Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Bir an önce bitsin artık, sevemedim 2. leveli.

İlk jillianı yaptığım sıralar benim de öyle ağrılarım oluyodu hatta sadece ayak bileğim değil tüm vücudum, kaslarım :44:1 2 güne senin de geçer diye tahmin ediyorum sağ ayağını zorlamamaya çalış, geçmiş olsun arkadaşım

bu arada benim shred maceram oyle boyle bıttı

herkes merak edıyo tabı sonucları.Öncelikle sunu soyleyeyım level 3un sonları dısında yedıgımı hıc esırgemedım.O yuzden kılomdan bı kaybım olmadı.

BAŞLANGIÇ ÖLCULERIM

göğüs cevresı 107
gogus:95
bel:87
alt bel:105
kalca:106

BİTİS OLCULERIM

göğüs cevresı 105(keske daha cok gıtseydı )
gogus:93
bel:86
alt bel:101
(en ıyısı bu)
kalca:105

NOT:ben level 3ı tam bıtırmedım

ıns sız daha cok ıncelır ve sıkılasırsınız

Son düzenleme:

ayy inşaAllah bitiririz güzelce :13:
peki nasıl incelme var mı vücudunda yada kilo verdin mi :44:

iyi geceler kızlar

az önce ripped 1/1 i tamamladım

hemen izlenimlerimi söyleyeyim..
öncelikle shred den daha kolay bence.. sadece 1-2 hareket zorladı beni
shred den daha az terledim
shred den daha uzun ama sıkılmadım çabuk bitti gibi geldi
sevdim ripped i ben.. inşallah faydasını görürüm

ayy inşaAllah bitiririz güzelce :13:
peki nasıl incelme var mı vücudunda yada kilo verdin mi :44:

:13: 4 kilo verdim ama ben yememe içmeme jilliana başladığımdan beri hep dikkat ettim onun payı da var ( bu arada sen de dikkat ediyor musun ? ) yani ve de inceldim sayfa 945 te ölçülerimi yazmıştım canım istersen oradan bakabilirsin :44:Level 1 i bitirdikten sonra senin haberlerini de bekliyoruz İnşallah sen de iyi sonuç alırsın

maşaAllah canım baktım ölçülerine 10 günde süper incelmişsin

ben diyetisyene gittim iki hafta önce onun verdiği diyeti uygulamaya çalışıyorum çok olmasa da
birde günde 2 lt su içiyorum
ya inşaAllah seninki gibi sonuç alırım bende level 1 sonunda
yazarım buraya da

Sağolasın canım ama geri kalan 20 günde bu kadar daha inceleceğimi hiç sanmıyorum bayağı sıkılaştım çünkü :26: Diyetisyen kontrolünde olması daha iyi en iyisini yapmışsın sen, İnşallah güzel haberlerini bekiyoruz bakalım

2/5 dün bitti. 15. gün.

Ben ölçülerimi akşam almıştım. Bu sabah tekrar aldım. Ama bütün ölçüleri almadım.
Bel 68 / 65
Göğüs 87 / 85
Bacak 49 / 48
Kalça 87
Kol aynıydı galiba kol ölçüm 24'tü tam hatırlamıyorum

slm kızlar bi kaçgündür başlığı takip ediyorum maşallah size ne güzel incelmişsiniz nazarlar değmesin
Ben iki gündür brazil butt lift yapıyordum etkisi muazzam olcak gibi ama aksam jilliana başlamaya karar verdim hatta pek bi heyecanlandım=)

Selamlar..
Ben bundan 4 yil önce jillian ablanin 30 günlük programini harfi harfine uygulayip
cok iyi sIkIlasmis ve istedigim kiloya neredeyse yaklasmistim..
1 Haftadir slim yapiyorum ancak biraz basit ve SIKICI geldi.
Bugün itibariyle jilliana basliyorum.. 1.leveli 10 gün mü yapiyorsunuz ?
Haydi hepimize kolay gelsin :)

Evet 10 gün yapıyoruz. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…