Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

bugün 3. günüm. arkadaşlar yanında sıkı bir diyet olmadan, yemeğe dikkat ederek ve 9 hayat çayı içerek güzel bir sonuç alır mıyım? yoksa illa sıkı bir diyet mi gerekiyor? 5 kilo fazlam var sadece, kilo vermek istiyorum ama öncelikli hedefim incelmek

Neyse isveçe geçmeden başladım 1/1 yaptım önceden yaptığım için zorlanmadım 1 er hafta yapmayı düşünüyorum inş olur önceden çok incelmiştim i̇nş yine öyle olur

Merhabalar
Arkadaşlar bir sorum olcaktı
Acaba Ripped in 30 mı yoksa Shred in 30 mı daha olumlu sonuçlar veriyo??
Cevaplarsanız sevinirim.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Selammm kızlar
Konu tekrar canlanmış çok mutlu oldum.Geçtiğimiz ay ilk levelı 8 gün yapıp, nişan hazırlıkları nedeniyle bırakmıştım.
Bu akşam tekrar başlayacağım.
Geçen 8 günde bile insanlar inceldiğimi ve ne yapıyosam aynen devam etmemi söylemişlerdi. Ama ozamanlar haftada 3 gün yürüyordumda.
Aynı tempo gelsin tekrar

1/4 bitmiş durumda... durmak yok aynı tempoyla devam. fakat herkes level 2 nin zorluğundan bahsetmiş, onu düşününce gözüm korkmuyor değil

2/8 i bitirdim bugün. Çok sıkılıyorum yalnız yaparken. Aslında hareketli farklı egzersizler var ama ben nedense sıkılıyorum tabi gene de yapacağım.

1/4 bitmiş durumda... durmak yok aynı tempoyla devam. fakat herkes level 2 nin zorluğundan bahsetmiş, onu düşününce gözüm korkmuyor değil

daha önce yaptım evet çooook zor bi bitir kadıııın diyesi geliyor insanın ama bence 3 de çok zor onda kardiyo daha az ama hareketler çok zordu...
ama ne demişler emeksiz yemek olmaz

merhaba ben bugün katıldım :) 2 gündr yapıyorum bugün 3ncü günündeyim inşallah kilo 73 boy 168 herkese kolay gelsinnn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…