- 18 Şubat 2012
- 1.637
- 755
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #11.361
Shaun T 'nin mi o ? Ben İnsanity Workout 'tan sonra cesaret edemiyorum incelicem topiği :)Canım focus t ye katılsana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Shaun T 'nin mi o ? Ben İnsanity Workout 'tan sonra cesaret edemiyorum incelicem topiği :)Canım focus t ye katılsana
Shaun T 'nin mi o ? Ben İnsanity Workout 'tan sonra cesaret edemiyorum incelicem topiği :)
İnsanity workout yapmaya çalışmış biri diyelim biz onaevet canım sen insanity workout yapmış birisin alfa beta vs sana çok kolay gelir
İnsanity workout yapmaya çalışmış biri diyelim biz ona
25 dk ise çok iyi hoş jillian da öyle ama o bile gözümde büyüyor Shaun t nin kini düşünmek istemiyorum önyargılı oldum o adama karsi Cardio iceriklidir herhalde ? Cardio yu da hiç sevmiyorum ya jilliana da sırf zamanında çok iyi sonuçlar aldigim için başladım benim ana sporum pilatesyok canım valla bu videolar sadece ama sadece 25 dk (yirmi beş )
Jillian dan ağır olduğunu tahmin ettim zatenama merak ettim bakmak isterim telden giriyorum suan yarın pcden bakcam focus u ne zamandır yapıyorsun sikilasma hissettin mi ?Anladım canım benim,
t focus her güne farklı bir video
cardio var, speed 1.0 falan diye videoları var jillian'dan daha ağır olduğunu söylebilirim
Ben de jillian'da level 1 ve level 2 bitirdim 3 kaldı sonra focus'a geçtim
Insanty workout mu focus 25 i yoksa jillian mı tavsiye edersiniz? Önceliğim kilo vermek! Ya da farklı önerebileceğiniz bir program var mı?
20 kilo vermem gerekiyor. Spor geçmişim aktif olarak yok. 3 ay önce düzenli yüzmeye başlamıştım bırakmamla tekrar kilo aldım.Leslie yi hiç sevemedim. Bu durumda önerin jillian mı olur?İnsanity spor geçmişin varsa ve kilon da aşırı değilse şahane
Yok kilon ortalarda ise t focus
Kilon coksa jillian
Kilon daha da coksa önce leslie sonra diğerleri
20 kilo vermem gerekiyor. Spor geçmişim aktif olarak yok. 3 ay önce düzenli yüzmeye başlamıştım bırakmamla tekrar kilo aldım.Leslie yi hiç sevemedim. Bu durumda önerin jillian mı olur?
Birde hafta sonları koşuyorum. Tempolu yürüyüş ve koşu karışımı da diyebiliriz. Spor ile alakam bu kadar.
O zaman sizin önerinize kulak verip focus ile başlayayım.Bana kilonu söyle sana sporunu soyleyım gibi oldu
Amaaaa
Yerinizde olsam t focus başlardım baktım zorlandım jillian yapardım.
Baktım zorlanıyorum ve leslie sevmiyorum
Jessica smith indoor walking yapardım binbir çeşit videosu var
O zaman sizin önerinize kulak verip focus ile başlayayım.
İnsanity spor geçmişin varsa ve kilon da aşırı değilse şahane
Yok kilon ortalarda ise t focus
Kilon coksa jillian
Kilon daha da coksa önce leslie sonra diğerleri
O zaman sizin önerinize kulak verip focus ile başlayayım.
Öldüm sanki.. 10 dakikadan belki biraz daha fazla yaptım ama pes ettim. Focus bana göre değil. Daha kolay bir video bulmam gerek.
Birazdan Jillian yapmak için harekete geçeceğim. Yarına ertelemekten vazgeçtim.O zaman jillian verelim size
O da olmazsa mutlaka jessica deneyin
Ben 20 dk lik videosunu yeni yaptım pek güzel