Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Bizde anne kız başladık aranıza girdik hayırlısıyla tek diyetle maalesef yürümüyor o yüzden çok araştırdım veee yarın haftabaşı ile başlıyoruz :)

2/6 yi yapacagim bugun. Kizlar nasil gidiyor vucudunuzda degisiklikler ne durumda?

Benim bugün 2/5 olacak yaptığımda 2 gün firem var arada. Vucutta çok fazla bir değişiklik yok. Boğazımı kesemiyorum o yüzden sanırım. Hareketleri yaparken aşırı terliyorum ve aşırı kızarıyorum. İnşallah bi şekilde faydası olur. Sende nasıl ölçüm yaptın mı hiç?

2/1 e başladım üst belde incelme var sanki karında da var tartıda farkeden birşey yok vücudum bu aralar su topluyor sanırım cünkü diyette yapıyorum. 1000 kaloriyi geçmiyorum.

hareketleri nasıl bulabilirim,videolar açılmıyo.

Ben videoyu youtubedan indirdim.

Bugün 2/2 yaptım arkadaşlar incelme var dediler bende farkettim ama belin üst kısmında asıl olan karında çok bir değişim olmadı gibi ama sonuçta daha 18 gün var bakalım 1000 kaloriyi çok aşmamaya çalışıyorum günlük.

Level 2/2 oldu kaldi son 18 bu level zormus ya bagzi hareketler in hakkini veremiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben 10 gündür yapıyorum cm oynamamış sadece biraz toparlanma var sizdede böyle oldumu erkenmi merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…