Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Hangisini öneririniz 1 2 3 ? :) 30 gün boyunca hangisini yapmalıyım

İlk önce 1 den başla. Kendini ne zaman 2 için hazır hissediyosan o zaman başla. Çünkü 2 ve 3 de zorlaşmaya başlıyor. Sana bağlı yani :KK70: 1 sana artık ne zaman kolay geliyosa o zamab 2 ye geç. Ama bence 30 günde level 1 yapmakta sıkıntı yok :KK70:d

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

3/30 u bitirdim arkadaşlar. Gerçekten terletici. Bacak kaslarımda ağrı var. O yüzdrn bugün fazla zorlamadım.
sıkılaştığını hissediyosun. 12.gün bi olsun. Değişim daha çok belli olucak. :KK70: :KK70:d

İlk önce 1 den başla. Kendini ne zaman 2 için hazır hissediyosan o zaman başla. Çünkü 2 ve 3 de zorlaşmaya başlıyor. Sana bağlı yani :KK70: 1 sana artık ne zaman kolay geliyosa o zamab 2 ye geç. Ama bence 30 günde level 1 yapmakta sıkıntı yok :KK70:d

Saol:KK16::KK16::KK16:

Peki canım kaç gündür yapıyosun ? Ben 2 gün sonra tatile gidicem ve 10 gün yapanıycam. Günde 2 gün yapsam daha mı iyi olur ?

Balım ben şimdi 3. levelin 2sini yapıcam. Bende 4 gün sonra gidicem tatile o yüzden günde 2 kere yaptım :) valla hayatım bazı arkadaşlar etkisini göremezsin dedi ama basenlerden 2 cm gitti bence etkisini görebilirsin günde 2 kere yap ve zaten sıkı olduğunu hissedersin ve inan bana bu his bile insana çok iyi geliyo motive edici yani :))

Balım ben şimdi 3. levelin 2sini yapıcam. Bende 4 gün sonra gidicem tatile o yüzden günde 2 kere yaptım :) valla hayatım bazı arkadaşlar etkisini göremezsin dedi ama basenlerden 2 cm gitti bence etkisini görebilirsin günde 2 kere yap ve zaten sıkı olduğunu hissedersin ve inan bana bu his bile insana çok iyi geliyo motive edici yani :))

Sen bakma o incelemezsin diyenlere. İncel de görsünler :KK70:
Bende 2 kere yapmaya başladım bugün. 5/30 bitti.
Yapıcaz biz bu işi :KK70:

Kızlar merhaba aslında bugün benim level 3 e geçmem gerekiyordu.ancak ben 3 gün önce level 2 yi pek sevemedim diye jillian no more trouble diye 56 dakikalık sorunlu bölgeler olan karın kol basen ve kalçaya odaklı bu videosunu deneyim dedim ve çokbeğendim.bugün 4. Gün oldu onu yapıyorum.30 day shredin bazı kareketleri içerisinde mevcut.ben bununla devam edicem.30 day shred iyi bir program ancak bazı arkadaşların dediği gibi nefes nefes kalmak,bazen kalbimin yerinden çıkacak gibi çarpması ve de yüz üstü hareketlerin sıklığı beni hareketlerin devamlılığında sıkıntıya soktu.ben şimdilik bununla http://youtu.be/VfkuK3mMowM devam edicem.basenlerim ve kalçalarım ayrıca kol kaslarımın yandığını hissediyorum.denemenizi tavsiye ederim.duruma göre katılan olursa bununla ilgili yeni konu açarız.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba,
bu no more trouble zone tek level değil mi?

