★★★Jİllian Michaels 30DAY★★★ kursuna katılmak isteyenler...

of of bende hep başladım ama ben ilk günü 1 ya da 2 kez tamamladım sadece hep pes ettim :/ Bu sefer ne olursa olsun inat edeceğim gerçi=)

Yaş 21
Kilo 64.4
Boy 1.64

:oops::oops::oops:

Göğüs : 89
Bel : 77
Göbek 91
Kalça : 104
Basen : 106
Sağ Bacak : 55
Sol Bacak : 55

baya kalabalık olacağız galiba umarım başladığımızda kaçan göçen yapmayan olmaz değil mi bence de yapanlar yapmayanları dürtüklesin katılıyorum Masmavi_ Masmavi_

Ben katılabılırmıym ılk 10 gun tamamladım bu ıkıncı level 1 başladgım oldu bugun yıne başladım başlıgı görünce katılmk ıstedım

bende 2 gundur yapiyorum sizinle devam edebilirmiyim yarin olculerimi alip bildiririm

Göbek eritmenin %30'u sporsa, %70'i sağlıklı beslenmedir. Sporu dengeli beslenme ile desteklersen daha iyi sonuç alırsın. :)
Dıyet yapıyrm çok kısıtlı olmasa bıle benım bıldgım jillian yapmk iöşn de proteın ağırlıklı beslenmk gerekıyr ben kendım o kadar alamıyrm malesef

KIZLAR KIZLAR HERKESE DUYRULUR...YARIN ÖLÇÜ BİLDİRİMİNDE SON GÜN...YARIN 24.00DAN SONRAKI BİLDİRİMLER DİKKATE ALINMAYACAK...HEPİNİZİ BEKLİYORUZ...

Çok heyecanlıyım sizler için... yaza kadar mükemmel olacaksınız inanıyorum... bende ara verdim yılbaşı yoğunlunu bir türlü atamadım. O yüzden pazartesi'den sonra artık haftanın 5 günü yapıp 2 gün dinlenme programı hazırlayacağım.:KK9:

Slm kızlar ölçüleri veriyorum
Kilo: 62
Boy 1.54
Göğüs: 87
Bel: 84
Göbek: 94
Bacak sağ-sol: 52
Kol sağ sol : 28
Bu şekılde ölçtüm umarım doğrudur

X