Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Selam kizlar!
Tatilde cok yedigimi dusunuyordum ve kesin kilo aldim derken bir baktim donunce kilo vermisim. Donunce Jillian in kick box programina basladim ve gercekten cok basarili, kisa ve etkili. Tekrar foto paylasip motivasyon arttirayim dedim.

💗💗💗

Ben de Level 2 de 8.günümü yaptım bugün.
kesinlikle işe yaradığını düşünüyorum,bariz bir daralma var yanlardan daha sıkı hissediyorum kendimi.
level atlarken bir gün dinlenmeyi ihmal etmeyin.

Ben de Level 2 de 8.günümü yaptım bugün.
kesinlikle işe yaradığını düşünüyorum,bariz bir daralma var yanlardan daha sıkı hissediyorum kendimi.
level atlarken bir gün dinlenmeyi ihmal etmeyin.
Arkadaslar bende bu egzersizleri yapmak istiyorum. Fakat bilgisayar yok suan .telim indiriebilirmi bu videolar.yardimi olun nolur

Benim bilgisayar yok Şuan. Ama bunlari yapmaya ihtiyacim var.bu videolari tele indirmenn imkani varmıdır

Canım onu bilmiyorum, ama telefonundan youtube a girebiliyorsan ordan arama çubuguna jillian michaels 30day shred level 1 yazdıgında çıkıyor.

Bu level 1 level 2 level 3 ne oluyor.yani level 1i 10gun level 2yi 10 gun level 3u 10 gun şeklinde bi ayami tamamliuoruz.ya gerçekten dedikleri kadar işe yariyomuki.acil ihtiyacım var buna

Bu level 1 level 2 level 3 ne oluyor.yani level 1i 10gun level 2yi 10 gun level 3u 10 gun şeklinde bi ayami tamamliuoruz.ya gerçekten dedikleri kadar işe yariyomuki.acil ihtiyacım var buna

30 day shred programı 3 leveldan oluşuyor. sırasıyla her bir leveli 10 gün yapıyosun.yani böylece 30 a tamamlanmış oluyor. bir level bittiğinde 2. ye geçmeden bir gün dinlenme tavsiye ediliyor.
internetten 30 day shred after&before fotoğraflarına da bakarsan gerçekten sonuçları görürsün.deneyen kimi tanıdıysam memnun oldugunu bilyorum.tabi programı uyguluyorum nasılsa diye yemeği de fazla kaçırmamak lazım.yemeğe de dikkat etmelisin.

Anladim cok tesekkur ederim. Yaninda biber hapı sipariş verdim.birlikte güzel bi sonuc alırım umarim.tekrar teşekkür ederim

bugün 3. level a başlıyorum kızlar son 10 gün inşallah süper bir sonuç alırım şu son 10 günden :) bu programdan sonra yine bir jillian programıyla biraz daha devam etmek istiyorum

Bu programı yapmaya başlayalı 7 gün oldu ve vücudumda ki farklılığı etrafımda ki insanlarda farkedebiliyor.mutlaka vaktinizi ayırıp yapın derim ))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de bi ara ara vermistim tekrar basladim 3. Gunum bitti😀😀😀
Insallah faydasini gorurum yaa☺😊:sly::):)

Samsung'dan Kadınlar Kulübü uygulaması ile gönderildi

Kızlar bugün 3. levela başladım.
Ben daha zor bişey bekliyodum ama yanılmışım.hareketler level 2 dekilerden çok daha kolay geldi bana.Hareketler daha kolay sadece tekrar ederken biraz zorlanabilirsiniz.
Level 3 gözünüzü korkutmasın bence Level 2 daha zor

Merhaba Btlvrl ozelden mesaj hakkim yok ondan burdan yaziyorum:) yok ek olarak yapmadim, bi programi bitirip digerine gectim. Once 30 days shred sonra ripped in 30 sonra 1 ay hicbisey yapmadim ne rejim ne spor, ama bebis var cok kosturdum, simdi 10 gundur filan da kickbox yapiyorum. Toplamda 16-17 kg verdim cunku bi yandan rejim de yapiyorum. Gerci 10 gundur rejim degil ama 17.30 dan sonra hicbirsey yemiyorum. Sizin durumunuz nedir?

💗💗💗

Nerden buluosunuz bunun videolarini

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…