- 7 Temmuz 2010
- 6.960
- 3.747
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #9.541
Teşekkür ederim sana da geçmiş olsun :) Biz senle aynı günde bitirmiştik sanırım level 1 i ama ben aksattığım için senden gerideyim tabi şu anO halde bile aksatmadan yaptığın için tebrikler arkadaşım, bugün tam yarılamışsın egzersizleri az kaldı az
Bir an önce bitsin artık, sevemedim 2. leveli.
level 1 de 3 ü tamamladım az önce
ama iki gündür yapmaya başladığım an sağ ayak bileğim ağrımaya başlıyo. çook sinir oldum
küçüklükten o ayağım sorunlu biraz o yzden mi bilmiyorum ama çok ta zorlamıyorum ki
sizde de oldu mu böyle bişe ?
İlk jillianı yaptığım sıralar benim de öyle ağrılarım oluyodu hatta sadece ayak bileğim değil tüm vücudum, kaslarım :44:1 2 güne senin de geçer diye tahmin ediyorum sağ ayağını zorlamamaya çalış, geçmiş olsun arkadaşım
çoookk teşekkür ederim canım
inşallah geçer yaa çok korkuyorum hep devam etcek diye
Rica ederimmmKorkma, sporunu yaparken olduğundan daha fazla dikkatli olursun artık bişeyciğin kalmaz
sen kaçıncı gündesin nasıl gidiyor
Level 2/2 yi bitirdim bugün, ama 2. leveli sevemedim bazı hareketler fazla zorlayıcı geldi bana ama bırakmak yok. Zaten hastalığımdan dolayı vermiş olduğum 3 gün ara var ve onun vicdan azabı, o yüzden daha bırakmak yok İnşallah bitircez hep beraber
ayy inşaAllah bitiririz güzelce :13:
peki nasıl incelme var mı vücudunda yada kilo verdin mi :44:
:13: 4 kilo verdim ama ben yememe içmeme jilliana başladığımdan beri hep dikkat ettim onun payı da var ( bu arada sen de dikkat ediyor musun ? ) yani ve de inceldim sayfa 945 te ölçülerimi yazmıştım canım istersen oradan bakabilirsin :44:Level 1 i bitirdikten sonra senin haberlerini de bekliyoruz İnşallah sen de iyi sonuç alırsın
Sağolasın canım ama geri kalan 20 günde bu kadar daha inceleceğimi hiç sanmıyorum bayağı sıkılaştım çünkü :26: Diyetisyen kontrolünde olması daha iyi en iyisini yapmışsın sen, İnşallah güzel haberlerini bekiyoruz bakalımmaşaAllah canım baktım ölçülerine 10 günde süper incelmişsin
ben diyetisyene gittim iki hafta önce onun verdiği diyeti uygulamaya çalışıyorum çok olmasa da
birde günde 2 lt su içiyorum
ya inşaAllah seninki gibi sonuç alırım bende level 1 sonunda
yazarım buraya da
Evet 10 gün yapıyoruz. :)Selamlar..
Ben bundan 4 yil önce jillian ablanin 30 günlük programini harfi harfine uygulayip
cok iyi sIkIlasmis ve istedigim kiloya neredeyse yaklasmistim..
1 Haftadir slim yapiyorum ancak biraz basit ve SIKICI geldi.
Bugün itibariyle jilliana basliyorum.. 1.leveli 10 gün mü yapiyorsunuz ?
Haydi hepimize kolay gelsin :)