Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

kaç gündür yapıyorsun? jillian yaparken dikkat etmeniz gereken şy yemek yeme düzeni. çünkü kardiyo karnı çok fazla çalıştırıyor ve normalde yediğinizden daha fazla yeme

Cvp için çok tşk ederim. .20 gün oldu yemeğe dikkat ediyorum ama 2şer cm fazla çıkıyorum 3.leveldeyim canım

O elinde tuttugu aletlerib ismi ney mesela onlara grek varmi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

peki hani 30 gün ya bu program 10 günde bir bir level atlıyor ben ilk level ı 10 gün değil de mesela 20 gün ya da ne bileyim daha fazla yapsam kendimi hazır hissettiğimde level 2 ye geçsem öyle olmaz mı? illa ki 10 gün sonrasında level 2 ye geçmek zorunda mıyım yani programın amacı en kısa sürede en iyi şekilde etki göstermesi belki ama daha ilk levelın hareketlerini bile tam yapamazken level 2 ye geçmez biraz abes olmaz mı? :KK70::KK70:

hareketlerin modifiye olmuş hallerini bile zorlanarak yaparken level 2 de çok da başarılı olacağımı düşünmüyorum çünkü de:KK70::KK70: sen nasıl yapmıştın? hoş benim vücut ham kaç sene sonra ilk defa bu kadar toğun bir spor gördü ama yapanlardan da tavsiye almam lazım bacılar:KK70::KK70:

geç cevap için sorry ^^"

Aşağıda yorumda da gördüğün gibi levellerin kolay-zorluk seviyeleri farklı.. "1 normal - 2 zor - 3 kolay" :KK70:
2yi bir denersin ama yapamazsan bir kaç gün daha 1. leveli yaparsın. hani illa 30 gün olacak değil.. hatta daha faydalı bile olur senin dediğin gibi.. ^^

Kızlar bugün 3. levela başladım.
Ben daha zor bişey bekliyodum ama yanılmışım.hareketler level 2 dekilerden çok daha kolay geldi bana.Hareketler daha kolay sadece tekrar ederken biraz zorlanabilirsiniz.
Level 3 gözünüzü korkutmasın bence Level 2 daha zor :KK8:

Evet level 2 daha zor.. 3 ise 1den kolay.. :KK70:

O elinde tuttugu aletlerib ismi ney mesela onlara grek varmi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Videoları youtube dan bulabilirsin. 3 levelde var.

Level 1 - https://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8
Level 2 - https://www.youtube.com/watch?v=ZEz0VGxsiqc
Level 3 - https://www.youtube.com/watch?v=NWzQj7Be7zI

Ellerindekiler dumble.. ağırlık yani..
Almak istersen marketlerin spor aletleri bölümünde ya da spor mağazaalrında satılıyor.. kendi taşıyabileceğin kg göre seçebilirsin ben 1.5kg kullanıyorum mesela..
eğer almayım dersen 1.5 kg su şişeleriyle de yapabilirsin. ağırlıkları eşit değil tabii ki yani yarım kg falan ediyor su şişesi ilk olarak onunla başlayabilirsin.. ^^

4 ay önce yapmıştım bitmişti hatta, incelmiştim de her bölgeden üç santim falan az tabi bu sonuc ben yanında bogazıma hkaim oladığım için daha güzel sonuçlara ulaşamadım :KK9: tekrar başlıcam iki güne bu sefer diyetle beraber goturucem bakalım ne olacak

kızlar level 3 için kolay demişsiniz ama en az level 2 kadar zor yaptıkça insan alışıyor. yoksa 1-2-3 düzenlemesi kolaydan zora göre. zaten jillian da programa başlarken daha zor olacağından vs bahsediyor.

ben bugün 3/6 yapacağım bakalım. az kaldı programın bitmesine sonra yine jillian'dan bir programla devam edeceğim.

Bugun level 1 7. Gunumu yapacaktim ama ayagimin topuk kisminin sag tarafi cok kotu ustune basamiyorun bile.Spordan olmadi bu gun icinde birden oldu.Bunun daha beteri gecen sene sag ayagima olmustu.1 gunluk ara verip 7. Gune baslamak icime sinmiyor ama ne yapayim.Ben de selulit aavar yapayim bari onda ayagimizi basmiyoruz.

