- 1 Mayıs 2012
- 326
- 197
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
peki bu program hergünmü yapılmalı bununla ilgili bilgi verebilirmisin? ben 7-8 yıl önce aerobik yapıyordum yaparken süperdi tabi acayip fit oluyosunuz ama iş , okul bi şekilde bıraktım ve gelsin kilolar kilolar kilolar. geçen yaz 81 e çıktım :) şuan 74 kiloyum o 7 kiloyuda leslie, nivea body ve call yaparken verdim. ama 74 den aşşağı inemiyorum bir türlü dizimdede kıkırdak yumuşaması oluştu o yüzden spora fazla yüklenemiyorum. ama jillian ın başlangıç videolarına baktım dizimi zorlayacak pek bi hareket yok. haftada kaç gün olduğunu öğrendiğim zaman başlicam inş :=)))
peki bu program hergünmü yapılmalı bununla ilgili bilgi verebilirmisin? ben 7-8 yıl önce aerobik yapıyordum yaparken süperdi tabi acayip fit oluyosunuz ama iş , okul bi şekilde bıraktım ve gelsin kilolar kilolar kilolar. geçen yaz 81 e çıktım :) şuan 74 kiloyum o 7 kiloyuda leslie, nivea body ve call yaparken verdim. ama 74 den aşşağı inemiyorum bir türlü dizimdede kıkırdak yumuşaması oluştu o yüzden spora fazla yüklenemiyorum. ama jillian ın başlangıç videolarına baktım dizimi zorlayacak pek bi hareket yok. haftada kaç gün olduğunu öğrendiğim zaman başlicam inş :=)))
30 Day Shred (level 1) on Vimeo - Level 1
Jillian Michaels - 30 Day Shred Level 2 on Vimeo - Level 2
30 Day Shred (level 3) on Vimeo - Level 3
download kısmından indirebilirsiniz de..
ben birşey soracağım ağırlıklar 1kg olacak dimi?
merhabaaa, konu çook dikkatimi çekti ancak hiç bişi anlamadım.. ne programı, ne linki, ne yapıyosunuz nasıl zayıflıyorsunuz.. ilk sayfasa resimler ok çok dikkat çekici, ama nasıl olacak o.. sayfaları biraz karıştırdım herkes bi linkten bahsediyo.. nedir bu link, niye sadece özelden atılıyo, e o zaman bende istiyorum, kimden isteyeceğimi bilmiyom ama.. ben yeni anneyim, bebeğim 7 aylık artık, yavaştan diyete ve platese başladım, ama bu benim için daha iyi sanırım, çünkü benim zayıflamaya değil, sıkılaşmaya ihtiyacım var.. bana da kısaca bi olayı anlatıp şu linkleri yollarsanız ççoook memnun olurum..
Arkadaşlar bu programla bacaklarım ve kalçam sıkılaşır mı?
bence kesin sıkılaşır, 1 hafta içinde de gözle farkedebilirsin..
benim 1.level bitti... kondisyon olarak ilk günüm ile 10. günüm arasında dağlar kadar fark var...ilk günler circuit 3 'deki kardiyoları yaparken "yeter artık, ölüyorum" diye jilliana söylenirken ve bırakmamak için var gücümle direnirken, artık çok daha kolay yaptığımı farkettim akşam. bugün itibariyle 2. level'a geçiyorum...bakalım beni neler bekliyor...ben 6 gün yapıp 1 gün dinlenecek şekilde devam etmeye çalışıyorum. umarım bende kuyabiye gibi büyük fark yaratabilirim vücudumda..
sanırım başlangıç aşamaları videolarını arkadaş vermiş bende oradan indirdim :)
ilk 3 gün ben de kardiyolarda çok zorlanıyordumkalbim duracak diye korkuyordum. ama dün 4. günümde rahattım, zorlanma hissetmedim. jilden önce bi saat tempolu yürüyüş+koşu yapıyorum.ve bacaklarım acayip ağrıyodu. dün yürüyüşten sonra evde bacaklarıma masaj yaptım, ovaladım ovaladım sıktım gevşettim sonra başladım hareketlere acayip bi rahatlama oldu, belki de dün jili daha rahat yapmamın nedeni bu da olabilir. bugün 5. günüm olacak. siz ileri seviyedekileri okudukça acayip heyecanlanıyorum
galiba senin taktik daha iyi ben jilliandan sonra yürüyüş yaparım diyordum ama nerdeee öldüm resmen.en iyisi önce yürüyüş sonra jillian :) bu akşam öyle yapacağımdır :)
birsey degil canim, ben o sakatlik yuzunden fizyoterapiste gittigimde o soylemisti hemen soguk kompres uygulamaniz gerekirdi diye, oradan biliyorum.
aklinizda olsun kizlar sakatlanma durumunda hemen buz torbasi koyuyoruz 2 dk, sonra 1 dk cekiyoruz, sonra yine 2 dk soguk.. o sekilde. ve o gun dinlendiriyoruz mumkunse o bacaga agirlik vermeden, yatiyorsak/oturuyorsak yastikla destekleyip yukarida tutarak.