ve bacaklarımda ağrı var sabah yatakten çıkarken bile ağrıyorlardı birde beim 15 gün olacak alışmış olmam gerekti aslındademekki iyi etki ediyor ben bunu buna bağladım incelme ne kadar olcak bakalım bu kadar ağrıya birde kaptan pazar ölçeceğiz ya ölçüleri sabah ben pazartesi sabah ölçsem olur mu acaba pazar günü evde değilim sabahta ama illa pazar ölçmemiz gerekiyorsa bir yolunu bulup ölçerim tabi mezurayla giderim gittiğm yere olmadı
Bak o olur canım...pazar sonuçlar açıklansın da...ayyy çok heycanlı yaaaa...bi de jillianla sonuç topiği açıcam...herkez yorumsuz kendi ölçümlerini oraya koyar....heycanlandım baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?