• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

★★★Jillian Michaels 30DAY★★★Level 3

Kızlar ikinci levelde eğilerek yapilan şınav varya dün onu denedim yapabildim:KK28: ama tabi bi tane denedim gerisi gelir mi bilmem:KK48:

10. Gün yapıldı kızlar bugün çok rahattm şunu farkettim bi yarim saat once sıvı alımını bitirirsem daha rahat yapiyorum ;)

Ben de yaptım.10günü tamamladık ama benim kas aörılarım fena.bacaklar yanıyor.özellikle üst bacaklar.bi de bu gün 1.5litrelik tek şişeyle yaptım.yerde kollar için yapılan haraketi tek şişe olduğu için öne arkaya yaptım dünden beri bugün kollarımın içi yani daha çok sarkan kısımları acayip ağrıyor.demekki oraya etki etmiş.ya bi tek benmiyim ağrıyan acaba?

Ben de yaptım.10günü tamamladık ama benim kas aörılarım fena.bacaklar yanıyor.özellikle üst bacaklar.bi de bu gün 1.5litrelik tek şişeyle yaptım.yerde kollar için yapılan haraketi tek şişe olduğu için öne arkaya yaptım dünden beri bugün kollarımın içi yani daha çok sarkan kısımları acayip ağrıyor.demekki oraya etki etmiş.ya bi tek benmiyim ağrıyan acaba?

Kız 10 gün oldu hala ağrı mi var :eek:valla bende tık yok artk bakalm ikinci leveli yapinca ağri olcak mi merak ediyorummm:KK76:

yalnız değilsin ben bugün daha yapmadığım halde dün geceden beri kolumda ve bacaklarımda ağrı var sabah yatakten çıkarken bile ağrıyorlardı birde beim 15 gün olacak alışmış olmam gerekti aslında :KK17: demekki iyi etki ediyor ben bunu buna bağladım incelme ne kadar olcak bakalım bu kadar ağrıya:KK76: birde kaptan pazar ölçeceğiz ya ölçüleri sabah ben pazartesi sabah ölçsem olur mu acaba pazar günü evde değilim sabahta:KK66: ama illa pazar ölçmemiz gerekiyorsa bir yolunu bulup ölçerim tabi mezurayla giderim gittiğm yere olmadı:KK22:

Kız 10 gün oldu hala ağrı mi var :eek:valla bende tık yok artk bakalm ikinci leveli yapinca ağri olcak mi merak ediyorummm:KK76:
bende de var ama ben o esmer kız gibi tam oturmatya çalışıyorum artık o nedenle hiç azalmıyor:cool: birde bazı günler bacak hareketleri yapıyorum 5 10 dk ondanda ağrılar hep benimle galiba:KK19:

Back
X