Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Hepsini aynı güne sıkıştırmak ağır olur evet.o yüzden 1 haftaya düzgün bir şekilde yayılmalı.ben mesela bir deftere haftalık program yapıyordum. pzt: shred+ buns&thighs
salı:shred+leslie 4 fast mile çrş:shred vs. diye.kondüsyonunuza ve zamanınıza göre ayarlamayı yaparsanız hepsinin etkisinden fazlasıyla yararlanıyorsunuz.zaten süreleri kısa bunların.hatta ben su anki programıma tibet yogasını da ekledim sabah uyanır uyanmaz yapıyorum 5 dk sürüyor.
Mari winsor buns&thighs diye kk da arattırdıgınızda başlığı var zaten.18 dk lık bir video ve güzel ve etkili hareketleri var.
zumbayı hiç denemedim duymuştum ama

toplam bi hafta uygulayıp geri kalan günler de pilates yapmıştım. ama pilates de kendi başına vücudu çok hem yeteri kadar yorduğu hem de şekillendirdiği için yeterli olduğunu düşündüm
ebru şallı ile olanı mı yapıyorsunuz ? bir de birkaç santim duruş düzelmesinden dolayı boy uzattığı doğru mudur?
o zaman şuan yaptığımız sıklıkla yapmadığımızda kaslarda azalma olabileceğinden dolayı görünüşte kilo alma durumu gerçekleşir mi peki? çünkü başka şehirde okuyorum ağır da bir bölüm derslere yetişmekten vakit kalmıyor kendime bir bilginiz var mı acaba ?

eğer bunların hepsine aynı gün yetişiyorsanız helal olsun :)
ben jillian yapıyorum ve bayılıyorum resmen duştan sonra kendime gelebiliyorum ancak
aslında ben de basen ve bacak için kısa videolara bakabilirim. ard arda mı yapıyorsunuz peki

o zaman 2 haftanın bitmesini bekleyeceğim
göster kızım baklavalarını diye dalga geçiyorlar pişman olacaklar
4. gün sonunda 600 gr vermiş bulunmaktayım o halde moralim bozulmasın ama söylediğinize göre çok değişim olmayacak tartıda biz de görünüşe bakarız o zaman

bu arada ölçüleri alarak her hafta ölçüm bildirimleriyle tablo yaparak ilerleyebiliriz daha düzenli olur sanırım siz de isterseniz hem yapan kaç kişiyiz hem de değişimi hep birlikte götürürüz. tablo yapabilirim vakit sıkıntım yok benim siz uğraşmak istemezseniz. yarın mesela olabilir pazartesi günü bildirim günü olabilir :) abi siz nasıl düşünüyorsunuz bilmek isterim :)

deniz1992 yanlış okudun sanırım hepsini aynı güne sıkıştırmıyorum bu mümkün değil zaten.hem çok ağır olur hem de bir faydasını göremem.
tekrar yazıyorum bir haftaya yayıyorum.kendime her hafta için bir program yapıyorum bir deftere. 30 day shredi fixledim haftada 6 gün. ama ben killer abs,buns and thighs vs. de yappıyodum ve bunları da haftada 2-3 gün olacak şekilde ilave ediyordum.
leslie ile yürüyüşlerim de akşamüstleri sabitti ve yine haftada 1 er gün arayla yapıyordum.diğerlerini de akşam yatmadan önce yapıyordum.ama asla hepsini aynı güne sıkıştırıp yapmam

şimdi anladım teşekkürler. kusura bakmayın yordum sizi :)

Biraz forma girince geceleri siz uyurken bile daha fazla enerji harcamanızı sağlayacak daha fazla kas kütleniz olacak. Sporunuzu çok da boşlamayıp yanlış beslenmezseniz kilo almanız için hiçbir sebep yok.

