jilian michael ile 30 dakikada zayıfla !!! =)

damlacetin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
12
6
1
31
Merhaba arkadaslar,
Uyesi oldugum bir yabanci forumdaki basari oykulerini okuyup resimlere bakarken pek cok kiside ise yaramis bu egzersiz programina rastladim. The biggest loser yarismasindan tanidigim Jillian Michaels'a ait. Daha once nasil karsilasmadim hayret ettim acikcasi.
Kilo vermeyi pek cok kisi gibi ben de istiyorum fakat hepimizin bildigi gibi tartidaki rakamdan daha onemli seyler de var. Mesela nasil gorundugumuz. Spor yaptikca vucut sikilasiyor ve inceliyor bu bilinen bir gercek fakat bu egzersiz programini uygulayan kisilerin once-sonra resimleri gercekten cok dikkatimi cekti. Sizlerle de paylasmak istedim.

JİLİAN İLE 2 HAFTADIR SPOR YAPIYORUM 1 KİLO VERDİM SANKİ 5 KİLO VERMİŞ GİBİYİM.. 5 KİLO VERSEM BOYLE GÖRÜNTÜM OLMAZDI ...ÇOK SIKILAŞTIM KUCUCUK BİR GÖBEK SIKI BİR KALÇA VE İNCELEN BACAK GÖRÜYORUM COK MUTLUYUM ARKADAŞLAR LÜTFEN SİZLERDE UYGULAYIN ...

dun ılk defa yaptım pestılım cıktı ama zevklıydı...
burda formuda var.yapanda cok hangısını yaptın sen lınk paylaşır mısın.
levellerı var onların

30 day shred ın level 1 yaptım sonra baktımm kii level 2 ve 3 te bacak hareketleri ağırlıklı ben 6 sweek six pack programına gectımm karın hareketleri ağırlıklı bunu tavsye ederimmm.2 hafta bunu yapıcam sonra 2 ye gecicem harika smdiden faydasnı gördum cok ınceldımm

=)

30 day shred ın level 1 yaptım sonra baktımm kii level 2 ve 3 te bacak hareketleri ağırlıklı ben 6 sweek six pack programına gectımm karın hareketleri ağırlıklı bunu tavsye ederimmm.2 hafta bunu yapıcam sonra 2 ye gecicem harika smdiden faydasnı gördum cok ınceldımm

=)

canım ne kadar zamanda faydasını gördün bir de bu kollarda da yani üst bedende de işe yarıyor mu?

Çok sevindim,bu kadar olur.
2 gündür 30 day shred ın level 1 2 gündür yapıyorum.
Daha öncede başlayıp birkaç güne bırakmıştım,bu sefer kararlıyım.
Benim kafadansınız sizde tartıda azalmaktansa incelmeyi tercih ederim.
Merak ettiğim 1o gün sonra level 2 ye mi geçmeliyim ?

Çok sevindim,bu kadar olur.
2 gündür 30 day shred ın level 1 2 gündür yapıyorum.
Daha öncede başlayıp birkaç güne bırakmıştım,bu sefer kararlıyım.
Benim kafadansınız sizde tartıda azalmaktansa incelmeyi tercih ederim.
Merak ettiğim 1o gün sonra level 2 ye mi geçmeliyim ?

faydasını gördünüz mü acaba?

Bende denemek istiyorum videoları nerden izliyorsunuz ? Bide bahsettiğiniz önce sonra görüntüleri hangi forumda link verebilirmisiniz

süpersin canım :) tebrik ederim bir de her gün mü yapıyrsun 30 day shared i

Teşekkür ederim :KK15:
Her gün yapıyorum akşam yemeğinden sonra,sadece bir gün yapamadım evde değildim.

Bende denemek istiyorum videoları nerden izliyorsunuz ? Bide bahsettiğiniz önce sonra görüntüleri hangi forumda link verebilirmisiniz

Youtube'da mevcut her iki videoda.30 day shred yazdığınız da leveller de öncesi sonrası videoları çıkıyor.

Back
X