Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Teşekkürler öneriniz için öyle yapayım ben de

uzaktan takipteydim bu konuyu bir süredir ama artık yazmak istedim.
başladım 2 gündür yapıyorum yalnız ölçülerimi 2. gün bitiminde aldım
aranıza ben de geldim alırsanız :)
ayrıca birkaç sorun olacak .. cevaplarsanız sevinirim
1. bu program yediklerimi kıssam kilo verdiriyor mu?
2.program bitti istediğimiz hedefe ulaştık diyelim bıraktıktan sonra zamanla eskisi gibi olduğunu söylemiş birisi birkaç yıl önce sanırım siz duydunuz mu böyle bir şeyler?
3.bu programdan önce yada sonra yaptığınız bir şey var mı? ben mesela yeşil kahve içiyorum sabah uyandıktan sonra

bir sorum daha var kızlar dün ara verdim çünkü yerimden kalkamadım acaba şimdi 3. yü mü yapsam 3. yerine geçer mi?

Sevgili CY_K,
Bu programda evet başlarda biraz zorlanılıyor evet ama bu kadar da değil canım.sanırım senin kondüsyonunu biraz arttırman gerek.Kalbin bu kadar zorlandıysa hafif tempolu sporlarla biraz kalbini güçlendirmen ve bu tempoya alıştırman gerekiyor.Sana bu programa başlamadan 1 hafta kadar hergün tempoyu biraz daha arttırarak 30-40 dk kadar yürümeni ve ip atlamanı tavsiye ederim.Hele bisiklete falan da binersen tam süper olur.Çünkü 1.level oldukça kolay aslında bu levelda bu kadar kalbin zorlandıysa 2.level sana ölüm gibi gelir.1 hafta kadar hem vücudunu hem de enerjini bu şekilde hazırlarsan.1-2-3 levelleri sırasıyla tıkır tıkır yaparsın

Selam hoşgeldin;
1.canım yediklerini kısarsan kilo verdirmeyecek hiçbirşey yok.tabiiki kilo vermek istiyorsan yediklerine de dikkat edeceksin.
2.bu bir değişim programı.vücudunu böyle bir değişime sokup hedefine ulaştıktan sonra "korumaya" geçmen gerek.yani bu şu demek önemli olan diyet yapmak değil önceki yeme alışkanlıklarını kalıcı olarak değiştirebilmek.kısacası yeni bir hayata başlıyorsun o kadar uğraşıp hedefe ulaştıktan sonra eskisi gibi olursan eski haline dönmek kaçınılmaz bu tüm programlar için geçerli.
3.ben spordan sonra süt içiyorum ya da meyveli yoğurt yiyorum.

Merhabalaaar 2/30 da bitti.
Geçen seferki gibi zorlanmadım ya da sürekli ara vermedim 5-6 saniyeliğine tek bir ara verdim o da su içmek için.Onun dışında jumpingden sonra ip atlamayı tam şekilde yapamıyorum aşırı yorulduğumda atlamak yerine biraz hızlı hızlı yürüyüp kalbimi dinlendirip son 3-4 kez yapıp diğer harekete geçiyorum ve müthiş terledim.Umarım bunca emeğe değer.

Son bir soru başka sitelerde 30 days shred ile ilgili bir bilgi okurken kas yaptığı için kilo aldırabileceği yazıyordu.
Şimdi ben zaten diyetteyim ve incelmek istiyorum kas yapıp, kilo alıp iyice kalınlaşmam özellikle bacak ve basenden mümkün müdür?Açıkcası ister istemez biraz korktum çünkü bacak ve basenlerim zaten iri,kaş yapalım derken göz çıkarmayayım da...

Bu programı birkaç kez bitirmiş birisi olarak kilo falan almadım.kaslı bir görünüm elde ettim fakat inceldim.ince ve hafif kaslı görünüm ideal zaten. Kalça ve basenlerin fazla iriyse bu programla beraber haftada 2-3 gün bölgesel videolar eklemeni öneririm.sonuçlar çok daha etkili olur senin için.

