- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
ilk kez bir 90 60 90la karsılasıyorumKız sen bildiyin 90 60 90dan da aşağısın...eski bilgilerini de yazsana mukayasa edelim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilk kez bir 90 60 90la karsılasıyorumKız sen bildiyin 90 60 90dan da aşağısın...eski bilgilerini de yazsana mukayasa edelim...
Ben deeeilk kez bir 90 60 90la karsılasıyorum
Bakalımmm...bekleyelim görelim...ama benim öğle 1iddiam yok gerçekten.kupkuru bi vücut istemem...aynur ben de belimi 60 yapacağım,sen de sahitsin buradaa
yakacağım yağları
bitireceğim selülitleri
bundan sonra bana fit callan diyeceksiniz
Hahahha kiz ne yaptiinn :) fotograftaki ben değilim. İnternetten alinti verdim. Motive için. Evli bile değilim
Canm ben ilk söylediğin yaglari yapmistim aylar önce basenime surup acayip terletiyordu ama biraktim bi anda heves geçti iste hala duruyor yağlar dolabimda.. Ama kullan o yagi surup strecle sar ve spordan sonra ac sanki suyla islatmissin gibi terin akiyor mutlaka etkilidirengin bilgilerinizden faydalanmak çok güzel... bende size birşey sorayım... :)
spordan önce sardunya yağı,sarmaşık yağı,at kestanesi yağı,greyfurt yağı, acıbiber yağı, yosun yağı eşit miktarda spreyli bir şişeye konur spordan önce sürülerek spor yapılır
spordan sonra 1tatlı kaşığı portakal yağı, biberiye yağı sürülür
normal zamanlarda 1er çay kaşığı biberiye yağı,okaliptus yağı,susam yağı,limon yağı sürülür 40 dak.bekletilir minik kese hareketleriye yıkanır
ben bunları göbek eritmekle ilgili araştırma yaparken bulmuştum... bu spor programıylada yapmayı düşünüyodum sizin gibi tecrubeli birini yakalamışken sormak istiyorum
sizce ?
Yaş 31
Boy 170
Kilo 105.3
Hemen not alda sileyim utandım halimden
Kızlar üşenmedim ve ölçtüm.
Kilo: 48
Boy: 1.65
Göğüs: 85
Bel: 60
Göbek: 69
Kalça: 89
Basen: 79
Bacak(sağ): 45
Bacak(sol): 45
katılsın kesinAynuram 5kisi oldu dimi.. Gmelan bu ölçülerle katilcak mi yoksa
aynen ben de cocuktan sonra hoşaffSüper yaaa bende 165 boyundaym şuan 56 kiloyum 19 kilo verdim hedefe son 3 kilo ama sizin ölçüler harika yaaa benim vücut hosaf resmen ama toplucamm kararlıym çocuktan kalan yumos karnı ve yumusak iç bacaklarmi
Amanın sen o yumoş göbişin dümdüz olacağına inanlyomusun callancım?aynen ben de cocuktan sonra hoşaff
sıkılaşacağız kesin,baska yolu yok
tabi benim ekstradan kilo vermem gerek
ayyyy desene aynı dertten muzdaribiz...bende sarkık göbiş ve yumoş bacaktan şikayetçiyim çok...Süper yaaa bende 165 boyundaym şuan 56 kiloyum 19 kilo verdim hedefe son 3 kilo ama sizin ölçüler harika yaaa benim vücut hosaf resmen ama toplucamm kararlıym çocuktan kalan yumos karnı ve yumusak iç bacaklarmi
ayyyy desene aynı dertten muzdaribiz...bende sarkık göbiş ve yumoş bacaktan şikayetçiyim çok...
Ölçüsünü veren 5kişi bitanem.ama katılmsk istediyini ve ölçüsünü verecek kişiler 20den fazlaydı....eyer 30kişi olursak 3müz ayrı qruplarda 10kişiyle başlarız...hatta yarışa biliriz de...toplam kaç sm inceldik diye...en çok kimin takımı incelmiş diye yarışa biliriz...Aynuram 5kisi oldu dimi.. Gmelan bu ölçülerle katilcak mi yoksa
Bebişden mi kaldı?20yaşında artık annemisim bebeyim?Malesef ve daha 20 yaşındayım sımsıkı olmak istiyorum bu yasta bu kadar yumoş olmamalym
Bebişden mi kaldı?20yaşında artık annemisim bebeyim?