Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

bi arkadaş sormuş ya kilo vermeye de etkili mi diye ?onun için bu fotoğrafları eklemek istedim. Yabancı bi forumdan aldığım fotolar bunlar. 30 days shred sonunda tartıda sadece 2lbs (yani 1kg) vermiş görünüyormuş bu bayan. Ama görüntüye bakın 10kg vermiş gibi..

Eklentiler

• $jm 30 day shred.gif
    91,5 KB · Görüntüleme: 747
  • $jm 30 day shred back.gif
    89 KB · Görüntüleme: 709

uuuuuhhhhhhhhhwwwwwwwwwwwwwwwww o ne ya??????? sadece 1kg vermesine rağmen bu hale gelmiş öylemi.şaşı bak şaşır oldum wallaacaip gaza getirdi beni bu.sabahları leslie ile yürüyüp öğleden soralarıda bu hatuna takılayım bari

ben de bu resmi paylasmistim daha once topikte (hatta topigi bu resimle acmistim), sen de mi MFP'den aldin?

Son düzenleme:
Son düzenleme:
ya kızlar az önce açtım.başladım spora.hani eline dumbell ları alıp dizlerini kırarak yaptığı bi hareket var ya,tam onu yaparken dizimi incittim,sanki boşta kalmış gibi hissetim kendimi.bekledim geçer gibi oldu tekrar yapmak istedim yine ağrı yaptı bıraktım öyle:2: ya benim dewam etmem lazım.nasıl yapayım sizce

canim eger incittiysen sakin zorlayip da devam etme mutlaka dinlen, ben de sol dizimi incitmistim ama spora devam etmistim sonra 3 hafta cektim malesef onun yuzunden yuruyemedim bile. sen bence bugun buz torbasi ile soguk kompres yapip dinlendir sonra yarin duruma gore bakarsin

tşk ederim canım.evet buz iyi fikir.aklıma gelmemişti,tşklr

tşk ederim canım.evet buz iyi fikir.aklıma gelmemişti,tşklr

birsey degil canim, ben o sakatlik yuzunden fizyoterapiste gittigimde o soylemisti hemen soguk kompres uygulamaniz gerekirdi diye, oradan biliyorum.

aklinizda olsun kizlar sakatlanma durumunda hemen buz torbasi koyuyoruz 2 dk, sonra 1 dk cekiyoruz, sonra yine 2 dk soguk.. o sekilde. ve o gun dinlendiriyoruz mumkunse o bacaga agirlik vermeden, yatiyorsak/oturuyorsak yastikla destekleyip yukarida tutarak.

şu bi gerçek ki kilo insanı olduğundan daha yaşlı ve kısa gösteriyor. videoları izleyince bi kez daha fark ettim.

ben de bu resmi paylasmistim daha once topikte (hatta topigi bu resimle acmistim), sen de mi MFP'den aldin?
evet evet ben de oradan aldım, çok etkileyici fotolar var dimi? , gün içinde açıp açıp bakıyorum motivasyonumu arttırmak için...hatta jm -june grubuna üyeyim

Levellerin videoları farklımı?
her levelın 30 dk lık videosu var
3 level için 3 ayrı video var yani..birkaç sayfa önce videolar için link vermiştim, istersen oradan indirebilirsin

evet evet ben de oradan aldım, çok etkileyici fotolar var dimi? , gün içinde açıp açıp bakıyorum motivasyonumu arttırmak için...hatta jm -june grubuna üyeyim

evet canim gercekten de motivasyon icin bire bire.. ben de gecen yil eylulde telefonuma uygulamasini indirmistim kalori hesabi ile kilo vermek icin, forumun varligindan da birkac ay sonrasinda haberim olmustu. o gunden beri her gun orada aktifim, yani bazen bir gun aksadigi oluyor ama nadiren. motivasyon dustukce basari oykulerini okuyorum, arada yemek tarifi falan aliyorum oradan. bildigin mfp bagimlisiyim yani

şimdi ben ilk seviyeden başlamayı düşünüyorum ama anlamadığım tek şey bu programı hergünmü yapıcaz?
birde konuyu açan arkadaş hala buralarda galiba bu süre zarfında nasıl bi değişim yaşadı kilo verdimi kaç beden sıkılaştı ???

evet canim buralardayim ama programi yarida kesip spora yazildim (onu da jillian'in verdigi gaz ile yaptim, biggest loser izlerken spor salonunda o yarismacilara neler yaptirdigini ve nasil sonuc aldiklarini gorup cok motive olmus platinum uyelik almistim o hafta) haftada 5-6 gun salondayim benim kilo problemim de vardi ondan incelme tabi cok oldu gecen yil eylulden beri spor yapiyorum, jillianla haftada 2 cm gittigi zamani hatirliyorum ama uzun zamandir evde spor yapmadigim icin cok da detayli bilgi veremem kendimden. myfitnesspal sitesi forumlarindan yapanlarin sonuclarini buraya aktarmaya devam ediyorum yalniz, buradan onlari takip edebilirsin.

ripped de bitti. aslında başlarkenki hedefimin fazlasına ulaştım. ayva göbişim var minicik önde oda giderse süper olacak.
artık ripped yapıyorum haftada 4,5 gün. birazda böyle takılayım. yeni beni heyecanlandırcak bir program bulursam ona geçerim.
kızlar sabredin kendinize bayılacaksınız inanın buna.

peki bu program hergünmü yapılmalı bununla ilgili bilgi verebilirmisin? ben 7-8 yıl önce aerobik yapıyordum yaparken süperdi tabi acayip fit oluyosunuz ama iş , okul bi şekilde bıraktım ve gelsin kilolar kilolar kilolar. geçen yaz 81 e çıktım :) şuan 74 kiloyum o 7 kiloyuda leslie, nivea body ve call yaparken verdim. ama 74 den aşşağı inemiyorum bir türlü dizimdede kıkırdak yumuşaması oluştu o yüzden spora fazla yüklenemiyorum. ama jillian ın başlangıç videolarına baktım dizimi zorlayacak pek bi hareket yok. haftada kaç gün olduğunu öğrendiğim zaman başlicam inş :=)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…