Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Merhaba ben buna bugün başladım. Resmen öldüm. Ilk başta bunlarda birsey mi biz bunlari bedende yapıyordum diye dalga geciyordum. Kolay gibi gözüküyor ama çok zor. Insan yapınca anlıyor.

Mrb kızlar bende bugün başlıcam ramazan olduğu için biraz zorlayacak gibi sabahlari 15 dklik leslie yapıp iftardan bir saat sonra da jillian yapmak istiyorum 15 kilo kadar fazlam var birlikte yaparsak daha düzenli olur gibime geliyor bir birimize destek olalım :) suan 70 ve 71 arası gidip geliyorum belim 81 kalcam 112 inşallah istedigimiz kilolara ulaşiriz hep beraber :)

kızlar merhba bnde ramazanda başladım bgn 5. gunum olcak bı kac gun dız agrıları sebebıyle ara verdım..ama gerckten ınanılmaz yapamdgm harktlerı smdı ck rht yapmya basladm..gunde bır kez yapıorum tam bu saatlerde ıftrda yedklermı sndrmısken ve sahurdan once...bakalım sonuclar ne olacak..ancak tam olarak dıyet uygulamdm sahurda yulaf ezmesı tukemye krr verdm ıftarda da ztn yaglı tuzlu ekmek tuketmıyorum..suan 65 kıloyum umarm faydası olur..sizler neler yapmaktasnız önerilerinz var mı? bu arada ben 2 kg agrlk aldm ztn max 2 kg olması grekıoms bnce ufak da olsa agrlk ednın hıc yoksa kucuk veya bır bucuk ltrelk su sıselerne kum koyarak bu eksıgı tamamlaybılırsnız.çnku jillian mutlka kucuk ve buyuk kas gruplarnın bır arada çalşmasnı ıstyor...onerılerı beklıyorum

Merhaba, bana da linkini gönderebilir misiniz? 8 kilo kadar vermem gerekiyor :/
bu arada callaneticse devam etmeye çalışıyorum, ikisi bir arada yapılırsa çok zorlar mı? Callaneticse gore daha mı etkili bileniniz var mı?
Teşekkürler :)

cok tesekkur ederim. ben egzersiz programını bir hafta yapip bıraktım. cardio bana göre değilmiş. pilates yapıyorum. pilates benim gibi tembellerin isi.

Kimisi hareketten hoslanir kimisi pilates gibi rahat egzersizlerden onemli olan seni spordan sogutmayacak egzersizi bulup yapmak kolay gelsin tatlim kimin pilatesini uyguluyorsun

Merhaba, diz ağrısı olmaması için spor ayakkabını giyin, yoksa Jillian'ın atlamaları çok olduğu için ayağın bağları mahvedebilir. Hem de squats yaparken dizleriniz ayaklarınızın öne çikmasın-şu çok önemli bişey. Türkçem için özür dilerim, yabanciyim. Ben 6. Gün bitirdim, vücüdüm sıkışmış hem de 69.1 den 67.8 oldum. Herkese sağlık ve güzellik diliyorum :)

Kızlar ripped in 30 lınk olan var mı 30 day shredda Level 3/7 deyım ara vermeden rıpped yapmak ıstıyorum nasıl yapılır lınkı olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…