Ben de yıllardır sporu abarttığım ve spora vakit bulamadığım döngüler içerisinde debeleniyorum ama hep fit oldum.

bu çok iyi o halde kafama takılıyordu çünkü bu konunun ilk senelerinde bir kişi bıraktıktan sonra eskisi gibi olduğunu söylemiş .. bir diyetisyenle daha sağlıklı olacak bu egzersiz sanırım :) teşekkür ederim ayrıca

şimdi anladım teşekkürler. kusura bakmayın yordum sizi :)

estrafurullah yormak değil,forumlarda gezerek cevabını bildiğim soruları yanıtlamaya çalışıyorum,yardımcı olmaya çalışıyorum arkadaşlara elimden geldiğince.tamamen kendi tercihim yorma falan kesinlikle söz konusu değil.30 day shredin dvdsini satın alıp birkaçdefa bitirecek kadar sevdim ve tecrübe ettim bu programı.
bu program olayını sizle beraber başka arkadaşlara da yazdım 3 kez filan acaba okunmuyor mu yoksa ben mi anlatamadım diye düşünmeye başlamıştım en sonunda.

Şöyle bir şey var, siz hareketsiz bir hayat sürerseniz vücudunuz da "e bi işe yaradıkları yok, bi de o kadar enerji tüketiyorlar" diye kaslara cephe alacaktır çünkü durduğunuz yerde bile daha fazla enerji harcamanız vücudun işine gelmez, o geleceğe yatırım yapmak ister, dolayısıyla yağ depolamak ister. Kas kütlesini artırmak ve korumak o yüzden zordur, çünkü kendi bünyenizle savaşırsınız.

Bütün bu sebeplerden dolayı hareketi elden bırakmamanız lazım. Beslenmenizde de kötü karbonhidratlara yer vermezseniz çok sağlıklı ve ince olmamanız için sebep yok.

ben ilk 30 sayfayı filan okudum o kadar uzun ki..
sonrasında ölçü azalmalarını yazanları arattım forumda bu konu başlığı altında
son yazılan sayfaları incelemedim açıkçası belki şu programla bu kadar verdim yada ölçülerim şöyle değişti diye yazarsanız
insanların ilgisini daha çok çekebilir diye düşünüyorum değilse verdiğiniz cevaba ilgisiz olduğum önemsemeden okuyup geçtiğim anlamına gelmiyor öyle hissettirdiysem kusura bakmayın sadece anlayamamaktan sordum

çok iyi anladım zaten şu yaz ayları o kadar monoton geçiyor ki öğrenci olup çalışmayanlar için tam bir yağlanma sebebi
keşke daha önce farkına varsaydım ama geç olsun güç olmasın ne demişler no pain no gain

Herkese kolay gelsin kızlar,bende 30 day shred yapıyorum bugün 1.levelim bitireceğim.İlk gün 10. dakikaya gelene kadar çok yorulmuştum ama bırakmadım ve bitirdim.Bitirdiğim de elim ayağım titriyordu gerçekten.Daha sonra hiç öyle olmadı,şimdi çok rahat yapıyorum hatta sıkıldım bile hareketlerden,neyse ki yarın 2.level e geçiyorum,pes etmeyip devam edin.Ben etkisini hissedebiliyorum,aynı zamanda yediklerime de dikkat ediyorum yavaş yavaş kilo da veriyorum.Herkese sporlu günler.

170 boyunda 60 kg um canım.bel kalça ve bacaktan 3 er 4 er cm inceldim bu programla.
en başta ölçülerini almak önemli gerçekten değişimi daha güzel hissediyorsun

ben de 4. günümü bitirdim. tablo yapsak tüm başlayanlar diyorum ne dersiniz?

