Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

level 1- 5. gün az önce bitti. cumartesi pazar gece yapacağım galiba... ağrım sızım azaldı ama yorgunluk ve ter hat safhada nefes nefese yapıyorum.. ne cok su iciyorum ama kızlarda tık yok ne su iciyorlar nede yorgunluk hissi var yüzlerinde

o kadınlar insan değil bence, ufacık terlemiyolar bile. bi de o hareketleri yaparken bıdır bıdır konuşuyo jillian. ben yaparken annem bişey sorsa cevap bile veremiyorum nefessizlikten :)

bugün 6. günüm dü... vücuduma bakıyorum en ufak bi değişiklik yok.... acele ediyorum ... hooş benim sarkıklarım zor toplanır gerçi.... ogltkn nerdesin arkadaşım..........

level 2 gerçekten dizleri zorluyor o yüzden beginner modundayım dün diz ağrısından öldüm. level 2/2 bitti sucuk gibi terliyorum ama bendede bir değişim yok kayra :))

hemen sonuç almak zor, ben level 2 deyim, hemen arkasına ripped in 30 un 2. haftasını yapıyorum iki programı birlikte yapınca zorluyor ama böyle daha etkili olduğunu düşünüyorum

ben sadece 30 dakika yapıyorum bazen artırmak istiyorum ama korkuyorum çünkü şunu duymuştum..

mesela hergün 30 dakika spor yapıyorsunuz eğer artıracaksanız bunu 5-10 dakika gün gün artırın .. artırdıkdan sonra azaltmayın yoksa azalttığınız günlerde yağ yakmazsınız...30 dakika yaptığınız sporu direk 60 dakikaya ıkardınız 10 gün sonra geri 30 -40 dakikaya düştünüz yaptığınız spor artık işe yaramıyor sadece aldığınız kaloriyi harcarsınız diye duydum... o nedenle artıramıyorum.. zaten şu 30 dakika beni çok yoruyor. l carnitin aldığım halde.... ama vücut alışmaya başladığında 5 dakika 5 dakia 45 -50 dakiaya çıkmak istiyorum.. tabi bende bu tempoya alışırsam... ben yanlış anlamış olabilirim ama siz yinede uzatma meselesini iyi araştırın...

vücut çok çabuk alışıyor mesela 70 kilodayken yavaş yavaş karbonhidrat falan keserek diyet yapacağıma çok hızlı bir giriş yaptım diyete şok bir diyetle... 3 haftada 73 kilodan 60 kiloya düştüm... daha sonra 5 kilo daha vermek istedi. tekrar diyete başladğımda vücudun diyeti umursamadı bile çünkü ben bu diyete alıştım.. ama bu diyetten fazlası tamamen zararlıydı benim için şimdi kilo vermekte çok zorlanıyorum...

hemen sonuç almak zor, ben level 2 deyim, hemen arkasına ripped in 30 un 2. haftasını yapıyorum iki programı birlikte yapınca zorluyor ama böyle daha etkili olduğunu düşünüyorum

ripped in 30 un videolarını nerden indirdin, bizimlede paylaşırmısın, bende istiyorum onu ama indirecek yer bulamıyorum.. hepsi ya yasaklı ya da virüslü..

sana katılıyorum kayra hayatınızın devamında yapabileceğiniz kadar spor yapmanız lazım çok ağır yüklenip uygun olmayan şartlar yzünden bırakmak zorunda kalırsanız sonuç çok kötü oluyor o kesin

Ben bu egzersiz programini 2 yil önce, tam olarak kuralina göre 30 gün boyunca uyguladim.
Tabi ki belirli günlerde dinlenme günüm vardi.. Sonuc olarak kilo kaybim fazla olmadi evet ama SIKILASTIM
müthis bir kondisyona sahip oldum.. Son haftam cok yorucu gecti, direncim artmasina ragmen..
Vucüt fitligi sagliyor.. Taviye ederim arkadaslar..

inanamiyorum ne kadar surede bu degisimi yasadin canim
helal sana:nazar::nazar:
ozellikle bu fotoyu gordukten sonra hemen baslamak istiyorum
bende ayni degiimi bacak ve popomda yasamak istiyorummm harikkasinizzzz
başlangıç, level 1 sonrası ve level 2 sonrası fotolar onlar...yani ortalama 10-12 gün arası çekilmiş fotoğraflar :KK66:

ilk sayfadaki resime bakıyorum ben ondan coook cok berbatım bende toparlanırmıyım yaaaaa....
kayracım, valla ben yabancı forumda öyle fotoğraflar gördümkü, jillianın toparlayamadığı yok bence...önemli olan bırakmadan devam etmen...motivasyonun olmaya devam edicem ben de :))

özellikle kalça ve bacak için olan varmıymış görmemiştim ben :KK50:

link varsa gönderebilirmisin canım

canım, ben de link yok, ancak google'a "jillian killer buns and thighs" yaz, önüne siteler çıkıyor. umarım indirebileceğin bir site bulursun. Ben karın için olan "6 weeks 6 pack" i indirdim sonunda :)) 30'ar dakikalık 2 video var. Level 1 ve level 2 olarak..3 hafta level 1, sonraki 3 haftada level 2 yapılıyormuş. indirdiğim link bu : Get on Wupload.com

belki bu sitede istediğin video da olabilir bi bak istersen.