Yihuuu bi deneyeyim yapabiliyormuyum dedim.Yer yer parmak ucuma basarak normal olarak yaptim. Seviye 1 de 7. Gunum de bitti.Daha once de yapiyordum ama boyle duzenli degil.Bu yuzden hic fire ve ara vermeden yapabiliyorum.Bizim gibi ara vermeden yapanlara insanliktan cikmis diyorlar biliyor muydunuz? :KK70:

Son düzenleme:
Arkadaşlar bişi soracagım bana yardımcı olur musunuz benım anlamadığım nokta mesela level biri toplam kaç gün yapıyoruz ne zaman bir sonraki levele geciyrz yardımcı olur musunuz?:KK17:

Seviye 1 de 8. Gunum bitti 2 gunum kaldi ama seviye 2 ye gecmek icin korkuyorum :KK70:
Bence bu 2 ile 3 un yeri karismis :) 2 korkunc gorunuyor

Son düzenleme:
çok soru sordum ama ben you tube de buldum 28 dakkalık doğru mu yoksa uzunu varda oraada mı kısa vermişler ?? Inş. Bende faydasını görürüm. çooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkk teşekur ettim :KK8::KK8::KK8::KK8::KK54:

Dogru okadarlik ama siz bi deneyin de ondan sonra konusalim ama pes etmeyin :) Bir sey degil

Son düzenleme:
Hala tam olarak 10 gunu bile tamamlayamadim yaa😦 hep araya biseyler girdi kaldi oyle. Ama bugun tekrar kismetse. Bir de daha cok cardio iceren bir jillian programi var midir hoplamasi ziplamasi fazla bilginiz var midir?? ☺ simdiden tesekkurler.

Samsung'dan Kadınlar Kulübü uygulaması ile gönderildi

benimde biticek level 1.
diyet falan yapmıyorm kas kutlesini arttıran bi egzersiz programı oldugu icin basladıgım kilodan fazla cıkıp agırlasadabilirm.Ama incelmek için mecburen ona basvurdum belki bi mucize zayıflamama yardımcı olur gerci daha onceleri yaptııgmda hep tartıda fazla cıkmama sebep olmstu...

Merhaba,
Bende sezeryanla doğum yaptim ve spora başlamak istiyorum linkibsnada atabilirmisiniz?
Merhaba arkadaslar,
Uyesi oldugum bir yabanci forumdaki basari oykulerini okuyup resimlere bakarken pek cok kiside ise yaramis bu egzersiz programina rastladim. The biggest loser yarismasindan tanidigim Jillian Michaels'a ait. Daha once nasil karsilasmadim hayret ettim acikcasi.
Kilo vermeyi pek cok kisi gibi ben de istiyorum fakat hepimizin bildigi gibi tartidaki rakamdan daha onemli seyler de var. Mesela nasil gorundugumuz. Spor yaptikca vucut sikilasiyor ve inceliyor bu bilinen bir gercek fakat bu egzersiz programini uygulayan kisilerin once-sonra resimleri gercekten cok dikkatimi cekti. Sizlerle de paylasmak istedim.

30 gun arayla cekilmis resimlerin arasinda inanilmaz bir fark var, isin en ilginc yani ise sadece 2 lbs vermis olmasi. Yani 1 kilo'dan daha az vermesine ragmen inanilmaz bir degisim var.

EKLEME: Bazi arkadaslar indirmede sorun yasamislar ben nasil indirdigimi screenshot alarak uzerilerine yazarak aciklamaya calistim umarim yazilar anlasilir buyuklukte cikar

KIZLAR BU DA JILLIAN'IN ORNEK BESLENME PROGRAMI

turkceye cevirmedim zaten pek turk mutfagina uygun seyler yok. yalniz soyle soyleyebilirim:

kahvalti: 400 cal
ogle: 400 cal
aksam: 400 cal
ve de gun icinde 1 ara ogun: 200 cal

egzersizle birlikte bu sekilde beslenirseniz ayda 8 kiloya kadar verebilirsiniz diyor Jillian (tabi baslangic kilosu etkili, ne kadar cok kilo o kadar hizli kilo kaybi bunu zaten biliyoruz)

Evvet bayanlar level 2 ye baslamis bulunmaktayim:-) ama zormusssss hem de baya zoorrr... benim gibi kollari gucsuz biri icin zooorrr:-)ama bacaklarim yeniden agrimaya basladi mutluyum huzurluyum:-) herkeslere basarilaaarr;-)

Samsung'dan Kadınlar Kulübü uygulaması ile gönderildi

X