Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

shared de her level 10 gün sürüyor tatlım

Kızlar dün ben uyumuşum koltuğun üstünde eşimde öylece kalmışım.
Bu aralar tansiyonum çok düşüyor maalesef
Akşam zorlayıp 2 tur yapmam şart oldu.

tatlım bu kadar zorlama sen kendini.. özel durumların da var çünkü senin
olduğu kadar.. o gün yapamadıysan boşver iki kere yapma tamam mı

kızıl sultan demesi kolay senin için vitamin iğnesi yaptırdıkça doymak nedir bilmiyorum.
Bıraksam kısa sürede 40 bedene gelirim kesin Bugün yediklerimi görenler sen iki canlı mısın diyor

Shredi bitirdim gibi 3/6da biraktim cunku aciyo bilegim killer bunsa gectim vee final olculerim :) kilomu tam bilmiyorum ama en son suan regliyim ama 67.6yi goruyorum kac gundur :))
Olculere gelirsek
Bel:80--->75
Gobek:100--->95
Basen:116--->109
Bacak:64--->61
Gogus:97--->94
Kol:30--->30
En cok bacak ve basenim cirkin ve mutlu digilim gerci hala cok kilolu geliyorum kendime ama fotograf da var ama telefondan nasil eklenir bilmiyorum ve killer buns and thighsi tavsiye ederim resmen saxlarimdan ter akti yeree ben 10ar gun yapicam levelleri aonra 6w6p sonra da rippedle mayis 31de bitiyo tam sonra umarim body revolution moveniusun izinden kendisi buralarin eskilerinden :) herkese kolay gelsiiin

Merhabalar
Ben de Jillian 30 Day yapmak istiyorum. level 1-2-3 için nerden indiriyoruz yada linkleri yazabilir misin?
Level-1 yaptıktan kaç gün yaptıktan sonra Level-2 ye geçiyoruz? :44: Bir de kullanılan dumbbell ağırlığı ne kadar?

Selam kızlarr
daha önce başlayıp 2 level yapıp bırakmıştım
ona ragmen belim acayip incelmişti
bugün tekrar baslıyorum

2/8 bitti. Hastaydım çok yapamadım ama en baştan da başlamak istemedim. Yarın dermanım olursa 9-10u yapıp level 3'e geçeceğim .

suana kadar belden 6 cm kalçadan 2 cm vermişim

fitifit günler

kızlar ben sımdı gogus kucultmekte ıstıyorum jıllıanın soyle onun ıcın ozel bı vıdeosu var mı 5 dklık bısey buldumda ben onu hayatta yapamam soyle yarım saatlık falan bısey arıyorum bu arada rıppeda mı baslasam baska bısey mı karar veremedım regl donemınde ıyıce ıstahım acıldıda onerısı olanlar varsa dınlerım

bende cnm regl donemındeym ıstahıım benımde baya acıldı tatlı tuzlu resmen iştah şaşırdı önerisi olan varsa bende merak edıyorum

Ben de baslayayim diyorum ama sanirim kol hareketleri cok fazla. Kas yapar miyiz ki? Bir de benim kollarimda ve belimde cok fazla sorun yok bacaklar icin de ise yarar mi bu dersiniz yoksa leslie ile yuruyus yapmaya devam mi etsem? :)

Ben de baslayayim diyorum ama sanirim kol hareketleri cok fazla. Kas yapar miyiz ki? Bir de benim kollarimda ve belimde cok fazla sorun yok bacaklar icin de ise yarar mi bu dersiniz yoksa leslie ile yuruyus yapmaya devam mi etsem? :)

bacaklar için killer buns thighs yapabilirsin ama buda çok işe yarıyor bacaklarda da.
2 3 kiloluk dumbell kullanılırsa tabi ki kas yapılabilir. ama ben yarımşar kiloluk dumbell kullanıyorum.kas yapmıyor inceltip sıkılaştırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…