Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

ben 1 kiloluk kullanıyorum canım ağır olmuyo aslında sadece kollarım da biraz ağrı var ama sanırım daha ikinci günde olduğum için :44: yarım kilo nasıl çok hafif mi geliyor sana yoksa ideal mi sence ?
ya benim kollarım çok zayıf ve güçsüz olduğu için ideal geliyor
ama level 2de 1 kiloluklara geçmeyi düşünüyorum

Dun killer buns 2/1 yaptim ondan sonra annem bu cok zor yerlerde surunuyorum D) dedi bugun 6weeks 6 packs yaptik benim planim arkasindan killer buns yapmakti ama 13. dakkada bilegime cok kotu bi agri girdi biraktim napicam ben simdi

bugün son lay lay lom günüm
yarın ripped in 30 a başlıyorum
ölçülerimi de aldım.. hadi bakalımmm

Melinda annem, ben ozlerim seni kuzummmm, arada 6 week topigine gel, hatirimi sor sevaptir

Bende yarin basliyorum, gobemi doldurdum bu hafta iyice, kizim 3 yasina girdi cumartesi yedim bol bol

1\10 bitti fakat iki gün spor yapamadım.
Bileğimi burktuğum için çok ağrıyordu.:18:
Bugün nasipse level 2'ye başlayacağım.
Dün biraz yaptım zorlayınca bıraktım bugün sonuna kadar yapacağım inşallah

bende baslıyorum hadı bakalım pek umudum yok ama hıc yoktan ıyıdır

gazamız mübarek olsun o zaman

Melinda annem, ben ozlerim seni kuzummmm, arada 6 week topigine gel, hatirimi sor sevaptir

Bende yarin basliyorum, gobemi doldurdum bu hafta iyice, kizim 3 yasina girdi cumartesi yedim bol bol

ben de seni özlerim bluuueemmm
gelirim tabi, sen de gel hem buraya hem ripped a
ripped bitince 6 weekçiyim zaten ben de

Günaydınlar dün level 2 'yi bitirdim.

Akşama level 3

ya belim inceldi göbeğim top gibi kaldı gitmiyor çok sinir bozucu bir görüntü var

Ripped'a devam edecek misin shred bitince. Ben ripped dvdsini de aldım. Göbek için, bunlar bittikten sonra, six pack ve killer abs yaparım belki. Onları da indirdim, dvdleri "dr"da yoktu.

Benimde göbek gitmio Aslım yaa :26:
Netçez bunlarla
önceden belim kalınken sırıtmıyordu bu kadar şimdi direkt göze batıyor ya Bilmiyorum Zehram daha fazla mekik mi ilave etsem diyorum.

Ripped'a devam edecek misin shred bitince. Ben ripped dvdsini de aldım. Göbek için, bunlar bittikten sonra, six pack ve killer abs yaparım belki. Onları da indirdim, dvdleri "dr"da yoktu.

Devam etmek istiyorum Bu kadar geldik onları da yapıp daha iyi sonuç almak iyi olur ama her gün olması yorucu gelmeye başladı bana. Bakalım sistemi nasıl oturtacağım.:26:

Rippedda 5-6 gün yapıp 1 gün dinlenme varmış, Jillan kendisi söylüyor. Shredde açıklama yapmıyor. Demekki hergün.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…