Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

30 days shred 4/30 (ah bu jumping jacksler yaktı beni...) + 3 Mile Super Fat Burning

Aynaya geçtim göbeğime ve basenlerime baktım ne kadar isteksiz de olsam devam ettim 30 gün sonra bir beden küçülmenin hayaliyle yaşıyorum şu an...

7/30 level 1 in bitmesine son üç
kilom şuan 62.2 900 gr vermiş görünüyorum yediklerime çok dikkat ediyorum yalnız. :)
ölçülerimi de 3 gün sonra yazacağım inşallah

bir de ben şu yarım şınavı bile hala tam çekemiyorum yere yapışıyorum
var mı önerisi olan yada yapabilen kollarım tartmıyor beni

tebrikler 2. levelın hayırlı olsuun
ne kadar inceldin yada kilo verdin ilk level sonunda izlenimin nasıl acaba : )
leslie ile hiç denemedim ama yorucu olmuyor mu canım :)

Dün level 2 nin 2. gününü yaptım,bugün tartıldım ve ölçüm yaptım yazacağım şimdi.Leslie ye bu programa başladıktan birkaç gün sonra başladım,öncesinde Leslie ile ısınıp ardından bunu yapıyorum daha etkili oluyor gibi geliyor.Jillian sonrasında yapamasanızda öncesinde yapabilirsiniz,zaten vücut alışıyor bi zaman sonra.

12 gün sonunda yaklaşık 2 kilo verdim.
Bel 5 cm, göbek 4,5 cm, basen 3 cm incelme oldu şu anlık bakalım.

çok iyi kesinlikle maşallah diyorum o zaman :)
acayip motive edici bir sonuç
yanında uyguladığınız bir diyet var mı ?

vaovv süper aşırı motive oldum şu an.
ben de 30 days shred + leslie (3 ve 4) yapıyorum umarım sizin gibi kısa sürede çok iyi bir sonuç alırım. =)

Bu arada 30 days shred 5/30 tamamdır.

1/30 (level 1 1/10) dün akşam baslamis bulunmaktayim hadi hayirlisi bakalim ama ben baya bi zorlandim ya dilim disari cikti.hareketler tek baslarina zor degil ama durmadan arka arkaya o tempoda yapmak gercekten zormus.bir ara ust bacaklarim tutmadi resmen titrek titrek oldular hic birakmadim ama ilk gun oldugu icin onlarin hizina yetisemedigim zamanlar oldu , onlar 10 yapiyosa ben 7-8 yapabildim bazi hareketleri ama onemli olan durmamak diye dusunerek yaptim yapabildigim kadar.diget gunler dahada kolaylasicaktir diye umuyorum.
Yalniz bugun isyerinde yururken merdiven cikarken biraz aciyorda merdiven inerken o nedir ya o nasi bi acidir ay uy diye diye iniyorum resmen neyse aci yok venus aci yok bas koydun bu yola durmak yok devam

çok iyi kesinlikle maşallah diyorum o zaman :)
acayip motive edici bir sonuç
yanında uyguladığınız bir diyet var mı ?

Teşekkürler,darısı hepimizin başına.Bende başlarken ne yalan söyleyeyim bu kadar beklemiyordum.Yazılı bi diyet listem yok,kendim ayarlıyorum yiyeceklerimi mümkün oldukça dikkat etmeye ve bol su içmeye çalışıyorum.Aynı zamanda diyet gruplarında 2. takımdayım daha bir hafta olmadı ama oraya yazıyorum yediklerimi.

vaovv süper aşırı motive oldum şu an.
ben de 30 days shred + leslie (3 ve 4) yapıyorum umarım sizin gibi kısa sürede çok iyi bir sonuç alırım. =)

Bu arada 30 days shred 5/30 tamamdır.

Siz daha iyi sonuçlar alırsınız umarım,durmak yok,elbetteki çok faydası oluyor.

