★★★Jİllian Michaels 30DAY★★★ kursuna katılmak isteyenler...

Hahahha kiz ne yaptiinn :) fotograftaki ben değilim. İnternetten alinti verdim. Motive için. Evli bile değilim :KK70:

engin bilgilerinizden faydalanmak çok güzel... bende size birşey sorayım... :)

spordan önce sardunya yağı,sarmaşık yağı,at kestanesi yağı,greyfurt yağı, acıbiber yağı, yosun yağı eşit miktarda spreyli bir şişeye konur spordan önce sürülerek spor yapılır

spordan sonra 1tatlı kaşığı portakal yağı, biberiye yağı sürülür

normal zamanlarda 1er çay kaşığı biberiye yağı,okaliptus yağı,susam yağı,limon yağı sürülür 40 dak.bekletilir minik kese hareketleriye yıkanır

ben bunları göbek eritmekle ilgili araştırma yaparken bulmuştum... bu spor programıylada yapmayı düşünüyodum sizin gibi tecrubeli birini yakalamışken sormak istiyorum

sizce ?

engin bilgilerinizden faydalanmak çok güzel... bende size birşey sorayım... :)

spordan önce sardunya yağı,sarmaşık yağı,at kestanesi yağı,greyfurt yağı, acıbiber yağı, yosun yağı eşit miktarda spreyli bir şişeye konur spordan önce sürülerek spor yapılır

spordan sonra 1tatlı kaşığı portakal yağı, biberiye yağı sürülür

normal zamanlarda 1er çay kaşığı biberiye yağı,okaliptus yağı,susam yağı,limon yağı sürülür 40 dak.bekletilir minik kese hareketleriye yıkanır

ben bunları göbek eritmekle ilgili araştırma yaparken bulmuştum... bu spor programıylada yapmayı düşünüyodum sizin gibi tecrubeli birini yakalamışken sormak istiyorum

sizce ?
Canm ben ilk söylediğin yaglari yapmistim aylar önce basenime surup acayip terletiyordu ama biraktim bi anda heves geçti iste hala duruyor yağlar dolabimda.. Ama kullan o yagi surup strecle sar ve spordan sonra ac sanki suyla islatmissin gibi terin akiyor mutlaka etkilidir

Yakında biz de olcaz="CallanPinckney, post: 38548087, member: 634755"]ilk kez bir 90 60 90la karsılasıyorum:KK53::KK53:[/QUOTE]
Yaknda biz de olcaz:KK76:

Kızlar üşenmedim ve ölçtüm.
Kilo: 48
Boy: 1.65
Göğüs: 85
Bel: 60
Göbek: 69
Kalça: 89
Basen: 79
Bacak(sağ): 45
Bacak(sol): 45

Süper yaaa bende 165 boyundaym şuan 56 kiloyum 19 kilo verdim hedefe son 3 kilo ama sizin ölçüler harika yaaa benim vücut hosaf resmen ama toplucamm kararlıym çocuktan kalan yumos karnı ve yumusak iç bacaklarmi :KK62:

Aynuram 5kisi oldu dimi.. Gmelan bu ölçülerle katilcak mi yoksa
katılsın kesin
zaten diyet sayfası değil spor sayfası,hayatımızın her dönemi spor olmalı
bu arkadası ben sevdim,motivasyonumu arttırdı
harika bir incelme hikayesi var ve spor hakkında bilgili:cool:

Süper yaaa bende 165 boyundaym şuan 56 kiloyum 19 kilo verdim hedefe son 3 kilo ama sizin ölçüler harika yaaa benim vücut hosaf resmen ama toplucamm kararlıym çocuktan kalan yumos karnı ve yumusak iç bacaklarmi :KK62:
aynen ben de cocuktan sonra hoşaff
sıkılaşacağız kesin,baska yolu yok
tabi benim ekstradan kilo vermem gerek

ayyyy desene aynı dertten muzdaribiz...bende sarkık göbiş ve yumoş bacaktan şikayetçiyim çok...

Aynuram 5kisi oldu dimi.. Gmelan bu ölçülerle katilcak mi yoksa
Ölçüsünü veren 5kişi bitanem.ama katılmsk istediyini ve ölçüsünü verecek kişiler 20den fazlaydı....eyer 30kişi olursak 3müz ayrı qruplarda 10kişiyle başlarız...hatta yarışa biliriz de...toplam kaç sm inceldik diye...en çok kimin takımı incelmiş diye yarışa biliriz...

Bebişden mi kaldı?20yaşında artık annemisim bebeyim?

Evet canm 2 yasnda prensesim ben çok erken evlendim 16 yasnda ama allaha şükür cok mutluyum doğumda 25 kilo aldm malesef doğumda birazi gitti çogu kaldı ama kilo sorununu hallettim simdi sıra sıkılasmada :KK66:

Selam sekerler..
Sayfaniz hayirli olsun..
Resimde olcu veren arkadasi gozum bir yerlerden isiriyor :)

Bende spor yapiyordum bir hafta onceye kadar tabi..
Suan saglik problemlerim var biraz dinlendikten ve kendime geldikten sonra bende size katilmak isterim..

Asigima selamlar.. :)

Bu arada kilom 58 boyum 1,64
bir iki hafta ncesinde spora baslamadan 63 kiloydum iki hafta kadar her gun spor yaptim 58 oldum

Simdi de amacim 54 kiloya inmek..

X