Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Çol teşekkür ederim :) bende yeni başladım spora önce leslie ile 1 mil yapıyorum arkasından debbie start it up.baya güzel oluyo rahatlatıyoda kulunç ağrılarım oluyodu onlara bile iyi geliyo :) gerçi daha start it uptayım ama 2. Haftam haftaya ramp it upa geçicem.yavaş yavaş yüklemek rm doğrusu gibi.debbie bitince jillana başlamayı düşünüyorum bakalım.Bu arada benimde 20 kg fazlam var

Ne demek canım hiç sıkıntı degil.

Vay beee 6 yıl öncesine gittim ben de o seriye başlamıştım ama 3. Ye gecememisin o zamanlar.

Bu aralar jessica yapıyorum ama güzel olur aslında dönsem tekrar start it up ile

Vayy demek 6 yıl önce yaptın :) süpermiş peki neden 3 yapmamıştın? 2 ye kadar yapmakta iyidir herhalde işe yaramıştır değilmş?

Kesinlikle ise yaramis ti canım yanlış hatırlamıyorsam 3 bana zor gelmişti gecememistim tabii başka bir şey de olabilir tam emin değilim

:) peki tatlım jillian dahamı kolay sence yoksa dahamı zor?ben videosunu izledim sanki jilliana debbieden sonra başlamam daha iyi olacak gibi geldi ama tabi bilemiyorum.bide senin kilo fazlan varmı yoksa spor olsun diyemi yapıyorsunx

Canım. Yarın start it up yapıp soruyu cevaplayım mi valla çok oldu hayal mayal hatırlıyorum ama jillian iyidir severim ben 5 kilo versem süper olur

Üfff sorma aslında çokda yemiyorum ama yasaklı şeylerden uzak duramıyorum :) bu ara azcık azcık azaltmaya dikkat ediyorum yada yanlış şeyleri üstüste yememeye çalışıyorum diyelim :)

Canım. Yarın start it up yapıp soruyu cevaplayım mi valla çok oldu hayal mayal hatırlıyorum ama jillian iyidir severim ben 5 kilo versem süper olur

:) hafi bakalım inşallah emeklerimizin sonucunu alırız.5 kilo bişey değil böyle devam edersen kısa sürede verirsin bence

canım söz verdiğim gibi şimdi slim in 6 start it up başlıyorum iki gündür karnım çok ağrıyordu yapamamıştım

Yorumları bekliyorum :)

Canım şimdi bu start it up başlangıç cok güzel jillian i geçer bayaa yordu

Ama sonrasında ağırlıkla ya da lastik ile yaptığı yerler bayaa kolay sonrasında da yerdesin ve soğuma esneme kısmı da uzun toplam 35 dk

İlk kısmı Start it up zorlasa da jillian daha zor sanki

Ben alıştım start it upa ilk 15 dakikayı atlatınca rahatlıyorum.ama terin suyun içinde kalıyorum resmen :) ramp it upa geçicem haftaya bakalım.bunlat bitincede jillian

dvd'sini buldum hemen sipariş verdim türkçe dublajıda varmış içinde 30 günde inceltiyomuş bakalım doğrumu

22, member: 68808"]dvd'sini buldum hemen sipariş verdim türkçe dublajıda varmış içinde 30 günde inceltiyomuş bakalım doğrumu [/QUOTE]
İlk level 36 dak falan ya cok zor ben 27 dakikaya kadar tapabildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…