★★★Jİllian Michaels 30DAY★★★ kursuna katılmak isteyenler...

[QUOTE="zayifolacam, post: 38625709, member: 6görüldüğü gSER=6074farklı fartlibikiz[/USER] canim su bacak tam olarak nassaniriak dizden kac parmak yukarisi olculuyor :KK43:[/QUOTE]
Canm ben basenin altindan olcuyorum fotoda da goruldugu gibi ama farkli yerlerden olcenler oluyor biraz muallakta bi yer sanirim

Sanirim benim şansim tum kilomun butun vucudumda orantili dagilimi ve kas yapimin iyi olmasi ..
ölçülerin çok orantılı hakikaten bu güzel br artı bence be mesela elbise türü giyemiyorum üst 40 alt 44 hatta üst 38 bile oluyor yani birde güzel durmuyor göğüsten daralan elbiselerdede çok komik oluyorum bence hamile gibi mi desem hacıyatmaz gibi mi desem:mad: neyse işte o yüzden elbise giyilmesi gereken düğündür partidir bişeydir hiç sevmem:KK57:

[QUOTE="zayifolacam, post: 38625709, member: 6görüldüğü gSER=6074farklı fartlibikiz[/USER] canim su bacak tam olarak nassaniriak dizden kac parmak yukarisi olculuyor :KK43:
Canm ben basenin altindan olcuyorum fotoda da goruldugu gibi ama farkli yerlerden olcenler oluyor biraz muallakta bi yer sanirim[/QUOTE]

Simdi bacak bi en kalin olan tam yukarda birlesen yer var ( ic bacak) birde dizden 4 parmak yukarisi var

Canm ben basenin altindan olcuyorum fotoda da goruldugu gibi ama farkli yerlerden olcenler oluyor biraz muallakta bi yer sanirim

Simdi bacak bi en kalin olan tam yukarda birlesen yer var ( ic bacak) birde dizden 4 parmak yukarisi var[/QUOTE]
Sen kalin yerini al incelip incelmediğini daha rahat goruruz

Simdi bacak bi en kalin olan tam yukarda birlesen yer var ( ic bacak) birde dizden 4 parmak yukarisi var[/QUOTE]

Zayifim olcu yeri sana aid canim cunki birdahaki olcum yine ordan olacak :KK66:

Gunaydin senenin ilk gununden ...

Bu hareketleri daha once deneyen kizlar . Dizinide baski oluyormu ? Benim dizler az problemlide cok guvenemedim hareketlere bakinca ..

Sen sarisin kiza bakip yaparsan sorun olmaz diye düşünüyorum.

Kocisimle beraber ölçüldüm doğru olsun diye :KK60:

★Yaş: 30
★Kilo: 66.6
★Boy: 161
★Göğüs ölçüsü: 92
★Bel ölçüsü: 80
★Göbek ölçüsü: 91
★Kalça ölçüsü: 100
★Basen ölçüsü: 103
★Bacak ölçüsü(sağ): 62
★Bacak ölçüsü(sol): 62

Callancim gobekdeki kalin olcunun nedeni yanlarda basen cikintilarim var onlari katinca kalin oluyor :KK43:.. Boy kisa olunca gobekle yan basenler karisiyor malesef :KK43:
ama vucudun sıkı maşallah
ben 163 boyundayım 60.2 kg düştüm (bugun itibariyle :)) ) ama senin bütün ölçülerin benden iyi neredeyse maşallah

Kocisimle beraber ölçüldüm doğru olsun diye :KK60:

★Yaş: 30
★Kilo: 66.6
★Boy: 161
★Göğüs ölçüsü: 92
★Bel ölçüsü: 80
★Göbek ölçüsü: 91
★Kalça ölçüsü: 100
★Basen ölçüsü: 103
★Bacak ölçüsü(sağ): 62
★Bacak ölçüsü(sol): 62
üst taraf gayet iyi de alt tarafta sorunun var sanırım

Merhaba kızlar, sanırım yalnızca cuma zayıflama yarışmasında bulunanlar katılabiliyor buraya değil mi? Yanlış anladıysam düzeltin lütfen. :)

Merhaba kızlar, sanırım yalnızca cuma zayıflama yarışmasında bulunanlar katılabiliyor buraya değil mi? Yanlış anladıysam düzeltin lütfen. :)

yok yahu, ben hiç bir zayıflama yarışmasında değiilim :):) herkes kilo vermek istemez, ama sıkılaşmak ister :KK24::KK28::KK28:Hoppa

X