• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

★★★Jillian Michaels 30DAY★★★Level 3

Level 2 benimde gozumu korkuttu. Dizi cok zorlayacak hareketler var benim de dizimde meniskus yirtigi var o yuzden insallah cok zorlanmam.

Bir soru soracaktim. Suyu yemekten once mi yoksa yemek arasinda mi icmek daha iyidir

Ben önce ićilir diye biliyorum canm ben hep yemekten önce su içerim hem mideyi biraz kapliyo az yediriyo yemekten sonra şişiriyo beni yemekten yarm saat bi saat sonra tekrar icmeye başlıyorum ;)

Bende oyle yapiyorum ama nedense dogru mu diye bir an aklima geldi
aslında bu konuda çeşitli görüşler var ben karar veremedim bir yerde suyu yemekten hemen önce içmeyin yarım saat önce için mideniz biraz rahatlasın yoksa çabuk doyduğunuzu sanıp çok cabuk acıkırsınız diye okumuştum bir yerde de yemekten önce için çabuk doyarsınız diyordu bir yerde de yemek arasında bir iki yudum için yemeği yutarken daha az yersiniz diye yazıyordu kaynakları hatırlamıyorum ama 3 farklı öneriye rast gelmiştim bende kafama göre takılıyorum artık susarsam yemekten önce sonra farketmiyor ama genelde en az 15 20 dk önceye denk geliyor:KK53:

aslında bu konuda çeşitli görüşler var ben karar veremedim bir yerde suyu yemekten hemen önce içmeyin yarım saat önce için mideniz biraz rahatlasın yoksa çabuk doyduğunuzu sanıp çok cabuk acıkırsınız diye okumuştum bir yerde de yemekten önce için çabuk doyarsınız diyordu bir yerde de yemek arasında bir iki yudum için yemeği yutarken daha az yersiniz diye yazıyordu kaynakları hatırlamıyorum ama 3 farklı öneriye rast gelmiştim bende kafama göre takılıyorum artık susarsam yemekten önce sonra farketmiyor ama genelde en az 15 20 dk önceye denk geliyor:KK53:

canm ben yemekten yarim saat once icmeye başlıyorum beni daha tok tutuyor

Back
X