- 7 Eylül 2011
- 2.712
- 35
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
Kızlar egzersiz yaparken boynumuzu incitmemek için bir öneriz varmı
Karın hareketlerini yaparken boynum ağrıyo malesef napabilirim bunun için?
bi arkadaş sormuş ya kilo vermeye de etkili mi diye ?onun için bu fotoğrafları eklemek istedim. Yabancı bi forumdan aldığım fotolar bunlar. 30 days shred sonunda tartıda sadece 2lbs (yani 1kg) vermiş görünüyormuş bu bayan. Ama görüntüye bakın 10kg vermiş gibi..
bi arkadaş sormuş ya kilo vermeye de etkili mi diye ?onun için bu fotoğrafları eklemek istedim. Yabancı bi forumdan aldığım fotolar bunlar. 30 days shred sonunda tartıda sadece 2lbs (yani 1kg) vermiş görünüyormuş bu bayan. Ama görüntüye bakın 10kg vermiş gibi..
ya kızlar az önce açtım.başladım spora.hani eline dumbell ları alıp dizlerini kırarak yaptığı bi hareket var ya,tam onu yaparken dizimi incittim,sanki boşta kalmış gibi hissetim kendimi.bekledim geçer gibi oldu tekrar yapmak istedim yine ağrı yaptı bıraktım öyle:2: ya benim dewam etmem lazım.nasıl yapayım sizce
canim eger incittiysen sakin zorlayip da devam etme mutlaka dinlen, ben de sol dizimi incitmistim ama spora devam etmistim sonra 3 hafta cektim malesef onun yuzunden yuruyemedim bile. sen bence bugun buz torbasi ile soguk kompres yapip dinlendir sonra yarin duruma gore bakarsin
tşk ederim canım.evet buz iyi fikir.aklıma gelmemişti,tşklr
bakın kızlar jillianınde antenörlüğünü yaptığı biggest loser yarışmasındaki öncesi ve sonrası fotolarını youtubede buldum...Ben bu fotolara baktım,egzersizde tıkandığım zamanlarda motive olmak için.
Biggest loser photos, before and after photos HD - YouTube
*Finale* Biggest Loser Before and After Pictures Season 9 Amazing Weight Loss - YouTube
evet evet ben de oradan aldım, çok etkileyici fotolar var dimi? , gün içinde açıp açıp bakıyorum motivasyonumu arttırmak için...hatta jm -june grubuna üyeyimben de bu resmi paylasmistim daha once topikte (hatta topigi bu resimle acmistim), sen de mi MFP'den aldin?
her levelın 30 dk lık videosu varLevellerin videoları farklımı?
evet evet ben de oradan aldım, çok etkileyici fotolar var dimi? , gün içinde açıp açıp bakıyorum motivasyonumu arttırmak için...hatta jm -june grubuna üyeyim
şu bi gerçek ki kilo insanı olduğundan daha yaşlı ve kısa gösteriyor. videoları izleyince bi kez daha fark ettim.
şimdi ben ilk seviyeden başlamayı düşünüyorum ama anlamadığım tek şey bu programı hergünmü yapıcaz?
birde konuyu açan arkadaş hala buralarda galiba bu süre zarfında nasıl bi değişim yaşadı kilo verdimi kaç beden sıkılaştı ???
evet canim buralardayim ama programi yarida kesip spora yazildim (onu da jillian'in verdigi gaz ile yaptim, biggest loser izlerken spor salonunda o yarismacilara neler yaptirdigini ve nasil sonuc aldiklarini gorup cok motive olmus platinum uyelik almistim o hafta) haftada 5-6 gun salondayim benim kilo problemim de vardi ondan incelme tabi cok oldu gecen yil eylulden beri spor yapiyorum, jillianla haftada 2 cm gittigi zamani hatirliyorum ama uzun zamandir evde spor yapmadigim icin cok da detayli bilgi veremem kendimden. myfitnesspal sitesi forumlarindan yapanlarin sonuclarini buraya aktarmaya devam ediyorum yalniz, buradan onlari takip edebilirsin.