Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

1/8 yapıcam bugün..çok kısa geldiği için ben önce leslie 3 miles walk at home yapıyorum..vücut iyice ısındığı için jillian daha kolay oluyor :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

1/7 bitti bugün... tibetin gençlik pınarına da başladım iki gündür basit o zaten. 7 gün olmasına rağmen çok az da olsa bir fark hissediyorum, bu da insanı ilerisi için heyecanlandırıyor :)

Selam...
Ben de kendime bakip gaza gelmek istiyorum:) bu yolladigim resimden sonra yine bayagi bir inceldim ve toplamda 13 kg verdim ama simdi tatile geldik, bundan dolayi biraz sermis durumdayim...bu arada 30ds i bitirdim, sonra da ripped in 30 u bitirdim, yolladigim resimler ripped bitmeden aralarda cekilmisti. Ne yazik ki tatil moduyla yemeklere saldirip spora da ara verdim..muhtemelen 2-3kg geri almisimdir 1 hafta sonra tekrar baslamak umidiyle...

💗💗💗

Eklentiler

• $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1401097859.905496.jpg
    26,9 KB · Görüntüleme: 95
Balmem canııımm harikasıınn ay maşaAllah... Diyet filan yaptın mı peki ? Çooook güzel sonuçlar almışsın. Bende resimlerine baka baka gaza geldim... Benim boyum 1.58 kilom ise 70, çoook zayıflamam lazım

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Superrt muhtemelen 2 beden kadar incelmissin kaç kilo verdim peki ? Bende 1 beden kadar fark etti.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

azimli bayanlar merhaba,
aranıza yeni katıldım. sizin bu jillian ile yaptıklarınızı görünce ben de gaza geldim ne yalan diyeyim. cd leri elime dün geçti ilk uygun vakitte başlamayı düşünüyorum. yalnız bu egzersizler ne zaman yapılmalı yani aç karnına tok karnına ya da akşam ya da gündüz? bir de gerçekten ama gerçekten bu kadar etkili olacağını heralde yapmadan göremeyeceğim ama resimler mükemmel.
yapan arkadaşlardan bana yardımcı olabilecek olanlar var ise sevinirim.

Son düzenleme:
Hanımlar ben yapalı 20 gün oldu çok hafiften bir toparlanma var.boşunamı o kadar eziyet çekiyorum ben yaa.sizdede oldumu böyle bir durum benmi anormalim..bugün level 3e başlıyorum. Sinirlerim bozuldu.

Selam kizlar! Toplu olarak cevaplayalim dedim. Oncelikle 13 kilo verdim, dogum kilolarimdan kurtulmaya calisiyorum, hedefim 7 kg daha vermek. ( tabi tatilde aldigim 2-3 kiloyu da unutmamak lazim). Diyet uyguladim, hemde cok disiplinli. 1 aya yakin diyet yemek firmasindan siparis verdim, cok pratik ve cok guzel oldu ama biraz parasal acidan kulfetli oldugundan devam ettiremedim. Sonrasinda da kendim diyet yaptim, 6 dan sonra hicbisey yemedim. Gun icinde de bebisle kosturmaca ve arada yuruyus de yaptim. Gunun hangi saati diye sormus bi arkadas, valla ben bebekten firsat ne zaman bulursam o zaman yaptim. Gece 12 de bile yaptigim oldu. Ona o kadar takilmayin. Tatilden donunce tekrar devam edicem, sonuclari yine paylasirim, kac beden inceldigimi bilmiyorum, cunku genelde tayt giyiyorum ve hala eski kiyafetlerime giremiyorum. Bir de ben eski halime donene kadar ozenerek giyinmek pek icimden gelmez. Simdilik durumum boyle, ama su bir gercek, Jillian bir mucize bence. Tabiki diyet de sart ama 13 kg yi 2,5 ayda sarkmadan verdim. Yeni baslayan arkadaslara siddetle oneririm.