bugün 6. günüm dü... vücuduma bakıyorum en ufak bi değişiklik yok.... acele ediyorum ... hooş benim sarkıklarım zor toplanır gerçi.... ogltkn nerdesin arkadaşım..........
kayracım buradayım...daha dur, ilk level bitsin, ikinciden bi kaç gün geçsin o zaman gözle görülür bi değişiklik olacak..fotoğraflarını çekmişmiydin? çekmediysen bile şimdi çek, çünkü insan en büyük farkı kendi fotoğraflarını karşılaştırdığında farkediyor.

level 2 gerçekten dizleri zorluyor o yüzden beginner modundayım dün diz ağrısından öldüm. level 2/2 bitti sucuk gibi terliyorum ama bendede bir değişim yok kayra :))

kesinlikle çok doğru. level 2 dizler için oldukça zorlayıcı...3 öyle değil mesela...zaten level 2 de jillian da söylüyor. dizlerinize dikkat edin, zorlanırsanız anita gibi yapın diyor.

evet gelelim bana,
level 3'te, 2 deki gibi zorlanmadım açıkçası..2'ye kıyasla ısınma daha fazla, karın hareketleri daha zorlayıcı ama daha da eğlenceli, ya da son 7 günüm diye öyle hissediyorum :)) ve başlangıçtan bu güne kadar; karnım inanılmaz farketti, bel oyuntum ortaya çıktı, midem düzleşti :) jillian kesinlikle karından toparlamaya başlıyor bundan eminim.

Son düzenleme:
ben sadece 30 dakika yapıyorum bazen artırmak istiyorum ama korkuyorum çünkü şunu duymuştum..

mesela hergün 30 dakika spor yapıyorsunuz eğer artıracaksanız bunu 5-10 dakika gün gün artırın .. artırdıkdan sonra azaltmayın yoksa azalttığınız günlerde yağ yakmazsınız...30 dakika yaptığınız sporu direk 60 dakikaya ıkardınız 10 gün sonra geri 30 -40 dakikaya düştünüz yaptığınız spor artık işe yaramıyor sadece aldığınız kaloriyi harcarsınız diye duydum... o nedenle artıramıyorum.. zaten şu 30 dakika beni çok yoruyor. l carnitin aldığım halde.... ama vücut alışmaya başladığında 5 dakika 5 dakia 45 -50 dakiaya çıkmak istiyorum.. tabi bende bu tempoya alışırsam... ben yanlış anlamış olabilirim ama siz yinede uzatma meselesini iyi araştırın...

vücut çok çabuk alışıyor mesela 70 kilodayken yavaş yavaş karbonhidrat falan keserek diyet yapacağıma çok hızlı bir giriş yaptım diyete şok bir diyetle... 3 haftada 73 kilodan 60 kiloya düştüm... daha sonra 5 kilo daha vermek istedi. tekrar diyete başladğımda vücudun diyeti umursamadı bile çünkü ben bu diyete alıştım.. ama bu diyetten fazlası tamamen zararlıydı benim için şimdi kilo vermekte çok zorlanıyorum...

doğru, sanırım ben bir ayrıntıyı atladım. ben yaklaşık 3,5 aydır düzenli spor yapıyorum ve kademe kademe artırdım. Ayrıca pkoluyum yani çok zor kilo veriyorum.
kilo verme hızı normal olanlarda yarım saat de yeterli gelebilir ama bana gelmiyor malesef :KK50:

bir de l-carnitinin gerçekten faydası var mı? bende düşünüyorum da..

Kızlar sizin yaptığınızı bu mu ?

Level 1 ne kadar süre yapıp,diğerine başlamamız gerekiyor?

[video=youtube;1Pc-NizMgg8]http://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8[/video]

doğru, sanırım ben bir ayrıntıyı atladım. ben yaklaşık 3,5 aydır düzenli spor yapıyorum ve kademe kademe artırdım. Ayrıca pkoluyum yani çok zor kilo veriyorum.
kilo verme hızı normal olanlarda yarım saat de yeterli gelebilir ama bana gelmiyor malesef :KK50:

bir de l-carnitinin gerçekten faydası var mı? bende düşünüyorum da..

bence var cünkü benim bu sıcakta hem ikiz cocuklara bakıp hemde 30 dakika bu sporu yapmam zor heralde bende ilk 10-15 dakikada bırakırdım... ama 2. günden itibaren şınav haric bir tane hareket eksiksiz yapıyorum.. ben hardline almıştım ama weeder daha iyiymiş sanırım oda cok pahalı ben ayrıca cla da kullanıyorum

asdfgh87;
Ben eklentiyi göremiyorum canım, görebilen arkadaşlar cevap yazarlar muhakkak...

şuan oturdum, 6 weeks 6 pack'i izliyorum...çok yapasım geldi :)) izlerken kolay görünüyor da yaparken eminim her bi yanımdan ter boşalacaktır. cok güzel karın hareketleri yaptırıyor, dişinizi sıkın yapın, baklavanız olsun diyor :)) bi dümdüz olduğunu görsem şu göbeğimin:KK37:

X