Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Benim bugün 1/8 baya inceldigim dar gelen pantolanlar normal geliyor keşke meziro alip ölcseydim.kisa sürede etkisini görünce agrisada devam diyorum

bende başladım bakalım
bugün 3. gün olacak çalıştığım için iş dönüşü yapıyorum ama feci ağrılarım var merdiven inemiyorum bir kaç arkadaş 5 güne geçer diyor inşallah doğrudur yoksa 30 gün çekilmez olur

Egzersizden sonra duş alın hatta dayanabiliyorsaniz soğuk duş alin benim ağrım okadar olmadı hemde baya hamdim bacaklarim ağrı yapti ilk gün vicks sürdüm baya faydasını gördüm deneyin derim

Bende bugün sonunda başladım 1 / 1 yaptım çok agrim yok öyle şuanda.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba bende birkac haftadir arastiriyorum videolarada goz attim baslamayi dusunuyorum bu gunlerde ama size sormak istedigim bisey var.benim kilom cok orantisiz olmasada bacaklarim ve basenlerim daha iri ve fotolarda genelde insanlarin ust bedeni daha incelmis.bacaklarim kas yapip kalin kalin kalirsa diye korkuyorum.siz ii sonuclar aldim dediginiz icin bir bilene sorayim dedim:)

selam canım,
şimdi bi kere bacaklarım "kas yapıp kalınlaşırsa" diye birşey yok.kadınlarda erkekler kadar testesteron hormonu bulunmadığı için doğal yollardan yağ yakmadan kasa dönüşmesi ya da çok kaslanma gibi bişey söz konusu değil.bacakların kapkalın kaslı olmaz o yüzden.
fotoğraflarda üstün daha inceymiş gibi görünmesine gelince,
Kadınlarda LPL hormonunun salgılandığı bölgeye göre vücutta yağ biriken bölgeler değişir. Bu sebeple her insan kilo aldığında farklı bölgelerde genişlemeler meydana geliyor. Ama bir genelleme yapacak olursak kadınlarda bu hormon genel olarak kalça ve bacaklar bölgesinde yoğunlukla salgılanırken, erkeklerde göbek ve bel çevresinde yoğundur. Bunun sebebi kadınların özellikle doğum ve emzirme döneminde bu bölgede bulunan yağlara ihtiyaç duymasıdır. Bu sebeple bu bölgelerde biriken yağlar da yağ yakımını başlattığımızda en son eriyormuş gibi hissedilir. Aslında yağ yakımı tüm vücutta aynı anda oluşur. Bu bölgede bulunan yağ yoğunluğu daha fazla olduğu için bu şekilde hissederiz.Eğer bacakların ve basenleri inceltmek istiyorsan bu programla birlikte haftada 2-3 gün bölgesel videolar eklemeni de öneririm.mesela yine jillian michaels killer buns& thighs ya da mari winsor buns& thighs iyi birer seçim.eğer ki çok hırslandım muhteşem bacaklar ve kalçalar istiyorum bunun için de sabrım ve enerjim yüksek diyorsan Brazil Butt serisi muhteşem..

Cok cok Tesekkur ederim gercekten icim rahatladi.verdiginz bilgilerde cok isime yarayacak.baslayinca sizlerle paylasicam gelismeleri

arkadaşlar nasıl bir şey bu, 7 dakikasını yapabildim dilim dışarda vaziyette, kalan 20 dakikayı nasıl yapacağım allah kerim! :- D iki soluklanayım öyle devam ederim...

Ay birde 30 dakikaCIK diye seviniyordum bu ney?!
8.dakikada hopladıkça zıpladıkça kalp krizi filan geçiriyordum imkanı yok yapamam dedim ve totalde 5-6 kez ara vererek bitirdim ama ne bitirme.Yeminle mosmordan kıpkırmızıya doğru değişkenlik gösterdi suratım.
Özellikle yer yatma hareketlerinde tam sayıyı tutturamadım.
Ara vermenin bir sakıncası var mı ki?
Ara vermeden yapmam mümkün değil zira kalbim öyle bir atıyor ki öteki tarafı boyluycam sandım bir ara.
Kan şekerimde düştü galiba hafif bir göz kararması yaşadım hemen gidip bir tane incir yedim.
30 gün nasıl dayanacam Allah bilir heleki bu daha kolay levellar ise.

NETİCEDE: 1/30 hayırlı olsun umarım devamı gelir.

Son düzenleme:

Bu programın bütün esprisi ara vermeden ve kalp ritminizi düşürmeden yapılması. Ben ikinciye geçtim, hâlâ sık sık hatırlatıyor "durmak yok, bu kadarını yapamıyorsanız yapabildiğiniz kadarını yapın ama hareketi bırakmayın" gibisinden.

Yekten başlamak için zor bir program. Bu kadar zorlanıyorsanız öncesinde bir hafta falan daha hafif sporlar yapın bence, kalbinize yazık.

Özellikle o hoplayıp zıplamalardan sonra en azından 30-40 saniye ara vermezsem kendime gelemiyorum en iyisi ara vermeyi azaltarak devam etmek.Belki de ilk gün olduğu için böyle olmuştur. :/

Özellikle o hoplayıp zıplamalardan sonra en azından 30-40 saniye ara vermezsem kendime gelemiyorum en iyisi ara vermeyi azaltarak devam etmek.Belki de ilk gün olduğu için böyle olmuştur. :/

Benim kondisyonum fena değildir, ama o iki dakikalık kardiyolar beni de zorlamıştı. Son saniyelere doğru zıplayacak hâlim kalmayınca o ilk ısınmadaki windmills hareketini yapıyordum veya tek ayağımı dizden kırıp yukarı kaldırırken kollarımı da havaya kaldırma hareketini yapıyordum. Siz de yapabileceğiniz herhangi bir hareketi yapın, zaten birkaç güne insan alışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…