Evet kuzucum geç kaldın malesef.biz bu gün 10gün olacak başladık.inşallah 25güne falan bitecek.o zaman yeni gruplar oluşacak başlarsın onlarla...
ÇOK ÜZÜLDÜMBAK NEYSEM KISMET DEĞİLMİŞ:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kuzucum geç kaldın malesef.biz bu gün 10gün olacak başladık.inşallah 25güne falan bitecek.o zaman yeni gruplar oluşacak başlarsın onlarla...
HOŞGELDİN KAYACANS..ARANIZA KATILABİLİR MİYİM ...?
GEÇ Mİ KALDIM KIZLAAAR
2. SİNDE BEN SANA HABER VERİRİM KAYACANS ...ÇOK ÜZÜLDÜMBAK NEYSEM KISMET DEĞİLMİŞ:
maşallah callankızlar bugun callan neler yaptı
jillian 4kg ile
squat 105
gym stick twsit 170
dumbell side bend 15sağ kol,15 sol kol,135 her iki kol
donkey kicks 20kere 3 tekrar
olr pek i :))2. SİNDE BEN SANA HABER VERİRİM KAYACANS ...
ama kendi başınada yapabilirsin buraya yazarsın ne olacak ... madem niyetlenmişsin . sadece listede olmazsın okadar .
bu linkte ne yapacagın var .. ordaki 1. leveli yapıyoruz . günlükte buraya yaptıgımızı bildiriyoruz .pazartesi 2. levele geçecegiz inşallah .. ama sen 1. yapmaya devam et bir süre daha .....http://www.kadinlarkulubu.com/forum...els-30day-kursuna-katilmak-isteyenler.781557/olr pek i :))
nasıl başlıorummm
Ben de yaptım.10günü tamamladık ama benim kas aörılarım fena.bacaklar yanıyor.özellikle üst bacaklar.bi de bu gün 1.5litrelik tek şişeyle yaptım.yerde kollar için yapılan haraketi tek şişe olduğu için öne arkaya yaptım dünden beri bugün kollarımın içi yani daha çok sarkan kısımları acayip ağrıyor.demekki oraya etki etmiş.ya bi tek benmiyim ağrıyan acaba?
yalnız değilsin ben bugün daha yapmadığım halde dün geceden beri kolumda ve bacaklarımda ağrı var sabah yatakten çıkarken bile ağrıyorlardı birde beim 15 gün olacak alışmış olmam gerekti aslında demekki iyi etki ediyor ben bunu buna bağladım incelme ne kadar olcak bakalım bu kadar ağrıya birde kaptan pazar ölçeceğiz ya ölçüleri sabah ben pazartesi sabah ölçsem olur mu acaba pazar günü evde değilim sabahta ama illa pazar ölçmemiz gerekiyorsa bir yolunu bulup ölçerim tabi mezurayla giderim gittiğm yere olmadıBen de yaptım.10günü tamamladık ama benim kas aörılarım fena.bacaklar yanıyor.özellikle üst bacaklar.bi de bu gün 1.5litrelik tek şişeyle yaptım.yerde kollar için yapılan haraketi tek şişe olduğu için öne arkaya yaptım dünden beri bugün kollarımın içi yani daha çok sarkan kısımları acayip ağrıyor.demekki oraya etki etmiş.ya bi tek benmiyim ağrıyan acaba?
bende de var ama ben o esmer kız gibi tam oturmatya çalışıyorum artık o nedenle hiç azalmıyor birde bazı günler bacak hareketleri yapıyorum 5 10 dk ondanda ağrılar hep benimle galibaKız 10 gün oldu hala ağrı mi var valla bende tık yok artk bakalm ikinci leveli yapinca ağri olcak mi merak ediyorummm