Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Merhaba kızlar,ben de buna başlamak istiyorum ama nasıl yapacağım hakkında hiç fikrim yok,youtube dan yazdım farklı farklı level 1 ler çıkıyor hangisi acaba?:26:Bir de mesela level 1 dediği tek video mu 10 gün boyunca aynı hareketler mi yapılıyor?Birisi bana link atabilir mi indirmek için ya da indirilmese de izleyebileceğim?

Nerden buldun ayiptir sormasi ben baktim ama oyle full bisey goremedim amazonda falan var cdleri

Samsung'dan Kadınlar Kulübü uygulaması ile gönderildi

dediğim gibi 2 yıl kadar önce torrentten indirmiştim 2 kere bitirdim o programı. Baya uzun süre oldu şimdi nasıl buluruz hiçbir fikrim yok :/

arkadaşlar istediğiniz level 3 bu değilmi? level 3

Canım merhaba level 1'i 10 gün boyunca yapıyorsun, level 2'yi de 10 gün, level 3'ü de 10 gün. 1 aya paylaştırıyorsun yani. Link için mesaj atayım istersen sana?:)

Merhabalar...

İnternetten okuduğuma göre ilk günler çok ağrı yapıyormuş doğrumudur. Benim bebeğim var, dinlenme lüksüm yok.

Ne diyorsunuz bu konuda? Çok ağrı yapıyor mu?

Merhabalar...

İnternetten okuduğuma göre ilk günler çok ağrı yapıyormuş doğrumudur. Benim bebeğim var, dinlenme lüksüm yok.

Ne diyorsunuz bu konuda? Çok ağrı yapıyor mu?

Dun benim level1 de ilk gunumdu. Gercektende agri var . Bugun
bi sehbayi kaldiriyayim dedim gucum yetmedi resmen . Ama oyle cokta abarti bi agri olmadi bende.sabah vardi simdi biraz daha iyi oda bi kac gune alisinca gecer..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dayanmalıyım yani, sonuca değer.

Teşekkürler cevap için.

benim de bugün level 1 de ilk günüm kollarda çok az ama bacaklarım fena ağrıyor bugün nasıl devam ederim bilmiyorum ama işe yaradığının kanıtı bu da sonuçta yılmak yok devammm

1.55 boy, 65 kiloyum. Normalde 52yi geçmezdim fakat hamilelikte aldım baya, veremedim takıldım kaldım 65te.

Diyet uygulamayı düşünüyorum ama egzersiz olmadan olmaz. Kas ve su değil yağ kaybetmek istiyorum. Şu an başlayamam sebeplerim var ama ilk fırsatta düzenli olarak uygulayacağım.

Benim bir kaç sorum var bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.

-Çok fazla irilik yapıyor mu vücutta? Ben ince görünümü severim, tabi profesyonellerinki gibi müthiş kas olmaz biliyorum ama incecik olmak istiyorum ben.

-O kullandıkları dambıl kaç kilo? Onun yerine onların ağırlığına yakın herhangi bir şey kullansak olur mu?

-Uygun bulduğumuz herhangi bir diyetle veya sadece sağlıklı beslenerek uygulasak bunu olur değil mi?

-Göğüslere ne gibi bir etkisi olur. Doğumdan sonra sarktı. Toparlanır mı az da olsa yoksa kilo verince daha da sarkar mı?

Aynen bende 3 level bulamıyorum. Olur gönderin bakayım bide ben.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhabalar
-irilik yapmıyor inceltiyor bu konuda süphe olmasın. olsa olsa omuzların genişler ama benim zaten geniş oldugu için bu konuda pek yorum yapamayacagım malesef.
kullandıkları 0.5 yada 1. ben yarım litrelik su şişesi kullanıyordum kullanabilirsin tabiki.
-evet olur. diyet yapmasan bile sıkılaştıgını görebilirsin.
-gögüslere pek etkisi yok malesef ben pek göremedim.

Harikasın ya teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…