- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #11.321
Merhaba ben buna bugün başladım. Resmen öldüm. Ilk başta bunlarda birsey mi biz bunlari bedende yapıyordum diye dalga geciyordum. Kolay gibi gözüküyor ama çok zor. Insan yapınca anlıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir litrelik su siselerini kullanabilirsin ben oyle yapmistim :)Birde bir sorum var. Agirlikla calismasakta olur mu? Bende ağırlık yokta
cok tesekkur ederim. ben egzersiz programını bir hafta yapip bıraktım. cardio bana göre değilmiş. pilates yapıyorum. pilates benim gibi tembellerin isi.Bir litrelik su siselerini kullanabilirsin ben oyle yapmistim :)
cok tesekkur ederim. ben egzersiz programını bir hafta yapip bıraktım. cardio bana göre değilmiş. pilates yapıyorum. pilates benim gibi tembellerin isi.
Uzun zamandir plates uyguladigim icin buna uyum saglayamadim. Cassey ho yu tavsiye ediyorum. Su an cassey ho yapiyorum.Kimisi hareketten hoslanir kimisi pilates gibi rahat egzersizlerden onemli olan seni spordan sogutmayacak egzersizi bulup yapmak kolay gelsin tatlim kimin pilatesini uyguluyorsun
Merhaba, diz ağrısı olmaması için spor ayakkabını giyin, yoksa Jillian'ın atlamaları çok olduğu için ayağın bağları mahvedebilir. Hem de squats yaparken dizleriniz ayaklarınızın öne çikmasın-şu çok önemli bişey. Türkçem için özür dilerim, yabanciyim. Ben 6. Gün bitirdim, vücüdüm sıkışmış hem de 69.1 den 67.8 oldum. Herkese sağlık ve güzellik diliyorum :)Mrb kızlar bende bugün başlıcam ramazan olduğu için biraz zorlayacak gibi sabahlari 15 dklik leslie yapıp iftardan bir saat sonra da jillian yapmak istiyorum 15 kilo kadar fazlam var birlikte yaparsak daha düzenli olur gibime geliyor bir birimize destek olalım :) suan 70 ve 71 arası gidip geliyorum belim 81 kalcam 112 inşallah istedigimiz kilolara ulaşiriz hep beraber :)
selam canim :) callanetics uzun sureden beri yapiyosun sanirim o topikte gormustum seni nasil etkili mi2 gündür yapmıyorum. Bugün yerimden kalkabilirsem devam etmeyi düşünüyorum.
Not edeyim.
5/20 callanetics
5/30 Shred
150 yarım şınav
Sabırla devam edebilirsek evet epey etkili... :)selam canim :) callanetics uzun sureden beri yapiyosun sanirim o topikte gormustum seni nasil etkili mi
30 günlük bir program zaten her level 10 gün yapılacak.Bayanlar ilk 10 gün level1 sonraki 10 gün level2 şeklinde mi devam edeceğiz ?
Kızlar bu levelleri sabah akşam olarak yapsam nasıl olur30 günlük bir program zaten her level 10 gün yapılacak.
zorlanirsin ben bir defa yaptığım halde zorlandım. Bence yavaştan al. Hem ayrıca yorgunluğun olmazsa onun yerine 15 dk bölgesel videolar yapabilirsin. Bu sefer birden yüklenince yorulur sıkılır bırakırsınız.Kızlar bu levelleri sabah akşam olarak yapsam nasıl olur