- 17 Mayıs 2014
- 14
- 0
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #10.301
Eki Görüntüle 1022850 Eki Görüntüle 1022849 Eki Görüntüle 1022851 Eki Görüntüle 1022852
kızlar eklemeyi denedim umarım başarabilmişimdir
Selam...
Ben de kendime bakip gaza gelmek istiyorum:) bu yolladigim resimden sonra yine bayagi bir inceldim ve toplamda 13 kg verdim ama simdi tatile geldik, bundan dolayi biraz sermis durumdayim...bu arada 30ds i bitirdim, sonra da ripped in 30 u bitirdim, yolladigim resimler ripped bitmeden aralarda cekilmisti. Ne yazik ki tatil moduyla yemeklere saldirip spora da ara verdim..muhtemelen 2-3kg geri almisimdir1 hafta sonra tekrar baslamak umidiyle...Eki Görüntüle 1130445 Eki Görüntüle 1130448 Eki Görüntüle 1130451 Eki Görüntüle 1130453
💗💗💗
kızlar fikrinize ihtiyacım var ne yapayım ben şimdineden bende belli olmadı nerde yanlış yapıyorum ben 2şer cm fazla bile çıktım yaa
kızlar ben her level 10 gün 3 level 30 günde bitiyor diye biliyorum ama yorumlar arasında her levelın 30 ar günden 90 gün oldugunu yazanlar var :26:
evvet hanımlar ben de dün itibari ile başlamış bulunmaktayım pazartesi olduğundan mütevellit, o bakımdan işten eve dönünce sekiz ile dokuz arasında yapmaya çalışıcam ama ilk olduğundan heralde bir baş dönemesi oldu en sonunda bitince ellerim ayaklarım titriyordu
ama olsun yılmak yok bu sefer 3 ayda 9 kilo verdikten sonra bununla da desteklemek istiyorum.
yorum ve önerileriniz itina ile dikkate alınacaktır
omuzlarım ağrıyor ve merdiven inemiyorum bu arada
bu arada unutmadan yapanlardan rica etsem en çok hangisine etki etti:
1) Kilo vermeye mi yoksa
2) Vucüdün sıkılaşmasına mı??
Herkes yeni başlıyor ben 3.levelde savsakladım. Geçen hafta içi 2 gün bu hafta sonu ve paztde yapmadım yani toplamda 5 gün yapmamış oldum tekrar devam etsem mi yoksa baştanmı başlamam gerekir bilemedim. Aslında kaldığım yerden devam etmek hiç yapmamaktan iyi gibi geliyor. siz ne dersiniz?
Bende dün başladım canım çıktı desem yeridir. Extra birşey yapmaya gerek var mı sizce kızlar yoksa yeterli mi ?