5.günde geçiyor bacaklardaki ağrılar ama o zamana kadar sabredin sizde bırakmayın,yavaş yavaş hareketlere alışıp sıkılmaya bile vaktiniz oluyor.

8/30 tamamlandııı
sabah uyandığımda dayanamadım ölçülerime baktım çok fazla olmasa da birkaç cm incelme var. Level1 bitsin buraya yazacağım ölçüleri :)
yalnız ben leslie yada başka bir egzersiz ek olarak yapmıyorum yapılması gerekiyor mu ?

Bugün eve yeni geldiğim ve yorgun olduğum için yapamayacağım büyük ihtimal neyse ben de 10luk levek bittikten sonra vereceğim arayı bu şekilde vermiş olurum umarım bir aksilik olmaz :/

Bugün eve yeni geldiğim ve yorgun olduğum için yapamayacağım büyük ihtimal neyse ben de 10luk levek bittikten sonra vereceğim arayı bu şekilde vermiş olurum umarım bir aksilik olmaz :/
ara mı veriliyor ? ben bilmiyordum bunu. 2-3 arasında da var mı ?

jillian ın öncesinde yada sonrasında yaptığınız leslie yada mari winsor dışında kısa dklı olan videolar var mı.
8 dklık bölgesel videolar buldum forumda gezinirken. bilgisi olan var mı?

9/30 bittii
son bir kez daha yapacağım yarın oysa tam anlamıyla birkaç gündür alışmıştım
yarın da bitsin diğer günün sabahını iple çekiyorum bildirimlerim için :)

9/30 bittii
son bir kez daha yapacağım yarın oysa tam anlamıyla birkaç gündür alışmıştım
yarın da bitsin diğer günün sabahını iple çekiyorum bildirimlerim için :)

Süpeeer ölçülerinizi merakla bekliyorum şimdiden hayırlı olsun ve tabiki 2.levela geçince yorumlarınızı da bekliyorum daha yorucu vs. katlanabilme açısından tebrikleeer tekrardan. =)

Zorunlu bir günlük aradan sonra 6/30 tamamdır.

Bu programı yürüyüşle desteklerseniz (leslie şart değil bildiğin çık sokağa günde 5000-10000 arası adım at) tadından yenmiyor.sonuç daha sıkı görünüm

bakalım göreceğiz ben de çok heyecanlıyım ayrıca teşekkürler canım
senin de level1 in çoğu gitmiş azı kalmış ha gayret

Bu programı yürüyüşle desteklerseniz (leslie şart değil bildiğin çık sokağa günde 5000-10000 arası adım at) tadından yenmiyor.sonuç daha sıkı görünüm

dışarı çok sıcak olduğu için çıkılmıyor. tüm sonuçlar leslie 3 mile e mi çıkıyor o halde
yarın deneyeyim ben ikisi birlikte nasıl olacak

30 day shred (7/30) bittiii acaba ilk level bitince ölçüm yapsam mı yapmasam mı onu düşünüyorum bir de değişim göremezsem sıkılıp bırakma ihtimalim var ikinci level bitiminde mi alsam acaba ama ölçüm almadan da çatlıycam bu gidişle o kadar zorlanıyorum bir yararı oldu mu olmadı mı diye.

ben yaptığımda daha motive oldum 8.gündü sanırım illa ki incelmişsindir önceden spor yapmadıysan bence
ama sen bilirsin olur da bir yada birkaç yerden gitmemişse üzülürüm bırakırım diyorsan ölçüm yapma :)

bu arada benim de 10/30 bitti. veda ettim level1 e 2yi iple çekiyorum yarın olsa da görsem hareketleri
level 2 yi gördükten sonra ölçülerimi ve yorumlarımı söylerim size

ayy merakla ölçümlerini ve yorumlarını bekliyorum hehe sanırım ben de ölçüm yapacağım çatlarım bu gidişleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…