Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Rippedda 5-6 gün yapıp 1 gün dinlenme varmış, Jillan kendisi söylüyor. Shredde açıklama yapmıyor. Demekki hergün.
bir gün bir gündür
neyse 10 günüm kaldı direnmem lazım :13: teşekkür ederim.

dvd kalitesi nasıl? ben indirmiştim ripped videosunu da Özge arkadaşımdan aldım.
püf nokta belirtiyor mu

bir gün bir gündür
neyse 10 günüm kaldı direnmem lazım :13: teşekkür ederim.

dvd kalitesi nasıl? ben indirmiştim ripped videosunu da Özge arkadaşımdan aldım.
püf nokta belirtiyor mu

Dikkat edilmesi gereken şeyler var. Ama şu an tabi hatırlamıyorum. Squat ve lunges (çömelme ve bacağı öne doğru açtığın hareketler) hareketlerinde diz ayak uçlarını geçmeyecek, diz için iyi değilmiş ve karnımız hep sıkılı olacak, her harekette. Bisiklet mekik hareketi en sevdiği hareketmiş. 1. leveldaki son karın hareketi. Bütün karın kaslarını çalıştırıyormuş. Ben Jilliandan önce iyi bir hareket olduğu için onu seçip programıma koymuştum iyi yapmışım. Yorulunca sadece 5 sn. nefes alıp devam edin diyor, dinlenmek yokmuş ama bazen öyle olmuyor ben önceden bırakabiliyorum. Başka birşey hatırlamıyorum.

Son düzenleme:

karnımız sıkılı mı olcakmış. ben hiç sıkmadım karnımı 20 gün boyunca

teşekkürler bilgilendirmen için.
bende çok bıraktım 5sn. nefes almama yetmiyordu.

karnımız sıkılı mı olcakmış. ben hiç sıkmadım karnımı 20 gün boyunca

teşekkürler bilgilendirmen için.
bende çok bıraktım 5sn. nefes almama yetmiyordu.

Evet, dumbella yaptığımız hareketlerde, şınavda, hepsinde karın kaslarımızı sıkacağız. Normal mekik çekerkende mutlaka sıkmak gerekiyormuş. Karnı sıkı tutmak karın kaslarının daha çok çalışmasını sağlıyormuş.

ben şimdiye yapsaydım göbeğim toplanırdı

neyse bundan sonrasında yaparım artık ,teşekkür ederim .

arkadaşlar benim kilo problemim yok üstüm çok ince omuzlar küçük kollar ince göğüslerimde küçük belim ince.ama popom basenlerim ve göbeğim ç ok fazla.benim göbek,basen,popo için hangi egzersizi yamalıyım callanitics mi jillan mi kafam karıştı.sanki jillanda daha çok kardio var ve kilo verdiriyo gibi geldi okuduğum kadarıyla beli çok inceltiyomuş benim alt tarafımın incelmesi için hangisi yapmalıyım??????

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar. Bu ayın 19 unda buraya level 1 i bitirdiğimi ertesi günü level 2 ye başlayacağımı ve ne kadar inceldiğimi yazmıştım. Malesef o günden sonra hasta oldum, o halsiz halimle ayın 21 inde level 2 yi yaptım ama nasıl yaptım bir de bana sorun :2: Ama ondan sonra daha da beter oldum ancak bu gün kendime gelebildim ve level 2/2 yi bitirmiş bulunmaktayım an itibariyle. Toplamda 3 gun yapamamanın verdiği vicdan azabı var yeniden başmayı düşündüm ama yemedi İnşallah bundan sonra aksatmam. Herkese kolay gelsin

Geçmiş olsun, bende Jillian yüzünden ilk gün hasta olmuştum. 10 dk.da pes edip bırakmıştım, sonra soğudum ve soğuk aldım. Yapmayacağım deyip 5-10 dk. sonra tekrar başlamıştım yapmaya, ısrarla aksatmadan yaptım. Yeni yeni düzeldim. 2. level 5. gündeyim bugün.

Son düzenleme:

Teşekkür ederim sana da geçmiş olsun :) Biz senle aynı günde bitirmiştik sanırım level 1 i ama ben aksattığım için senden gerideyim tabi şu an O halde bile aksatmadan yaptığın için tebrikler arkadaşım, bugün tam yarılamışsın egzersizleri az kaldı az

level 1 de 3 ü tamamladım az önce

ama iki gündür yapmaya başladığım an sağ ayak bileğim ağrımaya başlıyo. çook sinir oldum
küçüklükten o ayağım sorunlu biraz o yzden mi bilmiyorum ama çok ta zorlamıyorum ki
sizde de oldu mu böyle bişe ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…