Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Basladim bende arkadaşlar çok yararlı ayrıca spor salonunda terledigimden daha çok terledim. Kollarim çok kalbin umarim inceltebilirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bugün 2/8 olacak ben cmtden cumartesiye ölçü alıyrum bu haftada 1 gün firem var. Bakalım sonuçlar ne olacak. Toparlanmalar var. 2.Level baya zorladı dün.7.cyi yaptığım halde baya zorlanıyorum. Bu kadar terlemenin sonucu boş çıkmaz diye düşünüyorum.

Ben 3.günümdeyim level 1 henüz..daha önce başlayıp yarım bırakmıştım ama bu sefer kararlıyım..umarım işe yarar 😕😕

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

iyi akşamlar. o kadar çoook şey yazılmış ki... ben de başlamak istiyorum acaba bir yardımsever indirmem için link paylaşabilir mi?

iyi akşamlar. o kadar çoook şey yazılmış ki... ben de başlamak istiyorum acaba bir yardımsever indirmem için link paylaşabilir mi?

Link gonderebilecek varsa bende çok memnun olurum.

Kizlar ben once 'internet download manager' programini indirdim. Daha sonra vimeo, youtube gibi sitelerden bu videolari actiginiz zaman videonun sağ ust kisminda çikan yerden kolaylikla videoyu indirebiliyorsunuz.

Kizlar ben persembeden itibaren yapamadim cok ara verdim tekrardan kaldigim yerden devam edeyim diyorum basa donenem 3 gun ara oldu

dün akşam başladım az önce 1/2' yi bitirdim. inanılmaz ter döktürüyor ve alışmam için birkaç gün daha geçmesi gerek sanırım. ama azimliyim ne kadar zorlansam da yapacağım. değecek inşallah

Teşekkürler canim bugün yoldayim yarin halledip basliyorum artik. Aslında baslamistim arada kacirdigim çok gün oldu ne yazikki.

Kizlar 2/6 dan sonra bir hafta ara vermek xorunda kaldim pazartesi gununden oncede baslayamam yani iki haftalik ara olacak mecburen sil bastan baslamak zorunda kalacagim

Selamlar,

Dün itibari ile 2/10 bitti.. Bugün 3.Levelin 1.günü olacak aralarda bir kaç gün firelerim var ama başa dönmeden devam ettim. İncelmeler var, gözle pek anlaşılmıyor ama hafta sonu olmayan kıyafetlerimi denedim oldu. Bir haftada 800 gram vermişim çok mutlu oldum. İlk 10 gün hiç değişmemişti. 2.Level daha iyi geldi. 3.Level nasıl yapanlardan bilgi alabilir miyim??

Dün 1/1 yaptım +1 saat tempolu yürüyüş ve karatay diyetine başladım şuan kas ağrısında yürüyemiyorum ama pes etmiycem.Bu arada 74.1 le başladım ölçülerimi aldım 1.level bitince farkı yazarım herkese kolay gelsin...

Kızlar ben 2.leveldeyim yaparken dizlerim öyle bir acıyorki çok zorlanıyorum sizce normalmi bide çok tıkanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…