- 24 Temmuz 2008
- 25.481
- 44.482
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #11.381
Birazdan Jillian yapmak için harekete geçeceğim. Yarına ertelemekten vazgeçtim.
Arkadaşlar videoları nerden
indirebilirim yardımcı olursanız sevinirim
Çol teşekkür ederim :) bende yeni başladım spora önce leslie ile 1 mil yapıyorum arkasından debbie start it up.baya güzel oluyo rahatlatıyoda kulunç ağrılarım oluyodu onlara bile iyi geliyo :) gerçi daha start it uptayım ama 2. Haftam haftaya ramp it upa geçicem.yavaş yavaş yüklemek rm doğrusu gibi.debbie bitince jillana başlamayı düşünüyorum bakalım.Bu arada benimde 20 kg fazlam var
Çol teşekkür ederim :) bende yeni başladım spora önce leslie ile 1 mil yapıyorum arkasından debbie start it up.baya güzel oluyo rahatlatıyoda kulunç ağrılarım oluyodu onlara bile iyi geliyo :) gerçi daha start it uptayım ama 2. Haftam haftaya ramp it upa geçicem.yavaş yavaş yüklemek rm doğrusu gibi.debbie bitince jillana başlamayı düşünüyorum bakalım.Bu arada benimde 20 kg fazlam var
Vayy demek 6 yıl önce yaptın :) süpermiş peki neden 3 yapmamıştın? 2 ye kadar yapmakta iyidir herhalde işe yaramıştır değilmş?
:) peki tatlım jillian dahamı kolay sence yoksa dahamı zor?ben videosunu izledim sanki jilliana debbieden sonra başlamam daha iyi olacak gibi geldi ama tabi bilemiyorum.bide senin kilo fazlan varmı yoksa spor olsun diyemi yapıyorsunx
:) hafi bakalım inşallah emeklerimizin sonucunu alırız.5 kilo bişey değil böyle devam edersen kısa sürede verirsin bence
30 dy shredi İNDİRMEM İÇİN LİNK ATABİLİR MİSİNİZ NOLUUURRMilyonuncu kez bitirmisimdir su 30 dy shredi sonuc gobek kalmadi sadece bel yagim var ben insanitye geciyorum artik herkese saglikli sporlu guunleeeerrr
Canım. Yarın start it up yapıp soruyu cevaplayım mi valla çok oldu hayal mayal hatırlıyorumama jillian iyidir severim ben 5 kilo versem süper olur
:) hafi bakalım inşallah emeklerimizin sonucunu alırız.5 kilo bişey değil böyle devam edersen kısa sürede verirsin bence
Yorumları bekliyorum :)
dvd'sini buldum hemen sipariş verdim türkçe dublajıda varmış içinde 30 günde inceltiyomuş bakalım doğrumu