- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay cok heyecanlı ben cok heyecanlıyım bu arada sen nickini degistirmissin galiba ilk sayfadaki sensin değil mi bende nereye kaybolduğunu merak etmistim geçen yeni nickini hayırlı olsunListeler hazirlaniyor bakalim kim hangi takimla calisicakkkk:))
Evet canm benm saolll:)ay cok heyecanlı ben cok heyecanHab bu arada sen nickini degistirmissin galiba ilk sayfadaki sensin değil mi bende nereye kaybolduğunu merak etmistim geçen yeni nickini hayırlı olsun
Ben şınav sarışın kızın yaptığı gibi yapıyorum cnm o daha kolaydün gece denedim bu egzersizlerii .. acayip ter attm
ama nasıl şınav çekiyo bu hatunlar böle yaaa ben hiç yapamıyorumm
zaten ilk iki gün herkes ham oldugu için titrek titrek gezecek ama 3 gün sonra alısırız:)Olcu alimi bitmistir kizlar yarina hazir olun bu geceden isinma hareketlerine baslayinnnn
Nasıl yani ay cok heyecanlııııListeler hazirlaniyor bakalim kim hangi takimla calisicakkkk:))
3 ayri takm olucak canm :)Ben şınav sarışın kızın yaptığı gibi yapıyorum cnm o daha kolay
zaten ilk iki gün herkes ham oldugu için titrek titrek gezecek ama 3 gün sonra alısırız:)
Nasıl yani ay cok heyecanlıııı
Cnm benim tlf da samsung Smash kapatabilirim zaten tlf dan girince smiley olmuyo zaten anca laptoptan oluyoBen o reklamlar için tel.dakı javayı kapattım ben .
Aa bende 6.takımdayımHala zayiflama takimimdayim tatlim
Bende merak ettim :)nasil kapatiyorsun canim
Aa cok çekişmeli olacağa benziyo3 ayri takm olucak canm :)
Ay cok kolaymış yaptım ve tüm reklamlar gitti Ohh bee
Ay cok kolaymış yaptım ve tüm reklamlar gitti Ohh bee
Malesef smileyler olmaması kötüAy cok kolaymış yaptım ve tüm reklamlar gitti Ohh bee
Ben şınav sarışın kızın yaptığı gibi yapıyorum cnm o daha kolay
onu da inceleyeym dur yerde tepinirken fark etmedim onu ben :==))
Aynen canm herkes dokulucek ikinci ucuncu gun ama yapmayana acimak yokkk!!Yarın kı maraton çok heyecanlı gececk
Tuba ya supersin Hahahaha
Ay canim ya nasilsinberil778665814 .!.:9. Takıma ksporadisch rdesın sen