★★★Jİllian Michaels 30DAY★★★ kursuna katılmak isteyenler...

Kizlar Selammmm

Bugun 2 Ocakk ve ölcülerimi bildirme günüm

Buyrunn

• Yas : 25
  • Kilo :58.2
  • Boy :1.70
  • Göğüs : 88
  • Bel :64
  • Göbek :87
  • Kalca :99
  • Basen :100
  • Bacak :55
  • Ic Bacak :60

Kizlar sag sol cabak olcusu istemissiniz ama ben ic bacagida eklemek istedim cunku benim sorunlu bolgemden biride ic bacak sorun olmayacagini dusundumm.

Hadi hayirlisi olsun bakalim

Tekrar merhaba ve mutlu sağlıklı huzurlu yıllar.Ölçülerimi yazayım,aramızdaki en iri benim sanırım.

★Yaş : 28
★Kilo : 79.8
★Boy : 170
★Göğüs ölçüsü : 97
★Bel ölçüsü : 92
★Göbek ölçüsü : 104
★Kalça ölçüsü : 115
★Basen ölçüsü : 112
★Bacak ölçüsü(sağ) : 67
★Bacak ölçüsü(sol) : 69
★ Kol ölçüsü(sağ) : 32
★ Kol ölçüsü(sol) :32

Kilo 66.4
Yas 34
Boy 158
Göğüs 95
Bel 82
Göbek 95
Kalca 95
Basen 94
Bacagin en kalin yeri 57
Sag bacak en kalin yeri 57

Zayifim sanirim biraz kalca kaldirmaya birazda beli
inceltmeye ihtiyacim var
Ama kilo ve boya gore sende masallah gayet sıkısin

Olsun cakiltasim encok incelmede sende olacak ama

Selam kızlar :)
Ben daha önce defalarca jilliana başlayıp 3. levelı görmeden bıraktım maalesef. O yüzden böyle toplu olunması motivasyon açısından çok iyi olabilir. Yalnız 1. leveldan gerçekten çok sıkıldım. Yani muhtemelen bir seneden fazla olmuştur yapmayalı ama hala 1. level yapasım yok. :) O yüzden 1. levelı 3-5 gün arası yapabilirim eğer sizin için bir sakıncası olmazsa. Ama toplamda 30 gün olacak tabi. :)

★Yaş:
22
★Kilo: 55,5 (Bu sabah itibariyle)
★Boy: 1,62
★Göğüs ölçüsü: 82
★Bel ölçüsü: 70
★Göbek ölçüsü: 91
★Kalça ölçüsü: 97
★Basen ölçüsü: 102
★Bacak ölçüsü(sağ): 56 (En kalın yerinden)
★Bacak ölçüsü(sol):56

Belden aşağısı büyük sıkıntı ya :) Tam bir armut tipi. Yeni kıyafet almak istemiyorum çünkü giydiğim zaman kızıyorum kendime kötü durduğu için. Önce istediğin vücuda sahip ol sonra al diyorum. :)
Bir de bu 30 gün spor yapsak da yapmasak da geçecek kızlar. Spor yaparak geçirmek daha güzel olmaz mı? :)

★Yaş: 23
★Kilo: 60.2
★Boy: 1,57
★Göğüs ölçüsü: 89
★Bel ölçüsü: 73
★Göbek ölçüsü: 85
★Kalça ölçüsü: 101
★Basen ölçüsü: 98
★Bacak ölçüsü(sağ): 58
★Bacak ölçüsü(sol): 57

sabah ölçüm yaptırdım ama kartımı evde unuttum akşam ölçümleri paylaşıcam arkadaşar...

Kizlar genel olarak herkesin belden asagisi sorunlu zaten maşallah ince belliyiz haaa

Benim de dikkatimi çekti bu.
İnce belli ama altı tombul çay bardakları gibiyiz.

İşte orantısızlık kötü görüntüye sebep oluyor maalesef. Ama şu açıdan bakarsak, belimiz ince, geri kalanı da inceltince tümden incecik olacağız, mis gibi! :)

İşte orantısızlık kötü görüntüye sebep oluyor maalesef. Ama şu açıdan bakarsak, belimiz ince, geri kalanı da inceltince tümden incecik olacağız, mis gibi! :)
Evettttt...
Ben bu programı daha önce 10 gün yaptım yani ilk levelını yaptım, ona rağmen baya memnun kaldım.
Bu defa yarım bırakmak yok, tamamlayacağım! :)

Evettttt...
Ben bu programı daha önce 10 gün yaptım yani ilk levelını yaptım, ona rağmen baya memnun kaldım.
Bu defa yarım bırakmak yok, tamamlayacağım! :)
Ben de kaç sefer başladım kaç sefer bıraktım hatırlamıyorum bile. :) Ama bu sefer bu program ta-mam-la-na-cak!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…