💗💗💗

kızlar fikrinize ihtiyacım var ne yapayım ben şimdi neden bende belli olmadı nerde yanlış yapıyorum ben 2şer cm fazla bile çıktım yaa

Son düzenleme:
kızlar ben her level 10 gün 3 level 30 günde bitiyor diye biliyorum ama yorumlar arasında her levelın 30 ar günden 90 gün oldugunu yazanlar var :26:

Dün itibariyle tekrar başladım programa. Ne kadar etkili olduğunu gece yatağa yattığımda karınımın düzleşmesinden anladım. 10ar günden 3 set halinde yapılıyor diye biliyorum :) Sonuçları paylaşacağım. Ama kesinlikle kilo fazlası olanlara ve çok kilo verip sarkanlara tavsiye ederim

evvet hanımlar ben de dün itibari ile başlamış bulunmaktayım pazartesi olduğundan mütevellit, o bakımdan işten eve dönünce sekiz ile dokuz arasında yapmaya çalışıcam ama ilk olduğundan heralde bir baş dönemesi oldu en sonunda bitince ellerim ayaklarım titriyordu
ama olsun yılmak yok bu sefer 3 ayda 9 kilo verdikten sonra bununla da desteklemek istiyorum.
yorum ve önerileriniz itina ile dikkate alınacaktır

omuzlarım ağrıyor ve merdiven inemiyorum bu arada

bu arada unutmadan yapanlardan rica etsem en çok hangisine etki etti:
1) Kilo vermeye mi yoksa
2) Vucüdün sıkılaşmasına mı??

Son düzenleme:
Herkes yeni başlıyor ben 3.levelde savsakladım. Geçen hafta içi 2 gün bu hafta sonu ve paztde yapmadım yani toplamda 5 gün yapmamış oldum tekrar devam etsem mi yoksa baştanmı başlamam gerekir bilemedim. Aslında kaldığım yerden devam etmek hiç yapmamaktan iyi gibi geliyor. siz ne dersiniz?

Bende bugün 1/1 yaptım yaşasııınnn... Aslında hareketleri hep yarı bıraktım... Bittim ya çok zordu... Ama bugün ilk günü zamanla alışırım inşaAllah

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

kızlar fikrinize ihtiyacım var ne yapayım ben şimdi neden bende belli olmadı nerde yanlış yapıyorum ben 2şer cm fazla bile çıktım yaa

kaç gündür yapıyorsun? jillian yaparken dikkat etmeniz gereken şy yemek yeme düzeni. çünkü kardiyo karnı çok fazla çalıştırıyor ve normalde yediğinizden daha fazla yeme isteği geliyor.

kızlar ben her level 10 gün 3 level 30 günde bitiyor diye biliyorum ama yorumlar arasında her levelın 30 ar günden 90 gün oldugunu yazanlar var :26:

30day adı üstünde bakma sen diğerlerine sadece 30 gün yapılıyor. ancak proğram sonunda hala verecek kilom sıkılaşacak bölgen varsa arttırabilirsin tabii ki gününü..

4. günden sonra ağrıların gidecektir ^^
30 day kesinlikle sıkılaşmada daha etkili. ben ilk yaptığımda kilo bile almıştım ama belden kalçadan falan 3-4 cm gitmişti boğaza dikkat!!

kaldığın yerden devam et ama mesela bir iki gün uzatabilirsin.
biz ilk yaptığımızda 8 gün boşluk vardı arada (tümden 8 değil de işte bir gün bırak iki gün bırak iş çıktı falan o şekilde)

Bende dün başladım canım çıktı desem yeridir. Extra birşey yapmaya gerek var mı sizce kızlar yoksa yeterli mi ?

ilk levelde birşey yapma vücudun anca alışır zaten birşeyler eklersen zorlanıp sıkılırsın. 2. level de birşeyler ekleyebilirsin. eğer karın bölgesinde problem çoksa slim&six in 10dk lık six pack videosunj yapabilirsin.

dün ikinci günümde ama yapaadım sadece ip atladım ve basketbol oynadım :/ çok fazka ağrım vardı kollar kalmıyordu jump jackleri falan yapamadım bugün 2/2 devam edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…