★★★Jillian Michaels 30DAY★★★Level 3

Çok tatlısın...

Oooh ne mutlu sana...ben de yapayım diyorum ama kızım uyanıkken yapamam ya...zaten çok yorulup geriliyorum bi de o ayağıma dolaşırsa deliririm hepten kendisi 21aylık...

Allah bagislasin canm benim kız 26 aylk ben spor yaparken akilli akıllı izliyo hatta bazen otururken hadi anne kalk sen spor yap diyo hele elinde bi abur cuburu olsun azcik almak isteyim yeme anneee sen diyettesin diyo

Allah bagislasin canm benim kız 26 aylk ben spor yaparken akilli akıllı izliyo hatta bazen otururken hadi anne kalk sen spor yap diyo hele elinde bi abur cuburu olsun azcik almak isteyim yeme anneee sen diyettesin diyo
Ayyy yerim ben onu.benim kızda benimle yapmaya kalkıyor...önüme geçiyor falan...rahat yapamıyorum...

canım aç karnı,sabah kalkar kalkmaz alsaydın ölçülerini daha iyiydi

Yarin olcum gunu bakalim ne sonuc alicammmm .
Gaz lambasinin fitili heyecanli hissediyor

Oooh beee bitti level 1...sıkılmışdım zaten...2yi merakla bekliyorum...iyiki sizler varsınız...yoksa bırakırdım çoktan...çok yoruluyorum...bu arada hiç ölçüm yapmadım...bakalım yarın nasıl olacak...heycanlı bir gün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…