Çok tatlısın...karıştı di mi =) şimdi cuma yaptım (giremedim) dün de yapayım dedim yapamadım. bi + bi - var =) birazdan yine gelicem bugün için + için heheh
bu arada ölçülerimi aldım az evvel ve bu egzersizlerden sonra başka egzersizlere geçerseniz de katılmaya karar verdim. hatta elimde işimle ilgili bi kaç proje var gelip onları da aynı ekiple yapmak isterim!!! ahahah şaka bi yana iyi ki varsınız ne güzel oldu bu çalışma
Oooh ne mutlu sana...ben de yapayım diyorum ama kızım uyanıkken yapamam ya...zaten çok yorulup geriliyorum bi de o ayağıma dolaşırsa deliririm heptenSekerPancarii +
C CallanPinckney +
Semipermeable
zey zey
P peter_pan
gunpir
deadline
mucizelerprensesi
_AYNURA_
dagatesi
Vee level 1 biterrrrr
Oooh ne mutlu sana...ben de yapayım diyorum ama kızım uyanıkken yapamam ya...zaten çok yorulup geriliyorum bi de o ayağıma dolaşırsa deliririm heptenkendisi 21aylık...
Yarın yazarsın kuzum.ne acelen varvar ayol...ya biz ölçüleri şimdi mi yazalım yarın mı? şimdi yazayım diyorum?
Ayyy yerim ben onu.benim kızda benimle yapmaya kalkıyor...önüme geçiyor falan...rahat yapamıyorum...Allah bagislasin canmbenim kız 26 aylk ben spor yaparken akilli akıllı izliyo hatta bazen otururken hadi anne kalk sen spor yap diyo hele elinde bi abur cuburu olsun azcik almak isteyim yeme anneee sen diyettesin diyo
canım aç karnı,sabah kalkar kalkmaz alsaydın ölçülerini daha iyiydikarıştı di mi =) şimdi cuma yaptım (giremedim) dün de yapayım dedim yapamadım. bi + bi - var =) birazdan yine gelicem bugün için + için heheh
bu arada ölçülerimi aldım az evvel ve bu egzersizlerden sonra başka egzersizlere geçerseniz de katılmaya karar verdim. hatta elimde işimle ilgili bi kaç proje var gelip onları da aynı ekiple yapmak isterim!!! ahahah şaka bi yana iyi ki varsınız ne güzel oldu bu çalışma
Geç kaldın ama kuzuuum...biz hep birlikde başladık.ve bu gün 12gün oldu...inşallah 2haftaya yeni grupları duyurucaz o zamana inşallah.hangi takımdasın?Merhaba bende kkatılabilir miyim gruba
Kız ne zor ismin var ha...kısaca ne gaz diye biliyoruz,ne lamba ne de fitilYarin olcum gunu bakalim ne sonuc alicammmm .
Gaz lambasinin fitili heyecanli hissediyor
Kız ne zor ismin var ha...kısaca ne gaz diye biliyoruz,ne lamba ne de fitil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?