- 16 Haziran 2014
- 51
- 3
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #10.461
Sığdırmaya çalış. Resimlere bakılırsa 12 günde bile etki ediyor. Ben şimdi 3/30 u yapıcam. Bu kadar çabaya değicek inşallahd
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hangisini öneririniz 1 2 3 ? :) 30 gün boyunca hangisini yapmalıyım
İlk önce 1 den başla. Kendini ne zaman 2 için hazır hissediyosan o zaman başla. Çünkü 2 ve 3 de zorlaşmaya başlıyor. Sana bağlı yani1 sana artık ne zaman kolay geliyosa o zamab 2 ye geç. Ama bence 30 günde level 1 yapmakta sıkıntı yok d
Arkadaşlar günde 2 kere yapsak olur mu ? Bi sabah bi akşam ?
Ben öyle yapıyorum :) sabah ve akşam ardından zumba yapıyorum level 2ye geçince ek olarak mari winsor da yapmaya başladım :)
Peki canım kaç gündür yapıyosun ? Ben 2 gün sonra tatile gidicem ve 10 gün yapanıycam. Günde 2 gün yapsam daha mı iyi olur ?
Balım ben şimdi 3. levelin 2sini yapıcam. Bende 4 gün sonra gidicem tatile o yüzden günde 2 kere yaptım :) valla hayatım bazı arkadaşlar etkisini göremezsin dedi ama basenlerden 2 cm gitti bence etkisini görebilirsin günde 2 kere yap ve zaten sıkı olduğunu hissedersin ve inan bana bu his bile insana çok iyi geliyo motive edici yani :))
Kızlar merhaba aslında bugün benim level 3 e geçmem gerekiyordu.ancak ben 3 gün önce level 2 yi pek sevemedim diye jillian no more trouble diye 56 dakikalık sorunlu bölgeler olan karın kol basen ve kalçaya odaklı bu videosunu deneyim dedim ve çokbeğendim.bugün 4. Gün oldu onu yapıyorum.30 day shredin bazı kareketleri içerisinde mevcut.ben bununla devam edicem.30 day shred iyi bir program ancak bazı arkadaşların dediği gibi nefes nefes kalmak,bazen kalbimin yerinden çıkacak gibi çarpması ve de yüz üstü hareketlerin sıklığı beni hareketlerin devamlılığında sıkıntıya soktu.ben şimdilik bununla http://youtu.be/VfkuK3mMowM devam edicem.basenlerim ve kalçalarım ayrıca kol kaslarımın yandığını hissediyorum.denemenizi tavsiye ederim.duruma göre katılan olursa bununla ilgili yeni konu açarız.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sığdırmaya çalış. Resimlere bakılırsa 12 günde bile etki ediyor. Ben şimdi 3/30 u yapıcam. Bu kadar çabaya değicek inşallahd
Sen bakma o incelemezsin diyenlere. İncel de görsünler
Bende 2 kere yapmaya başladım bugün. 5/30 bitti.
Yapıcaz biz bu işi
Ben kalçalarımı eritmek istiyorum da. Bacakta kas yapat daha çok kalıb gözükür diye korkuyorum. inceltir değil mi ?
inşaalah hayatım hep birlikte zayıflayaalım taş gibi hatunlar olalım
Yap canım ssende 2 kere yap arkasından dayanabilirsen ya mari winsoru ya da zumbayı tavsiye ederim :)
Yapıcaz yapıcaz dönmek yok
Kendin fikrimi söyleyim kas yapmaz çünkü kas için baya çalışmak gerekiyo. Ama yağlar kasa ufak ufak dönüşse bile sıkı durcağı için sorun olmaz incelmesi için yediklerimizede dikkat etmemiz lazım bence ki yağkar gitsin vücuttan yani düşüncelerim bu yönde
Kızlar merhaba aslında bugün benim level 3 e geçmem gerekiyordu.ancak ben 3 gün önce level 2 yi pek sevemedim diye jillian no more trouble diye 56 dakikalık sorunlu bölgeler olan karın kol basen ve kalçaya odaklı bu videosunu deneyim dedim ve çokbeğendim.bugün 4. Gün oldu onu yapıyorum.30 day shredin bazı kareketleri içerisinde mevcut.ben bununla devam edicem.30 day shred iyi bir program ancak bazı arkadaşların dediği gibi nefes nefes kalmak,bazen kalbimin yerinden çıkacak gibi çarpması ve de yüz üstü hareketlerin sıklığı beni hareketlerin devamlılığında sıkıntıya soktu.ben şimdilik bununla http://youtu.be/VfkuK3mMowM devam edicem.basenlerim ve kalçalarım ayrıca kol kaslarımın yandığını hissediyorum.denemenizi tavsiye ederim.duruma göre katılan olursa bununla ilgili yeni konu açarız.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Doğru söylüyosun. Eskisinden daha iyi olucağı kesin