170 boyunda 60 kg um canım.bel kalça ve bacaktan 3 er 4 er cm inceldim bu programla.
en başta ölçülerini almak önemli gerçekten değişimi daha güzel hissediyorsun
1 kez yapışınızda mı oldu birkaç kez tekrarladım demiştiniz ?
bence şuan gayet fit bir görünümünüz olmalı :) umarım ben de o görünüme 26 part sonra ulaşabilirim

birkaç kez yaptım dediğim aynı sene içerisinde değil canım.gecen yıl da yaptım onun öncesinde de.her yaptıgımda güzel sonuçlar elde ettim.öyle ölçüp yazmamıştım ama gecen yılkinde 1 beden düştüm.fakat nefsim var maalesef yediğim ölçüyü kaçırdıgım zamanlar da oldu üzüntülü sıkıntılı dönemlerim spordan uzaklaştıgım zamanlar vs.şunu anladım spora başladıysan hedefine de ulaştıysan hareketsiz kalmayacaksın asla.en basit yürüyüş bile olsa bişeyler yapılmalı.bu son yaptıgım mayıs ayındaydı.bu sefer ölçü falan aldım hedefime ulaşınca da korumaya çok özen göstermeye başladım.hala kilo almadım.evet şu an fena görünmüyorum ama hedefim 57 kg
seni sabote edecek herseyden uzak dur,pes etme motivasyonunu kaybetme sonuçları da yaz bize

yok yok bu sefer kararlıyım 1 ay sonra okulum açılacak yeni dönem yeni bir ben istiyorum. -aa balık etli sen çok tatlı oluyosuun- lafları artık samimi gelmiyor. fazla kilo oturunca tırtıl gibi olmak kime yakışır ki :)
bence gayet iyisin zayıf görünebilir 57 çünkü boy var maşallah
en az 26 gün daha bu topicteyim sonuçlardan haberdar edeceğim sizi

3/30 bittiii =)
Artık o kadar da çok zorlanmıyorum(zıplamaları saymazsak tabii) ve hiç ara vermiyorum.Bacak,kol,baldır,karın her tarafımda ağrı var özellikle yerden bir şey almak için bile zor eğiliyorum o derece ama garip bir mutluluk veriyor sonuçta bu kaslarımın çalıştığını ve egzersizin işe yaradığını göstermez mi?Kendi kendime saçmalamıyorumdur umarım hehe

Özellikle bel ve basenden 3-4 cm incelmeyi duyunca daha da bir gaza geldim umarım sonuçlarını görürüm de vücudum biraz toparlanmış olarak başlarım okulun yeni senesine. =)

ben de aynı duygular içindeyim seninle okul başlamadan olmak zorunda :)

bence hareketlerde belde dik ve düz durmalı olan hareketleri i dikkatli yapıyorsan ve son hareketi de sorunsuz yapıyorsan yanlış olacak birşey yok

bu arada ben de 5/30 yaptım özellikle dün çok ağrı vardı ama bugün alışmaya yeni başladı sanırım tabiki çok yoruluyorum az da olsa ağrı oluyor hala
şuana kadar 5gunde 63.2 den 62.5 e düştüm ama şuan için bel kol vs ölçülerde değişiklik yok :)

Kızlar dün 2.levelin 1.gününü yaptım ben,ilk level den daha kolay geldi bana nedense ya da öbüründen sıkıldığım için daha bi şevkle mi yaptım bilmiyorum.Biraz omuz ve kollarım ağrıyor bugün,oraları yüklendi gibi.Bir de göbek bölgesini ilk levelden daha çok çalıştırıyormuş gibi geldi bana.

Sanırım regl olacak olmamdan kaynaklı bir isteksizlik ve aşırı iştah var hala Jillian'ı yapamadım... Sizde de oluyor mu böyle zamanlarda ? :/

tebrikler 2. levelın hayırlı olsuun
ne kadar inceldin yada kilo verdin ilk level sonunda izlenimin nasıl acaba : )
leslie ile hiç denemedim ama yorucu olmuyor mu canım :)

Sanırım regl olacak olmamdan kaynaklı bir isteksizlik ve aşırı iştah var hala Jillian'ı yapamadım... Sizde de oluyor mu böyle zamanlarda ? :/

bu dönemde böyle olması normal bence daha benimkine var böyle bir dönem geçirmedim ama
1 yada 2 gün zorlama kendini kendini iyi hissettiğinde devam edersin bence

bu arada ben de 6/30 yaptım çok inanıyorum bu egzersize umarım sonuç istediğim gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…