Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

:KK70::KK70: yok canım valla bu videolar sadece ama sadece 25 dk (yirmi beş ) :KK68:
25 dk ise çok iyi hoş jillian da öyle ama o bile gözümde büyüyor Shaun t nin kini düşünmek istemiyorum önyargılı oldum o adama karsi :-) Cardio iceriklidir herhalde ? Cardio yu da hiç sevmiyorum ya jilliana da sırf zamanında çok iyi sonuçlar aldigim için başladım benim ana sporum pilates:KK36:

Anladım canım benim,

t focus her güne farklı bir video

cardio var, speed 1.0 falan diye videoları var jillian'dan daha ağır olduğunu söylebilirim

Ben de jillian'da level 1 ve level 2 bitirdim 3 kaldı sonra focus'a geçtim :KK19:

Anladım canım benim,

t focus her güne farklı bir video

cardio var, speed 1.0 falan diye videoları var jillian'dan daha ağır olduğunu söylebilirim

Ben de jillian'da level 1 ve level 2 bitirdim 3 kaldı sonra focus'a geçtim :KK19:
Jillian dan ağır olduğunu tahmin ettim zaten:KK70:ama merak ettim bakmak isterim telden giriyorum suan yarın pcden bakcam :KK66: focus u ne zamandır yapıyorsun sikilasma hissettin mi ? :KK66:

İnsanity spor geçmişin varsa ve kilon da aşırı değilse şahane

Yok kilon ortalarda ise t focus

Kilon coksa jillian

Kilon daha da coksa önce leslie sonra diğerleri
20 kilo vermem gerekiyor. Spor geçmişim aktif olarak yok. 3 ay önce düzenli yüzmeye başlamıştım bırakmamla tekrar kilo aldım.Leslie yi hiç sevemedim. Bu durumda önerin jillian mı olur?

20 kilo vermem gerekiyor. Spor geçmişim aktif olarak yok. 3 ay önce düzenli yüzmeye başlamıştım bırakmamla tekrar kilo aldım.Leslie yi hiç sevemedim. Bu durumda önerin jillian mı olur?

Birde hafta sonları koşuyorum. Tempolu yürüyüş ve koşu karışımı da diyebiliriz. Spor ile alakam bu kadar.

Bana kilonu söyle sana sporunu soyleyım gibi oldu :KK70:

Amaaaa

Yerinizde olsam t focus başlardım baktım zorlandım jillian yapardım.

Baktım zorlanıyorum ve leslie sevmiyorum

Jessica smith indoor walking yapardım binbir çeşit videosu var :KK36:

Bana kilonu söyle sana sporunu soyleyım gibi oldu :KK70:

Amaaaa

Yerinizde olsam t focus başlardım baktım zorlandım jillian yapardım.

Baktım zorlanıyorum ve leslie sevmiyorum

Jessica smith indoor walking yapardım binbir çeşit videosu var :KK36:
O zaman sizin önerinize kulak verip focus ile başlayayım.

X