Sığdırmaya çalış. Resimlere bakılırsa 12 günde bile etki ediyor. Ben şimdi 3/30 u yapıcam. Bu kadar çabaya değicek inşallah :KK70:d

Merhaba,
karışmak gibi olmasın yanlış anlama ama yazmadan da duramadım tek bir levelı 30 günde mi yapıyorsun?:KK53::KK53:
canım öyle bunun adı "90 day shred" olur o zaman bir esprisi kalmaz hem de acaip sıkılırsın :KK52:
üstelik vücudun da aynı hareketlere uzun süre maruz kalıp çok alışacağı için bir süre sonra işe yaramamaya başlar hareketler.bu bir kısa sürede şekillenme programı çünkü :KK34: boşuna 3 ay kaybetme
zaten bir tek levele 10 günde falan alışılıyor.ben bu programı bitirdim ciddi sonuçlar da aldım ve memnun kaldım.

Sen bakma o incelemezsin diyenlere. İncel de görsünler :KK70:
Bende 2 kere yapmaya başladım bugün. 5/30 bitti.
Yapıcaz biz bu işi :KK70:

:KK70: inşaalah hayatım hep birlikte zayıflayaalım taş gibi hatunlar olalım :KK70:
Yap canım ssende 2 kere yap arkasından dayanabilirsen ya mari winsoru ya da zumbayı tavsiye ederim :)
Yapıcaz yapıcaz dönmek yok :KK70:

Ben kalçalarımı eritmek istiyorum da. Bacakta kas yapat daha çok kalıb gözükür diye korkuyorum. inceltir değil mi ?

Kendin fikrimi söyleyim kas yapmaz çünkü kas için baya çalışmak gerekiyo. Ama yağlar kasa ufak ufak dönüşse bile sıkı durcağı için sorun olmaz incelmesi için yediklerimizede dikkat etmemiz lazım bence ki yağkar gitsin vücuttan yani düşüncelerim bu yönde :KK70:

Kendin fikrimi söyleyim kas yapmaz çünkü kas için baya çalışmak gerekiyo. Ama yağlar kasa ufak ufak dönüşse bile sıkı durcağı için sorun olmaz incelmesi için yediklerimizede dikkat etmemiz lazım bence ki yağkar gitsin vücuttan yani düşüncelerim bu yönde :KK70:

Doğru söylüyosun. Eskisinden daha iyi olucağı kesin :KK70:

Kızlar merhaba aslında bugün benim level 3 e geçmem gerekiyordu.ancak ben 3 gün önce level 2 yi pek sevemedim diye jillian no more trouble diye 56 dakikalık sorunlu bölgeler olan karın kol basen ve kalçaya odaklı bu videosunu deneyim dedim ve çokbeğendim.bugün 4. Gün oldu onu yapıyorum.30 day shredin bazı kareketleri içerisinde mevcut.ben bununla devam edicem.30 day shred iyi bir program ancak bazı arkadaşların dediği gibi nefes nefes kalmak,bazen kalbimin yerinden çıkacak gibi çarpması ve de yüz üstü hareketlerin sıklığı beni hareketlerin devamlılığında sıkıntıya soktu.ben şimdilik bununla http://youtu.be/VfkuK3mMowM devam edicem.basenlerim ve kalçalarım ayrıca kol kaslarımın yandığını hissediyorum.denemenizi tavsiye ederim.duruma göre katılan olursa bununla ilgili yeni konu açarız.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba bu no more trouble zone tek level değil mi?
bir de haftada kaç gün yapıyorsunuz merak ettim

kızlar yaa benim bu 10. günüm diyet artı spor. ve şu level proğramımdada 6. günüm. yani proğramım şöyle günde 1 saat tempolu yürüyüş, sonra level 1. proğram ardından 200, 300. ip atlama. pazartesi tam bir hafta oldu diye tartıya çıktım bakalım ne kadar fark etti diye sonuç hüsran :KK43: 200, 300 gram anca.
yahuu ben nerde yanlış yapıyorum yahuuu :KK43:((. sizlerin nasıl yani hemen sonuç alabiliyomusunuz. yada acaba 1 ayı dolduruncamı değişim başlayacakki?
bide sürekli oturmaktan ve hareketsizlikten üst bacaklarım lömbür lömbür olmuştu iğrenç bir görünümde. ama bacaklardada öyle bir değişiklik yok henüz. acelemi ediyoru dersiniz? yaaa:KK43:

X