★★★Jİllian Michaels 30DAY★★★ kursuna katılmak isteyenler...

Bu sporla bırlıkte bı beslenme listesı de olsa çok ıyı olurdu ben yarından ıtıbaren proteıne ağırlık mı versm çünkü çok tüketmıyrm
Onu takimlarimizi kurdugumuzda takim icinde karar veririz kim hangi diyeti yapiyo nasil beslenmeliyiz konusuruz :)

canlar üniversite sınavı değil ya daha yarın başlanacak arkadaşımız istekili kabul edilsin benceeee, amaç hep beraber motivasyonumuzu yüksek tutarak incelmek değil mi?
Canm ben kendim karar vermiyorum ki 3kisiyiz aynuram karar versin o zaman ben kural dogrultusunda fikrimi soyledim

İyi pazarlar kızlar. Yarından itibaren farklı bir sayfadamı paylaşım yapacağız. Of ben şınav çekemiyorum ne olcak bu halim plank pozisyonunda bekledim başka bir egzersiz videosunu yaparken şınav anlarında

Yıllardır spor yapmama rağmen bir şınav'ı becerememiştim. 1 hafta önce 15 tane şınav çektim yorula yorula, bayıla bayıla. Sabah uyandığımda kollarımı hissedemiyordum fena ağrı oldu. Ağrılar 2 gün sonra geçer geçmez tekrar başladım bu sefer zorlanmadan 30 tane yaptım.

Diyeceğim o ki, şimdiden başlayın ağrısın. Alıştırın kollarınızı alışınca daha kolay yapabilirsiniz.

an itibari ile 4 . günümü tamamlamiş durumdayim... oplamali ziplamali yerlerde arada durup nefes alip tekrarliyorum ..
yarin büyük gün demek yaşasın sizin sayenizde bitirecegime inanıyorum hep yarıda kalıyodu

1.grupun üyeleri(grup rehberi aynura88)
sln71
callanpinckey
dayko
semipermeable
peterpan
gaz_lambasinin_fitili
aeben
deadline
aynura88
2.grup üyeleri( grup rehberi tatlibikiz)
mavvmavv
catlaw
zeyzey
masmavi
mcakiltasim
melekkiz
zayifolacam
gmelan
Tatlibikiz
3grup üyeleri(grup rehberi perigunlugu)
usriyusra
mkbule
usagisan
neva2516
tubaturem06
mrtmuhasebe
snfyl
gel_pcpc
poleland
perigunlugu

Kaçırdığımız ya da unuttuğumuz biri varsa hatırlatsın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…