Buna ek olarak Leslie 4fast mile yapıyorum iki gündür ama belki onun yerine Leslie 3 mil yapabilirim karar veremedim

Leslie 4fast öbürüne göre daha tempolu yapabiliyosan hiç bırakma :-D mari winsor buns &thighs öneririm. Hem çok kısa hem de çok etkili

Onu da duymuştum ay aklım o kadar karıştı ki 30 days shred + Mari Winsor mı yapsam ya da bünye kaldırırsa 30 day shred + Mari + 2 mile filan mı?
Ya da şöyle sorayım 1 ay sürede bacaklarda en çok etkiyi hangisi gösterir Mari mi Leslie mi

Hepsinin güzel sonuçları var yeter ki düzenli yapılsın.hepsini aynı güne sıkıştırma bence.mari winsor videosu 18 dk bişey.haftanın 6 günü jillian yapıyorken,yine haftanın 2-3 günü shredden sonra mari winsor u ekle mesela.leslieyi de haftada 3-4 gün ya da hergün gündüzleri yap.diğerlerini akşam yatmadan yap.demek istediğim bunları kondüsyon ve zamanına göre 1 haftaya yayarsan hem sıkılmazsın hem de sıkı sonuçlar alırsın.ben bir deftere 1 haftalık program yapıp çalışıyodum.pazartesi şununla şu salı şu vs.

Bir gün ara vermekten bişey olmaz. 1.leveldan 2.levela gecerken ara vermeyerek telafi edebilirsin.devam et kolay gelsin
dün 3.yü de yaptım gitti gece

cevabını için teşekkürler :) 63 kiloyla başladım ben
55 olmak istiyorum bu 8 kiloyu bir şekilde vermem gerek boy 161 çünkü
bu arada benim 4/30 bitti ben hissediyor gibiyim ama dalga geçiyorlar benimle
4 gün yaptın diye hemen eridin sanki diyorlar :)
tamam psikolojik olabilir ama selülitlerimde azalma kesinlikle görüyorum ben

ağır olmaz mı onlar hepsi birlikte ?
mari duymadım ben ama leslie 3mil çok tercih edilen bir video
ben bir ara zumba yapmıştım videodan 45 dk filan sürüyordu parça parça farklı videolardı
zumba da çok ter attırıyor ve hemen bacaklarımdan farkettirmişti bir bak istersen

bu programı merak ettiğimden 4 gün kadar denemiştim.
biraz ağır geldi bana ama 4.günün sonunda bile karın kaslarım belirginleşmeye başlamıştı :)

Rica ederim. 8 kilo ciddi bir kilo canım öyle 1 ayda vermeyi bekleme.versen bile vermemeye çalış çünkü çok hızlı şekilde büyük kilolar verilince bir süre sonra fazlasıyla geri alınıyor.bir dönem kendim de tecrübe ettim bunu.30 day shred programının en büyük özelliği aslında 1-2 kilo versen bile sanki çok daha fazla vermiş gibi görünmen.düzenli devam edip hareketlerin hakkını elinden geldiğince verirsen ciddi şekilde sıkılaştırıyor çünkü.Ben 2 kilo vermiş olmama rağmen insanlar -annem dahil- daha fazla verdiğimi düşünüyorlardı bir de kilo vermek istiyorsan bu programla birlikte yediklerine de çok dikkat et.boy ve kilo oranına göre günlük alman gereken kaloriyi öğrenip üzerine çıkma.nasılsa spor yapıyorum deyip habire yeme sakın
psikolojik falan değil,programı yapmaya başladığında kısa sürede dışardan belli olmasa bile kendinde bir hafiflik hissediyorsun.pantolonlarına biraz daha rahat girmiş olabilirsin bu normal.ama insanlarla hemen paylaşma 2.haftanın sonuna doğru kendileri farketmeye başlayacak zaten

Bu tip programlarla form kazanırken tartıda gördüğünüz rakamlara hiç itibar etmeyin. Kas gelişiminizi etkileyen ciddi direnç egzersizleri var. Kas kütleniz artıp yağ kütleniz azaldıkça taş gibi olacaksınız ama kaslarınız kütlece yağlardan daha ağır geleceği için tartıda sürekli azalma görmeyeceksiniz bir yerden sonra.

Sağlıklı olan yağ oranınızın azalması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…