Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

mrb arkadaşlar dün 15 dak. bugünde sabah tüm videoyu yaptım level 1 deyim. öyle göründüğü gibi kolay değilmişşş. bacaklarım hep et kırığı oldu. ama dehşet ter attırıyor.

2014 ocak şubat gibi jillian yapmıştım ve incelmistim ama 3. Level e gecememistim.
2. Level e devam ederken bırakmak durumunda kalmıştım. Ama çok etkiliydi kesinlikle incelmistim . Benim bacaklarimm Birleşik maalesef Et ete değiyor ama arada biraz açılma olmuştu jillian ile birlikte 15 gün de hemde belde 4 cm incelme gozlemlemistim . Şimdi tekrar yapmak istiyorum ama gözüm yemiyor açıkçası çok yoruluyorum pilates yapmaya karar verdim . Ama jillian in da etkisini gördüğüm için zamanin da tekrar yapmak istiyorum bakalım eeğer yaparsam ölçüleri mi burdan yazıcam . Pazartesi gunu:)))

İlk doğumdan sonra jillian pilates ve leslie ile 24 kiloyu verdim şimdi yine başlıyorum böyle daha motive edici oluyor 64,800 hedef 48-49 civarı ve tabiki fit olmak :)

Selam kızlar
Bugün bende aranıza katılıyorum ölçülerim :
**Üst bacak:50 cm
**Alt bacak: 36cm
**Bel:67
**Göbek:72
**Kol:26cm
**Kalça:85 cm
Bugün 1 . günüm , 10.günün sonunda 1. level bittiğinde ölçülerimi paylaşıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…