- 8 Mart 2011
- 25.898
- 28.128
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #9.521
bir gün bir gündürRippedda 5-6 gün yapıp 1 gün dinlenme varmış, Jillan kendisi söylüyor. Shredde açıklama yapmıyor. Demekki hergün.
bir gün bir gündür
neyse 10 günüm kaldı direnmem lazım:13: teşekkür ederim.
dvd kalitesi nasıl? ben indirmiştim ripped videosunu da Özge arkadaşımdan aldım.
püf nokta belirtiyor mu
Dikkat edilmesi gereken şeyler var. Ama şu an tabi hatırlamıyorum. Squat ve lunges (çömelme ve bacağı öne doğru açtığın hareketler) hareketlerinde diz ayak uçlarını geçmeyecek, diz için iyi değilmiş ve karnımız hep sıkılı olacak, her harekette. Bisiklet mekik hareketi en sevdiği hareketmiş. 1. leveldaki son karın hareketi. Bütün karın kaslarını çalıştırıyormuş. Ben Jilliandan önce iyi bir hareket olduğu için onu seçip programıma koymuştum iyi yapmışım.Yorulunca sadece 5 sn. nefes alıp devam edin diyor, dinlenmek yokmuş ama bazen öyle olmuyor ben önceden bırakabiliyorum. Başka birşey hatırlamıyorum.
karnımız sıkılı mı olcakmış. ben hiç sıkmadım karnımı 20 gün boyunca
teşekkürler bilgilendirmen için.
bende çok bıraktım5sn. nefes almama yetmiyordu.
Evet, dumbella yaptığımız hareketlerde, şınavda, hepsinde karın kaslarımızı sıkacağız. Normal mekik çekerkende mutlaka sıkmak gerekiyormuş. Karnı sıkı tutmak karın kaslarının daha çok çalışmasını sağlıyormuş.
ben şimdiye yapsaydım göbeğim toplanırdı
neyse bundan sonrasında yaparım artık ,teşekkür ederim .
Kedi ben 2 gün yapmadım şimdi en baştan mı başlamalıyım?:18:
Evet haklısın.Zararın neresinden dönersen kârdır.Bundan sonra Jilliandan başka yaptığın hareketlerde de alışkanlık olsun.
Bence 2 günden birşey olmaz, eğer 3 günden fazla ara verseydin baştan başlaman gerekirdi. Devam et, ama mesela 5. gündesin, 6. diye devam ederek 10 güne tamamla.
Onu bende yapacağım ama unutuyorum hep.Evet haklısın.
işyerinde bazen göbek içeri harekatı yapıyorum.
Hafta sonu ayağımı burktum acıdığı içinde fazla zorlamadım ama bu akşam yapacağım inşallah teşekkürler
Geçmiş olsun. Dikkat et, fazla zorlama.
Teşekkürler birde göbek fena çıkmaya başladı.Onun için yapmamız gereken bir şey var mı?
Geçmiş olsun, bende Jillian yüzünden ilk gün hasta olmuştum. 10 dk.da pes edip bırakmıştım, sonra soğudum ve soğuk aldım. Yapmayacağım deyip 5-10 dk. sonra tekrar başlamıştım yapmaya, ısrarla aksatmadan yaptım. Yeni yeni düzeldim.Herkese iyi akşamlar arkadaşlar. Bu ayın 19 unda buraya level 1 i bitirdiğimi ertesi günü level 2 ye başlayacağımı ve ne kadar inceldiğimi yazmıştım. Malesef o günden sonra hasta oldum, o halsiz halimle ayın 21 inde level 2 yi yaptım ama nasıl yaptım bir de bana sorun :2: Ama ondan sonra daha da beter oldum ancak bu gün kendime gelebildim ve level 2/2 yi bitirmiş bulunmaktayım an itibariyle. Toplamda 3 gun yapamamanın verdiği vicdan azabı var yeniden başmayı düşündüm ama yemediİnşallah bundan sonra aksatmam. Herkese kolay gelsin
Geçmiş olsun, bende Jillian yüzünden ilk gün hasta olmuştum. 10 dk.da pes edip bırakmıştım, sonra soğudum ve soğuk aldım. Yapmayacağım deyip 5-10 dk. sonra tekrar başlamıştım yapmaya, ısrarla aksatmadan yaptım. Yeni yeni düzeldim.2. level 5. gündeyim bugün.