- 19 Mayıs 2014
- 76
- 48
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #10.321
Senik canım, ıstersen youtube'da jillian michaels 30 day shred yaz orda var
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Canımm çok teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senik canım, ıstersen youtube'da jillian michaels 30 day shred yaz orda var
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
4. günden sonra ağrıların gidecektir ^^
30 day kesinlikle sıkılaşmada daha etkili. ben ilk yaptığımda kilo bile almıştım ama belden kalçadan falan 3-4 cm gitmişti boğaza dikkat!!
kaç gündür yapıyorsun? jillian yaparken dikkat etmeniz gereken şy yemek yeme düzeni. çünkü kardiyo karnı çok fazla çalıştırıyor ve normalde yediğinizden daha fazla yeme
Cvp için çok tşk ederim. .20 gün oldu yemeğe dikkat ediyorum ama 2şer cm fazla çıkıyorum 3.leveldeyim canım
missguard selam,
hali hazırda yediklerime fazlasıyla dikkat ediyorum zaten, diyetteyim yani diyetimden milim dışarı çıktığım da yok %100 uyuyorum yani
tek eksiğim spor aslında ondan sardım ben de jillian'a yapabilsem yürüyüş yapacağım ama olmuyor vakit kıtlığından dolayı
o bakımdan sormuştum sıkılaşma mı kilo verme mi diye o zaman bir de şöyle sorayım yediklerimize dikkat ettiğimiz halde hem sıkılaşma sağlayıp hem de kilo vermeye yardımcı olamaz mı bu jillian?
[
Cvp için çok tşk ederim. .20 gün oldu yemeğe dikkat ediyorum ama 2şer cm fazla çıkıyorum 3.leveldeyim canım
Eğer yediklerine de dikkat ediyorsan tabii ki de diyetini destekleyeceğini düşünüyorum.
Bende boğazımı tutacağım bu sefer
peki hani 30 gün ya bu program 10 günde bir bir level atlıyor ben ilk level ı 10 gün değil de mesela 20 gün ya da ne bileyim daha fazla yapsam kendimi hazır hissettiğimde level 2 ye geçsem öyle olmaz mı? illa ki 10 gün sonrasında level 2 ye geçmek zorunda mıyım yani programın amacı en kısa sürede en iyi şekilde etki göstermesi belki ama daha ilk levelın hareketlerini bile tam yapamazken level 2 ye geçmez biraz abes olmaz mı?
hareketlerin modifiye olmuş hallerini bile zorlanarak yaparken level 2 de çok da başarılı olacağımı düşünmüyorum çünkü de sen nasıl yapmıştın? hoş benim vücut ham kaç sene sonra ilk defa bu kadar toğun bir spor gördü ama yapanlardan da tavsiye almam lazım bacılar
moralim bozuk valla herkesten cm gitmiş benim cmler artıyor.ne yapacağımı şaşırdım
Manasiz bisey belki ama vucudun su toplamis olabilir mi? 4. Gunu yaptim bugun ayni sey benim de basima gelebilir ama ne bileyim aklima geldi regl donemine yakinsan falan ister istemez bi sisme olur ha hep. Sadece bi fikir benimki. Kac gundur yapiyosun yani ne zamandan bero
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bugün 2/1 bitti ama ben de bittim... meğer ne kolaymış level 1. oof ooffff
Kizlar bende bi ara yaptim jillian 30 days gercekten cok etkili. görüntü de incelmeyle belli ediyor ama tartida pek görünmüyor.tekrar başladım. Suan level 2/2 olcak. Göbek bolgem icinde slm6 pack yapmayi düşünüyorum. Ins istedigimiz vücuda ulasiriz.buradan birbirimizi motive edelim hoscakalin
Merhabalar tecrübeli arkadaşlarımıza bir soru sormak istiyorum. Level 1 ile başladım ve tam 10 gün oldu, level1'i bitirdim. Hiç ara vermedim. Şimdi bir gün ara vermeli miyim? Bazı yerler jillianın haftada 1 gün ara verin dediğini yazıyor bazıları ara vermeyin dediğini yazıyor... Sizce ne yapmalıyım level2ye geçmeden önce bir gün ara vermeli miyim?
1 gün ara verebilirsin level arası :)
bugün 2/7 yapıyorum bakalım :)